Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd, lättanvänd systemkamera med objektiv!

Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 IS

  Art.nr: 156537
  • 12 megapixlar
  • 2,7-tums LCD-display
  • Funktionsguide på skärmen
  • Objektiv med bildstabilisator
  • Filminspelning i HD

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

12 MP CMOS-sensor
EOS 1100Ds 12 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med otroligt lite brus. Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder utan att förlora några av de detaljer som behövs för utskriften.

2,7 tums LCD med direktvisningsläge
Använd den ljusstarka 2,7 tums LCD-skärmen i direktvisningsläge och fotografera från obekväma vinklar. Den breda betraktningsvinkeln innebär att flera personer sedan kan titta på bilderna på den tydliga LCD-skärmen.

Funktionsguide på skärmen
Funktionsguiden för EOS 1100D beskriver många av kamerans funktioner och ger råd om hur de används, direkt på skärmen. Det gör att EOS 1100D blir mycket lätt att använda även om man inte använt en systemkamera innan.

DIGIC 4
Canons DIGIC 4-processor arbetar tillsammans med CMOS-sensorn för att ge 14-bitars bildbehandling, för mjuka övergångar och naturliga färger. DIGIC 4 har också en avancerad brusreducering när du fotograferar vid högre ISO-tal samt sekundsnabb starttid och nästan ögonblicklig bildvisning efter fotograferingen.

EF-S 18-55 IS
EF-S 18-55 är ett mångsidigt, kompakt och mycket prisvärd objektiv med inbyggd bildstabilisator.

Skapa ett fotograferingssystem som är lika unikt som du själv EOS 1100D är kompatibel med Canons hela sortiment av EF- och EF-S-objektiv och blixtserien Speedlite EX, inklusive trådlös synkning.

Titta även på

(9 st)
  • 70-300 mm brännvidd
  • f/4-5,6
  • 95 cm närgräns

1 190:-

Canon Canon EOS 1100D + EF-S 18-55 IS 5161B026 12 MP CMOS-sensor EOS 1100Ds 12 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med otroligt lite brus. Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder utan att förlora några av de detaljer som behövs för utskriften. 2,7 tums LCD med direktvisningsläge Använd den ljusstarka 2,7 tums LCD-skärmen i direktvisningsläge och fotografera från obekväma vinklar. Den breda betraktningsvinkeln innebär att flera personer sedan kan titta på bilderna på den tydliga LCD-skärmen. Funktionsguide på skärmen Funktionsguiden för EOS 1100D beskriver många av kamerans funktioner och ger råd om hur de används, direkt på skärmen. Det gör att EOS 1100D blir mycket lätt att använda även om man inte använt en systemkamera innan. DIGIC 4 Canons DIGIC 4-processor arbetar tillsammans med CMOS-sensorn för att ge 14-bitars bildbehandling, för mjuka övergångar och naturliga färger. DIGIC 4 har också en avancerad brusreducering när du fotograferar vid högre ISO-tal samt sekundsnabb starttid och nästan ögonblicklig bildvisning efter fotograferingen. EF-S 18-55 IS EF-S 18-55 är ett mångsidigt, kompakt och mycket prisvärd objektiv med inbyggd bildstabilisator. Skapa ett fotograferingssystem som är lika unikt som du själv EOS 1100D är kompatibel med Canons hela sortiment av EF- och EF-S-objektiv och blixtserien Speedlite EX, inklusive trådlös synkning. Okategoriserade produkter 4,8 4 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter