Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant räknare för både privat och professionellt bruk!

Canon X Mark I Keypad svart

  Art.nr: 191691
  • Elegant design
  • Mångsidig räknare
  • Trådlös anslutningsfunktion
  • Solcellsdriven
  • Kompatibel med Windows® 8 och Mac OS X 10.8

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Elegant räknare för både privat och professionellt bruk!

Strömlinjeformad trådlös 2-i-1-räknarknappsats för både privat och professionellt bruk
X MARK I KEYPAD är en elegant två-i-ett-räknare som även fungerar som en trådlös knappsats för persondatorer. Delvis tillverkad av återvunna Canon-material och solcellsdriven, strömlinjeformad och snygg.

Mångsidig, trådlös precision

Med inbyggd radiofrekvensteknik kan du enkelt ansluta X MARK I KEYPAD till olika enheter trådlöst. På så sätt kan du göra det mindre trångt på skrivbordet och öka användbarheten. Knappsatsen, som finns i både en svart och vit modell, är responsiv, snabb och exakt. Den är perfekt om du arbetar mycket med inmatning av siffror och data, på resan eller vid datorn. Och tack vare att den är kompatibel med både Windows®- och Macintosh-maskinvara kan du enkelt ansluta till båda.

Enkel att använda och ställa in

X MARK I KEYPAD har en högupplöst 10-siffrig LCD-display med en teckenstorlek på 14,2 x 5,1 mm och de slitstarka datorliknande tangenterna gör att användaren känner igen sig. Datainmatningar och beräkningar blir enkla att mata in och att läsa. Om den trådlösa anslutningen avbryts kan återanslutning ske med en väckningsknapp. Dessutom kan du enkelt använda knappsatsen med olika enheter, eftersom den är kompatibel med både Windows® och Macintosh.

Canon Canon X Mark I Keypad svart 5094B002 Elegant räknare för både privat och professionellt bruk! Strömlinjeformad trådlös 2-i-1-räknarknappsats för både privat och professionellt bruk X MARK I KEYPAD är en elegant två-i-ett-räknare som även fungerar som en trådlös knappsats för persondatorer. Delvis tillverkad av återvunna Canon-material och solcellsdriven, strömlinjeformad och snygg. Mångsidig, trådlös precision Med inbyggd radiofrekvensteknik kan du enkelt ansluta X MARK I KEYPAD till olika enheter trådlöst. På så sätt kan du göra det mindre trångt på skrivbordet och öka användbarheten. Knappsatsen, som finns i både en svart och vit modell, är responsiv, snabb och exakt. Den är perfekt om du arbetar mycket med inmatning av siffror och data, på resan eller vid datorn. Och tack vare att den är kompatibel med både Windows®- och Macintosh-maskinvara kan du enkelt ansluta till båda. Enkel att använda och ställa in X MARK I KEYPAD har en högupplöst 10-siffrig LCD-display med en teckenstorlek på 14,2 x 5,1 mm och de slitstarka datorliknande tangenterna gör att användaren känner igen sig. Datainmatningar och beräkningar blir enkla att mata in och att läsa. Om den trådlösa anslutningen avbryts kan återanslutning ske med en väckningsknapp. Dessutom kan du enkelt använda knappsatsen med olika enheter, eftersom den är kompatibel med både Windows® och Macintosh. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter