Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tunn och läcker med kraftfull bildprocessor!

Casio Exilim EX-S12 Rosa

  Art.nr: 023935
- 12,1 megapixel- 3x optisk zoom- 2,7 tums LCD-display- Ansiktsigenkänning- HD-filmning- 13,8 mm på tunnaste stället

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Så tunn, så vacker!
EXILIM EX-S12 är den perfekta blandningen av design och teknik i ett ultratunt format. Den lika smidiga som eleganta kameran är utrustad med häpnadsväckande funktioner som den nya EXILIM Engine 4.0, 12,1 megapixel, en mycket ljusstark och kontrastrik 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD) i widescreenformat, HD-videoinspelning och 3 x optisk zoom – och är trots detta endast 15 mm tunn.

EXILIM Engine 4.0
EXtrem kraftfull
Oavsett motljus, porträtt-, eller nattfotografering eller svåra ljusförhållanden – med hjälp av den nya bildprocessorn EXILIM Engine 4.0 bemästrar du dessa utmaningar med glans. EXILIM Engine 4.0 bearbetar mycket snabbt komplexa bilder, ger en utmärkt bildkvalitet med moiré- och brusdämpning och hjälper dig att fotografera och visa snygga bilder utan ansträngning.

3X optisk zoom
Otroligt
EX-S12 är ungefär så tunn som ditt lillfinger – och har trots detta en 3 x optisk zoom. Så upptäcker du de vackraste detaljerna och ser till att alltid befinna dig i händelsernas centrum.

12,1 megapixel
Icke att förglömma
CCD-chipset i EX-S12 ger fantastiska 12,1 megapixel. Fördel: Kameran ger knivskarpa och extremt detaljrika bilder. Inte heller förstoringar av detaljer och foton i affischstorlek är något problem – och det med utmärkt kvalitet och utan att bildinformation går förlorad.

Ljusstark och kontrastrik 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD)
Alltid klar sikt
EXILIM EX-S12 är utrustad med en stor och ljusstark 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD), vilket gör det möjligt att visa bilder ur nästan vilken vinkel som helst. Utöver den stora visningsvinkeln och en hög upplösning på 230 160 pixlar har TFT-färgskärmen en över genomsnittet hög kontrast, vilket gör att dina motiv blir extra klara och skarpa. Skärmen är dessutom ljusare än genomsnittet och underlättar visningen av dina bilder även vid solljus. Det finns 5 förinställningar att välja mellan för att anpassa ljusstyrkan till rådande ljusförhållanden: 0/+1/+2/Auto1/Auto2

AV-uttag
TV-program i stället för bildbandsvisning
Bjud in dina släktingar och vänner för att njuta av de bästa fotona och filmerna i stort format. Du kopplar bara in din EXILIM Card EX-S12 till en TV via AV-utgången.

Ultratunn design
Alltid med överallt
Den lilla accessoaren är med sina 15 mm extremt tunn. Och ändå döljer sig en 3 x optisk zoom och många innovativa funktioner i det eleganta, ultratunna huset – för vackra minnen i fickformat.
Casio Casio Exilim EX-S12 Rosa 992694 Så tunn, så vacker!EXILIM EX-S12 är den perfekta blandningen av design och teknik i ett ultratunt format. Den lika smidiga som eleganta kameran är utrustad med häpnadsväckande funktioner som den nya EXILIM Engine 4.0, 12,1 megapixel, en mycket ljusstark och kontrastrik 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD) i widescreenformat, HD-videoinspelning och 3 x optisk zoom – och är trots detta endast 15 mm tunn.EXILIM Engine 4.0EXtrem kraftfull Oavsett motljus, porträtt-, eller nattfotografering eller svåra ljusförhållanden – med hjälp av den nya bildprocessorn EXILIM Engine 4.0 bemästrar du dessa utmaningar med glans. EXILIM Engine 4.0 bearbetar mycket snabbt komplexa bilder, ger en utmärkt bildkvalitet med moiré- och brusdämpning och hjälper dig att fotografera och visa snygga bilder utan ansträngning. 3X optisk zoomOtroligt EX-S12 är ungefär så tunn som ditt lillfinger – och har trots detta en 3 x optisk zoom. Så upptäcker du de vackraste detaljerna och ser till att alltid befinna dig i händelsernas centrum. 12,1 megapixelIcke att förglömma CCD-chipset i EX-S12 ger fantastiska 12,1 megapixel. Fördel: Kameran ger knivskarpa och extremt detaljrika bilder. Inte heller förstoringar av detaljer och foton i affischstorlek är något problem – och det med utmärkt kvalitet och utan att bildinformation går förlorad. Ljusstark och kontrastrik 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD) Alltid klar sikt EXILIM EX-S12 är utrustad med en stor och ljusstark 6,9 cm (2,7-tums) TFT-färgskärm (Super Clear LCD), vilket gör det möjligt att visa bilder ur nästan vilken vinkel som helst. Utöver den stora visningsvinkeln och en hög upplösning på 230 160 pixlar har TFT-färgskärmen en över genomsnittet hög kontrast, vilket gör att dina motiv blir extra klara och skarpa. Skärmen är dessutom ljusare än genomsnittet och underlättar visningen av dina bilder även vid solljus. Det finns 5 förinställningar att välja mellan för att anpassa ljusstyrkan till rådande ljusförhållanden: 0/+1/+2/Auto1/Auto2 AV-uttagTV-program i stället för bildbandsvisning Bjud in dina släktingar och vänner för att njuta av de bästa fotona och filmerna i stort format. Du kopplar bara in din EXILIM Card EX-S12 till en TV via AV-utgången. Ultratunn designAlltid med överallt Den lilla accessoaren är med sina 15 mm extremt tunn. Och ändå döljer sig en 3 x optisk zoom och många innovativa funktioner i det eleganta, ultratunna huset – för vackra minnen i fickformat. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter