Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flexibla utomhushögtalare med väggmontering

Bose 151- Black

  Art.nr: 205868
  • Stort ljudfält
  • Bra ljudkvalitet
  • Articulated Array-design
  • Väderbeständiga
  • Kan monteras lodrätt och vågrätt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Flexibla utomhushögtalare med väggmontering

Bose 151 utomhushögtalare har förbättrad prestanda och hållbarhet för fullt stereoljud med lång räckvidd. Stilfullt utseende och robust konstruktion kombinerat med grymt stereoljud för musik vid poolområdet, på verandan eller till och med på båten. Justerbara monteringsfästen gör att du kan hänga utomhushögtalarna vertikalt eller horisontellt, så att de enkelt smälter in i omgivningen.

Dessa utomhushögtalare från Bose är utrustade med Articulated Array. Inuti varje högtalare finns det tre full range-utomhushögtalarelement på 6,35 cm som är placerade så att de levererar fullt stereoljud över ett mycket större område än vanliga utomhushögtalare.

Resultatet är Stereo Everywhere, en jämn lyssnarupplevelse när du rör dig från altanen till poolen till trädgården – eller runt på båten. Med dessa utomhushögtalare kan du njuta av jämnt kvalitetsljud från Bose över ett större område, inte på bara ett ställe.

Vädret ska inte komma emellan dig och kvalitet

Bose vädertåliga högtalare har stått emot några av de mest extrema väderförhållanden. Bose har i över tio år utfört tester i snö, regn, salt och extrema temperaturer på 70 ºC till -40 ºC. Vi har till och med genomfört 1 200 timmars test med saltdimma, vilket är dubbelt så mycket som kraven från Marine Industry Standard.

Justerbara, vädertåliga fästen medföljer så att du kan montera Bose 151 utomhushögtalare vertikalt eller horisontellt enligt dina egna önskemål.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Bose Bose 151- Black 34103 Flexibla utomhushögtalare med väggmontering Bose 151 utomhushögtalare har förbättrad prestanda och hållbarhet för fullt stereoljud med lång räckvidd. Stilfullt utseende och robust konstruktion kombinerat med grymt stereoljud för musik vid poolområdet, på verandan eller till och med på båten. Justerbara monteringsfästen gör att du kan hänga utomhushögtalarna vertikalt eller horisontellt, så att de enkelt smälter in i omgivningen. Dessa utomhushögtalare från Bose är utrustade med Articulated Array. Inuti varje högtalare finns det tre full range-utomhushögtalarelement på 6,35 cm som är placerade så att de levererar fullt stereoljud över ett mycket större område än vanliga utomhushögtalare. Resultatet är Stereo Everywhere, en jämn lyssnarupplevelse när du rör dig från altanen till poolen till trädgården – eller runt på båten. Med dessa utomhushögtalare kan du njuta av jämnt kvalitetsljud från Bose över ett större område, inte på bara ett ställe. Vädret ska inte komma emellan dig och kvalitet Bose vädertåliga högtalare har stått emot några av de mest extrema väderförhållanden. Bose har i över tio år utfört tester i snö, regn, salt och extrema temperaturer på 70 ºC till -40 ºC. Vi har till och med genomfört 1 200 timmars test med saltdimma, vilket är dubbelt så mycket som kraven från Marine Industry Standard. Justerbara, vädertåliga fästen medföljer så att du kan montera Bose 151 utomhushögtalare vertikalt eller horisontellt enligt dina egna önskemål. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter