Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Tunn kompaktkamera med WiFi

Canon PowerShot A3500 Black

  Art.nr: 186626
  • 16 megapixlar
  • Intelligent IS
  • 5x optisk zoom
  • Vidvinkelsobjektiv
  • WiFi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PowerShot A3500 är en tunn och snygg kompaktkamera med WiFi, Smart Auto och 16 megapixlar. Med A3500 kommer du kunna fånga lysande material antigen i form av bilder eller i kvalitativa HD-filmer. Kameran är även utrustad med Intelligent IS som ser till att du alltid får ett skarpt och detaljrikt resultat som du sedan enkelt kan dela med dig av tack vare A3500:s ibyggda WiFi. 

16 megapixlar

A3500 har en kraftfull sensor som i kombination med kamerans Canon-objektiv kan leverera fina och detaljrika bilder som lämpar sig utmärkt för stora utskrifter och kreativa beskärningar.

Vidvinkelsobjektiv och 5x optisk zoom

Med ett 28mm vidvinkelsobjektiv får du med mer i bilden, vilket lämpar sig extra bra när du ska ta landskapsbilder eller större gruppbilder. A3500 är också utrustad med en 5x optisk zoom som ser till att du kan komma nära avlägsna motiv och ha möjligheten att knäppa en riktig kanonbild.

 

Bildstabilisator (Intelligent IS)

Bildstabilisator är en funktion som motverkar kameraskakningar, vilket lätt kan uppstå då du håller kameran utan stativ. Intelligent IS som Canon har valt att kalla sin bildstabilisator ser till att du slipper skakningar och rörelseoskärpa, så du alltid får ett kvalitativt och skarpt resultat. Kan vara värt att nämna att bildstabilisator är extra bra vid zoom, då små skakningar lätt kan förstöra en bild eller en film.

WiFi

Med WiFi i din kamera kan du snabbt och enkelt ansluta till ditt hemmanätverk eller till din datorn, skrivaren och telefonen. Detta betyder att du med A3500 kan dela dina bilder snabbt och utan krångel. Speciellt skönt är det att slippa alla kablar som ofta bara blir ett trassel, A3500 trådlösa överföring kan i många fall vara som en skänk från ovan.

 

 

LCD-skärm

A3500 är utrustad med en stor och klar 3 tums LCD-skärm. Som med sina 230 000 punkter klarar av att, med hög kvalitet vissa upp dina bilder direkt efter de är tagna.

Kreativa lägen

A3500 har en rad roliga och kreativa lägen som man kan experimentera med. Några exempel på dessa lägen är bland annat: Fisheye, Superintesiv och Monokrom. Miniatyreffekten som du hittar i A3500 gör att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyrskala. Med alla dessa olika effekter och lägen blir det inte svårt att ta en unik bild med massor av personlighet.

 

 

HD-filmer (720p)

Med Canon Powershot A3500 IS kan du spela in HD-videoklipp i 720p-upplösning. Med den optiska bildstabilisatorn Intelligent IS, minskar skakningarna och du får bättre filmkvalitet.

Canon Canon PowerShot A3500 Black 8156B011AA Canon PowerShot A3500 är en tunn och snygg kompaktkamera med WiFi, Smart Auto och 16 megapixlar. Med A3500 kommer du kunna fånga lysande material antigen i form av bilder eller i kvalitativa HD-filmer. Kameran är även utrustad med Intelligent IS som ser till att du alltid får ett skarpt och detaljrikt resultat som du sedan enkelt kan dela med dig av tack vare A3500:s ibyggda WiFi. 16 megapixlarA3500 har en kraftfull sensor som i kombination med kamerans Canon-objektiv kan leverera fina och detaljrika bilder som lämpar sig utmärkt för stora utskrifter och kreativa beskärningar. Vidvinkelsobjektiv och 5x optisk zoom Med ett 28mm vidvinkelsobjektiv får du med mer i bilden, vilket lämpar sig extra bra när du ska ta landskapsbilder eller större gruppbilder. A3500 är också utrustad med en 5x optisk zoom som ser till att du kan komma nära avlägsna motiv och ha möjligheten att knäppa en riktig kanonbild.   Bildstabilisator (Intelligent IS)Bildstabilisator är en funktion som motverkar kameraskakningar, vilket lätt kan uppstå då du håller kameran utan stativ. Intelligent IS som Canon har valt att kalla sin bildstabilisator ser till att du slipper skakningar och rörelseoskärpa, så du alltid får ett kvalitativt och skarpt resultat. Kan vara värt att nämna att bildstabilisator är extra bra vid zoom, då små skakningar lätt kan förstöra en bild eller en film. WiFi Med WiFi i din kamera kan du snabbt och enkelt ansluta till ditt hemmanätverk eller till din datorn, skrivaren och telefonen. Detta betyder att du med A3500 kan dela dina bilder snabbt och utan krångel. Speciellt skönt är det att slippa alla kablar som ofta bara blir ett trassel, A3500 trådlösa överföring kan i många fall vara som en skänk från ovan.     LCD-skärmA3500 är utrustad med en stor och klar 3 tums LCD-skärm. Som med sina 230 000 punkter klarar av att, med hög kvalitet vissa upp dina bilder direkt efter de är tagna. Kreativa lägen A3500 har en rad roliga och kreativa lägen som man kan experimentera med. Några exempel på dessa lägen är bland annat: Fisheye, Superintesiv och Monokrom. Miniatyreffekten som du hittar i A3500 gör att motiven i stillbilder eller filmer ser ut som modeller i miniatyrskala. Med alla dessa olika effekter och lägen blir det inte svårt att ta en unik bild med massor av personlighet.     HD-filmer (720p)Med Canon Powershot A3500 IS kan du spela in HD-videoklipp i 720p-upplösning. Med den optiska bildstabilisatorn Intelligent IS, minskar skakningarna och du får bättre filmkvalitet. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter