Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompakt klockradio med Wake Up Light!

Centrum CRW-510

  Art.nr: 139949
 • Gradvist ökande ljus
 • Kompakt design
 • FM-radio
 • 10 ljus-nivåer
 • Tid, datum, alarm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(13 st)

 • Pocket 2013-06-07

  Är lite bökig att hantera

  Klockradion är billig,det märker man!
  Känslan är billig plast och ickekvalitativa knappar.
  Utformningen av klockan och dess placeringar av knappar är väl inte helt optimal.
  Är lite svårt att läsa av displayen om man råkar vara i en felaktig vinkel (det finns flera sådana vinklar).

  När det kommer till användarvänlighet, så måste jag säga att det är lite bökigt att ställa in saker som man vill. Inte helt lättarbetad. Saknar enkla knappar att göra saker utan att behöva klicka flera gånger, tex på/av ljus, på/av radio.
  Men tycker om att man kan bläddra både upp och ner när man tex ställer in tid, vilket min förra inte hade. Utan gick man för långt då fick man tålmodigt gå runt ett extra varv, till man kom rätt igen.

  Lampan lyser upp, men tycker personligen inte att den är tillräckligt ljus för att hjälpa så mycket som uppvakningslampa.

  Jag gillar att vakna upp till radion.
  Det jag inte gillar är dock att man inte kan snooza om väckarklockan är på radio-mode.
  Sedan har jag inte heller hittat något optimalt sätt att stänga av radion på när jag inte längre vill ha den igång - men det kan ju bara vara jag som inte hittat rätt?

  Saknar en anvisning vilken frekvens radion är inställd på. Det var svårt att hitta rätt kanal då man inte riktigt visste var i spektrat man befann sig.

  Naturljuden är inget att hurra över.

  Sammanfattningsvis
  Klockan väcker mig på mornarna.
  Om man på kvällen eller morgonen behöver lite ljus så fungerar lampan bra.
  Men klockan med dess funktioner fungerar inte så som jag hade velat att de fungerade.

  Eller
  Avbryt
 • Ruxta 2013-02-16

  En trött tonårings mardröm

  Denna väckarklocka köpte jag för att jag skulle kunna väcka min tonårsson på distans. Den är lika hemsk som ett brandalarm eller en hink med vatten över huvudet för min yngste son!

  Jag kan verkligen rekommendera denna väckarklocka som stör honom både med ljus och ljud när han inte vill vakna på morgonen. När jag sedan ringer från jobbet för att höra om han är uppe har väckarklockan gjort grovjobbet.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JohnDoe666 2013-01-14

  Dåligt inköp.

  Har beställt 2 st till mig och min sambo. Båda var defekta:(

  Eller
  Avbryt
 • TildaJo 2012-10-17

  Krånglig!!

  Billig produkt inte alltid bra, denna alarmklocka var jättesvår att ställa in.

  Eller
  Avbryt
 • 2012-10-15

  Icke prisvärd

  Alla funktioner fungerade inte och bruksanvisningen är otydlig.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Är det någon som vet vad det ska vara för batteri i klockan? Det står ingenstans, varken i bruksanvisningen, på nätet eller på klockan..... Vore ju praktiskt att kunna använda batteribackup då vi ofta har strömavbrott....

  IsisMoontree 2012-11-25
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • CR2032 står det och jag hittade ett i kartongen i en plastpåse sedan julklappen packats upp. Provade med ett eget först några dagar in inslagningen till paket...

   Berra44 2012-12-25
 • Släcker sig lampan av sig självt eller behöver man stänga av på något sätt?

  TildaJ 2012-10-01
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Soluppgång eller solnedgång kan väljas 15-30-45 min osv samt att det sitter en ratt på höger sida för ljuset lika som ljudvolymen på vänster sida. Köpte en till mitt barnbarn och hoppas han är klokare än mig för det är rena gissningstävlingen om funktionerna.

   Berra44 2012-12-25
 • Hej! Har fått en Wake Up Light i julklapp, men har på någon vänster lyckats slänga manualen/bruksanvisningen så har inte lyckats ställa in den. Finns det möjlighet att få tag på en ny sådan? Tack på förhand!

  SvampenRut 2011-12-31
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Typ Klockradio utan dockning
Inbyggda högtalare Ja
Högtalarteknik Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skärmteknik LCD
Skärmstorlek Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pekskärm Nej
Pekskärmstyp -
Ljudförbättring -
Dockning
Dockningsmöjlighet Nej
Dockningsstöd -
Funktioner
Klocka Ja
Timer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Alarm Dubbla alarm
Snooze Ja
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Övriga funktioner Wake Up Light med 10 olika ljusnivåer, visar tid i 12- eller 24-timmars dygn, visar år, månad, vecka, dag och tid
Anslutningar
Antal USB-portar 0 st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Bluetooth-stöd -
Bluetooth-version -
Dimensioner
Bredd 125,0 mm
Höjd 137,0 mm
Djup 140,0 mm
Vikt 0,3 kg
Övrigt
Färg Vit
Strömförsörjning Strömkabel, batteri-backup
Batteritid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal celler Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör -

Produktbeskrivning

Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-510 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med batteri back-up. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka.

FM-radio
Centrum Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.
 
 
10 olika ljus-nivåer
Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Centrum Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.
 
 
4 olika väcknings-ljud
Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.
 
 
Klocka och datum
Centrum Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.
 
 
Funktioner:

 • FM-radio
 • Vakna till naturljud, alarm eller radio
 • 4 olika naturljud
 • Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor
 • 6 olika alarm-läten
 • 10 olika ljusnivåer
 • Gradvist ökande ljusstyrka
 • Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn
 • Visar år, månad, vecka, dag och tid
 • Batteri back-up i upptill en vecka
 • Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14
 • Vikt: 300 g

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Centrum Centrum CRW-510 Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-510 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med batteri back-up. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka. FM-radio Centrum Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.     10 olika ljus-nivåer Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Centrum Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.     4 olika väcknings-ljud Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.     Klocka och datum Centrum Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.     Funktioner: FM-radio Vakna till naturljud, alarm eller radio 4 olika naturljud Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor 6 olika alarm-läten 10 olika ljusnivåer Gradvist ökande ljusstyrka Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn Visar år, månad, vecka, dag och tid Batteri back-up i upptill en vecka Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14 Vikt: 300 g Okategoriserade produkter 2,7 13 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter