Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fantastiska fotoutskrifter enkelt och snabbt!

Canon Selphy CP900

  Art.nr: 179120
  • Kompakt och portabel fotoskrivare
  • Trådlöst nätverk
  • Skriv ut från minneskort, kameror eller USB-minnen
  • ID-fotoutrskifter
  • PictBridge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Selphy CP900 - Fantastiska fotoutskrifter enkelt och snabbt!

Selphy CP 9000 är ett perfekt val för dig som vill utöka dina utskriftsmöjligheter tillsammans med till exempel din mono bläckstråle- eller laserskrivare som inte klarar av att skriva ut högkvalitativa fotoutskrifter, eller kanske bara du vill ha möjligheten att utnytja en otroligt smidig och portabel fotoskrivare som du i stort sätt kan ta med dig över allt!

                   

Trådlös anslutning, en självklarhet

Vad vore en kompakt fotoutskrivare utan Wi-Fi stöd? Selphy CP900 ger dig möjligheten att enkelt och bekvämt göra trådlösa fotoutskrifter från smartphones, surfplattor och datorer som är uppkopplade i samma nätverk. Den har också stöd för PictBridge, så att du kan skriva ut direkt från din kamera, till exempel Canon PowerShot S110
 Du har också möjligheten att ansluta direkt till din iOS-enhet. Du kan alltså skriva ut dina fotografier i hög kvalite, var som helst.

Från bildpunkt till utskrift

Tack vare Canons intelligenta tekniker och användarvänliga design gör SELPHY det enkelt att dela med sig av bilder du har tagit till vänner och familj, över hela världen.
 Sublimerningsteknik säkerställer utskrifter med labbkvalitet som håller i topp till 100 år om det förvaras i ett album. En speciell typ av skyddsbehandling, självklart inte skadlig för dig eller miljön, ser till att varje utsskrift är helt torr och motståndskraftig mot vatten, fingeravtryck och repor.

Du framställer utskrifter i olika format, kombinerar dom via Layoututskrift eller skapar fräcka och vackra collageutskrifter utan en massa krångel. Du får alltid bästa möjliga kvalite och färgåtergivning med den automatiska bildoptimeringen.

SELPHY Photo Print

Skapa kalendrar, välj bland dekorativa ramar eller lägg till ClipArt och pratbubblor på dina utskrifter. Det är bara kreativitet som stoppar dig i den gratis medföljande programvaran SELPHY Photo Print.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon Selphy CP900 5959B010 Selphy CP900 - Fantastiska fotoutskrifter enkelt och snabbt! Selphy CP 9000 är ett perfekt val för dig som vill utöka dina utskriftsmöjligheter tillsammans med till exempel din mono bläckstråle- eller laserskrivare som inte klarar av att skriva ut högkvalitativa fotoutskrifter, eller kanske bara du vill ha möjligheten att utnytja en otroligt smidig och portabel fotoskrivare som du i stort sätt kan ta med dig över allt!                     Trådlös anslutning, en självklarhet Vad vore en kompakt fotoutskrivare utan Wi-Fi stöd? Selphy CP900 ger dig möjligheten att enkelt och bekvämt göra trådlösa fotoutskrifter från smartphones, surfplattor och datorer som är uppkopplade i samma nätverk. Den har också stöd för PictBridge, så att du kan skriva ut direkt från din kamera, till exempel Canon PowerShot S110.   Du har också möjligheten att ansluta direkt till din iOS-enhet. Du kan alltså skriva ut dina fotografier i hög kvalite, var som helst. Från bildpunkt till utskrift Tack vare Canons intelligenta tekniker och användarvänliga design gör SELPHY det enkelt att dela med sig av bilder du har tagit till vänner och familj, över hela världen.  Sublimerningsteknik säkerställer utskrifter med labbkvalitet som håller i topp till 100 år om det förvaras i ett album. En speciell typ av skyddsbehandling, självklart inte skadlig för dig eller miljön, ser till att varje utsskrift är helt torr och motståndskraftig mot vatten, fingeravtryck och repor. Du framställer utskrifter i olika format, kombinerar dom via Layoututskrift eller skapar fräcka och vackra collageutskrifter utan en massa krångel. Du får alltid bästa möjliga kvalite och färgåtergivning med den automatiska bildoptimeringen. SELPHY Photo Print Skapa kalendrar, välj bland dekorativa ramar eller lägg till ClipArt och pratbubblor på dina utskrifter. Det är bara kreativitet som stoppar dig i den gratis medföljande programvaran SELPHY Photo Print. Okategoriserade produkter 4,5 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter