Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull kompaktkamera med 20x optisk zoom + fotoskrivare!

Canon SX280 Black + Selphy

  Art.nr: 189161
  • 12,1 megapixlar
  • 20x optisk zoom
  • 25 mm vidvinkel
  • HS-system
  • WiFi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Bildsensor
Sensorstorlek 1/2,3 tum
Sensortyp Bakbelyst CMOS
Upplösning bildsensor 12,1 megapixlar
Upplösning för stillbilder 12 megapixlar
Optik
Typ av objektiv CANON
Brännvidd 4,5-90 mm
Brännvidd motsvarande i 35 mm-format 25-500 mm
Ljusstyrka f/3,5 - 6,8
Optisk zoom 20,0x
Digital zoom 4,0x
Zoom i videoläge Ja
Optisk bildstabilisator Ja
Digital bildstabilisator Nej
Närgräns 5,0 cm
Fotografering
Optisk sökare Nej
Skärmstorlek 3,0 tum
Skärmteknik TFT
Bildskärmsupplösning 461 000 punkter
Ljusmätning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vitbalans Auto (inklusive ansiktsigenkänning VB), Dagsljus, Molnigt, Elljus, Lysrör, Lysrör H, Under vatten, Egen. Vitbalanskompensation (i undervattensläge)
Ljuskänslighet/ISO Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Slutartider 1 - 1/3 200 sek
Exponering Evaluerande (länkad till AF-ram för ansiktsigenkänning), Centrumvägt genomsnitt, Spot (central)
Exponeringskompensation +/- 2 EV i 1/3 steg
Självutlösare Ja
Tid självutlösare Cirka 2 eller 10 sek
Sekvenstagning Ja
Hastighet sekvenstagning Cirka 4 bilder/sek
Ansiktsigenkänning Ja
Videoinspelning
Full HD videoupptagning Ja
Full HD bildhastighet 60 b/s
HD videoupptagning Ja
HD bildhastighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudupptagning Stereo
Blixt
Inbyggd blixt Ja
Blixtsko Nej
Blixtinställningar Auto, Manuell blixt På/Av, Långsam synkronisering
Räckvidd 50 cm–3,5 m
Lagring
Internminne 0 MB
Kompatibla minneskort SD, SDHC, SDXC
Kapacitet 64GB
Format
Bildfiler som stöds JPEG, DPOF
Videofiler som stöds MP4
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-typ Mini-HDMI
RCA-utgång Ja
S-videoutgång Nej
DV-utgång Nej
USB-utgång Nej
Mikrofoningång Nej
Hörlursuttag Nej
Direktutskrift, Pictbridge Ja
Dimensioner
Bredd 106,4 mm
Djup 32,6 mm
Höjd 62,8 mm
Vikt 233 gram
Övrigt
Batterityp Lithium
Uppladdningsbart batteri Ja
Operativsystem som stöds Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows Vista (SP2), Microsoft Windows XP Professional Macintosh OS X versionerna 10.5.8, 10.6.8 och10.7.3.
Menyspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning Svenska m.fl.
Medföljande tillbehör Batteri, laddare och bruksanvisning.
Medföljande programvara Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Canon PowerShot SX280 HS är en smart kompaktkamera med mycket zoom och många bra funktioner. Med din SX280 kan du göra allt ifrån att filma i jämna Full HD-filmer med 60 bilder/sekund till att märka var dina bilder togs med kamerans GPS-märkning. Kameran är även utrustad med egenskaper som: WiFi, HS-system och en 3-tums PureColor II G LCD-skärm.

20x optisk zoom samt 25 mm vidvinkelobjektiv

Canon har givit SX280 möjligheten att kunna fotografera motiv på mycket långt avstånd med 20x optisk zoom. Denna zoom kan du även utöka markant med kamernas zoomplus. Zoomplus är en avancerad zoomteknik med mer synliga detaljer och skärpa än en vanlig digital zoom. Detta betyder att du kan komma nära dina motiv och ha möjlighet att ta kvalitativa närbilder på avstånd. 

SX280 är också utrustad med ett 25 mm vidvinkelsobjektiv, som ser till att du kan få med mer i varje bild och ingen behöver lämnas utanför vid gruppfotografering.

12,1 megapixlar CMOS-sensor och HS-system

I din SX280 hittar du ett HS-system som kommer vara till stor användning då du vill fotografera i svagt ljus, och vill ha en klar bild utan blixt och stativ. Till detta har du även en högkvalitativ CMOS-sensor på 12,1 megapixlar, vilket ger ett imponerande resultat i alla sorters ljus. 

Bildstabilisator (Intelligent IS)

Bildstabilisator är en funktion som motverkar kameraskakningar, vilket lätt kan uppstå då du håller kameran utan stativ. Intelligent IS som Canon har valt att kalla sin bildstabilisator ser till att du slipper skakningar och rörelseoskärpa, så du alltid får ett kvalitativt och skarpt resultat. Kan vara värt att nämna att bildstabilisator är extra viktigt vid zoom, då små skakningar lätt kan förstöra en bild eller en film.

Full HD med 60 bilder/ sekund

Om du blir trött på att fotografera så kan du enkelt byta till film-läget med en knapptryckning.  Här kan du spela in jämna och mycket skarpa Full HD-filmer med 60 b/s. Du kommer spela in med stereo-ljud och ha möjliheten att zooma medans du filmar. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Canon Canon SX280 Black + Selphy Canon PowerShot SX280 HS är en smart kompaktkamera med mycket zoom och många bra funktioner. Med din SX280 kan du göra allt ifrån att filma i jämna Full HD-filmer med 60 bilder/sekund till att märka var dina bilder togs med kamerans GPS-märkning. Kameran är även utrustad med egenskaper som: WiFi, HS-system och en 3-tums PureColor II G LCD-skärm. 20x optisk zoom samt 25 mm vidvinkelobjektiv Canon har givit SX280 möjligheten att kunna fotografera motiv på mycket långt avstånd med 20x optisk zoom. Denna zoom kan du även utöka markant med kamernas zoomplus. Zoomplus är en avancerad zoomteknik med mer synliga detaljer och skärpa än en vanlig digital zoom. Detta betyder att du kan komma nära dina motiv och ha möjlighet att ta kvalitativa närbilder på avstånd.  SX280 är också utrustad med ett 25 mm vidvinkelsobjektiv, som ser till att du kan få med mer i varje bild och ingen behöver lämnas utanför vid gruppfotografering. 12,1 megapixlar CMOS-sensor och HS-system I din SX280 hittar du ett HS-system som kommer vara till stor användning då du vill fotografera i svagt ljus, och vill ha en klar bild utan blixt och stativ. Till detta har du även en högkvalitativ CMOS-sensor på 12,1 megapixlar, vilket ger ett imponerande resultat i alla sorters ljus.  Bildstabilisator (Intelligent IS) Bildstabilisator är en funktion som motverkar kameraskakningar, vilket lätt kan uppstå då du håller kameran utan stativ. Intelligent IS som Canon har valt att kalla sin bildstabilisator ser till att du slipper skakningar och rörelseoskärpa, så du alltid får ett kvalitativt och skarpt resultat. Kan vara värt att nämna att bildstabilisator är extra viktigt vid zoom, då små skakningar lätt kan förstöra en bild eller en film. Full HD med 60 bilder/ sekund Om du blir trött på att fotografera så kan du enkelt byta till film-läget med en knapptryckning.  Här kan du spela in jämna och mycket skarpa Full HD-filmer med 60 b/s. Du kommer spela in med stereo-ljud och ha möjliheten att zooma medans du filmar.  Okategoriserade produkter 2990,0000 new SoldOut
  1. Okategoriserade produkter