Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös A3 skrivare med dokumentmatare!

Brother MFC-J6910DW

  Art.nr: 152663
 • Utskriftshastighet upp till 35 sid/min
 • Faxa, kopiera, skanna
 • Trådlös anslutning
 • Dubbelsidiga utskrifter
 • Dokumentmatare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Brother LC1240BK
(0 st)

249:-

Brother LC1240C
(0 st)

159:-

Brother LC1240M
(0 st)

159:-

Brother LC1240Y
(0 st)

159:-

Brother LC1240VALBPDR
(0 st)

599:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Papapaba 2012-07-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Svar: Nej.

   haresueter 2012-08-04

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. MFC-J6910DW
Lanseringsår 2012
Skrivartyp Multifunktion, bläck
Display Ja
Huvudfunktioner
Färgutskrift Ja
Scanner Ja
Automatisk dubbelsidig utskrift Ja
Fax Ja
Anslutningar
USB anslutning Ja
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Ja
Patroner/Toner
Antal patroner/toner 4st
Kapacitet patroner/toner Standard och XL
Startpatron/toner Ja, full
Prestanda
Max utskriftshastighet sv/vit 35,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftshastighet färg 27,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftskvalitet i sv/vit 6000 x 1200 dpi
Max utskriftskvalitet färg 6000 x 1200 dpi
Max scannerupplösning 2400 x 2400 dpi
Tid tills första utskrift 1s
Pappershantering
Största pappersstorlek A3
Max papperstjocklek/vikt A4 220 g/m²
Max kapacitet pappersmagasin 500ark
Antal pappersmagasin 2st
Max pappersstorlek för magasin A3
Största pappersstorlek (scanner) A3
Medföljer
Tillbehör Levereras med LC1240BK/C/M/Y patroner
Programvara "Windows® Brother ControlCentre4, ScanSoft® Paperport® 12 SE med OCR Macintosh® Brother Control Centre 2, NewSoft® Presto!® PageManager 7 Macintosh® Brother ControlCentre2, NewSoft® Presto!® PageManager7"
Bruksanvisning Ja, Svensk
Skrivarkabel (USB) Nej
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 3 år
Typ av tillverkargaranti 3 år På-Platsen-Garanti erhålls vid produktregistrering inom 60 dagar på www.brother.se
Tillverkarsupport Fri telefonsupport, vardagar 8-18 031-734 12 95
Dimensioner
Bredd 540,0 mm
Höjd 331,0 mm
Djup 489,0 mm
Vikt 18,5 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds "Windows 7® / Windows Vista® / Windows® XP Professional (32- och 64-bitarsversioner) / XP Home Edition / Windows® 2000 Professional (SP4) / *Windows® Server 2003/2003R2 (32- och 64-bitarsversioner) / *Windows® 2008/2008 R2 / Mac OS X 10.4.11,10.5.x, 10.6.x *endast utskrifter inom nätverket"
Miljömärkning ENERGY STAR® qualified all-in-one
Webutskrift Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Post script Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Internminne 64 MB
Ljudnivå 50 dB
Minneskortläsare Ja
Maila skrivaren (e-post) Nej
Skrivarspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Brother MFC-J6910DW - Trådlös A3 skrivare med dokumentmatare!

MFC-J6910DW är en multifunktionsmaskin som skriver ut, faxar, kopierar och skannar upp till A3, och detta även dubbelsidigt. Du kan skanna direkt till USB-minne, nätverkskatalog eller direkt till en e-postmottagare utan att starta din dator.
 

Trådlös – Slipp extra sladdar
En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.
 


Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar
Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända bladen manuellt för dubbelsidig utskrift.
 


Dokumentmatare – Undvik manuellt arbete
Dokumentmataren underlättar för dig som vill kopiera flera sidor samtidigt. Istället för att behöva mata skrivaren med sidorna ett och ett placerar du bara den bunt med papper som du vill ha kopierat, så sköter skrivaren det åt dig, automatiskt!
 


Fax – Ett enkelt sätt att dela dokument
Faxen är en funktion som används av tusentals företag världen över för att skicka dokument mellan en skrivare och en annan. Mottagarens skrivare gör en identisk kopia av det dokumentet sändaren skickade vilket gör att det är ett säkert sätt att till exempel skicka dokument med underskrift.
 

Skriv ut från din Apple enhet


Med hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Brother Brother MFC-J6910DW MFCJ6910DW Brother MFC-J6910DW - Trådlös A3 skrivare med dokumentmatare! MFC-J6910DW är en multifunktionsmaskin som skriver ut, faxar, kopierar och skannar upp till A3, och detta även dubbelsidigt. Du kan skanna direkt till USB-minne, nätverkskatalog eller direkt till en e-postmottagare utan att starta din dator.   Trådlös – Slipp extra sladdar En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.   Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända bladen manuellt för dubbelsidig utskrift.   Dokumentmatare – Undvik manuellt arbete Dokumentmataren underlättar för dig som vill kopiera flera sidor samtidigt. Istället för att behöva mata skrivaren med sidorna ett och ett placerar du bara den bunt med papper som du vill ha kopierat, så sköter skrivaren det åt dig, automatiskt!   Fax – Ett enkelt sätt att dela dokument Faxen är en funktion som används av tusentals företag världen över för att skicka dokument mellan en skrivare och en annan. Mottagarens skrivare gör en identisk kopia av det dokumentet sändaren skickade vilket gör att det är ett säkert sätt att till exempel skicka dokument med underskrift.   Skriv ut från din Apple enhet Med hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn. Okategoriserade produkter 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter