Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Coola hörlurar från Coloud med mikrofon

Coloud The Boom - Blacks

  Art.nr: 183781
 • Från svenska Coloud
 • 40 mm membran
 • Lasso-kontakt
 • Låg vikt
 • Trasselfri enkelsidig sladd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • McDuck 2014-01-29

  Kanon för priset

  Är verkligen ingen expert på det här men dom sitter skönt, funkar jättebra vid samtal och ljudkvaliteten är i mina otränade öron bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • TantTokig 2013-03-24
  Topp 500 skribent

  helt ok

  Bra lurar i den prisklassen, synd bara att dom inte är ihopfällbara.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • funkar dessa till en till smartphones mer specifikt till androids

  timpaa 2014-01-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Jag har galaxy s4 o de funkar utmärkt.

   Chulis82 2014-03-27
 • Bakakaka 2013-08-15
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, basen är värdelös.

   Lolloise 2014-08-29

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 101 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 139 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Klistermärke
Färg Svart

Produktbeskrivning

Coloud Headphones

Coloud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige.

Coloud The Boom

The Boom är en liten men ändå rejäl hörlur som är redo att leverera din dagliga dos av musik. Dess avskalade design innebär en lätt vikt över huvudet men de är samtidigt byggda för att klara trycket från användning varje dag. Varje par av Colouds hörlurar är ergonomiskt utformade för maximal komfort och slitstyrka. Med hjälp av ett koncept Coloud kallar för 3D-ergonomi, är varje modell utformad för att följa vinklarna det mänskliga huvudet har för en bekväm passform. 

Yttre buller stannar ute tack vare Booms slutna konstruktion och de mjuka öronkuddarna vilar lätt över öronen. Den smarta funktionen Zound Lasso och en trasselfri kabel ger dig en bekymmersfri transport av dina hörlurar. Precis som på proffsiga hörlurar är det en enkelsidig sladd på The Boom.

Zound Lasso

Coloud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den så kallade Zound Lasso som är patentsökt. När du tar hörlurarna av dig och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan.

Mikrofon och fjärrkontroll

Eftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen.

1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Coloud Coloud The Boom - Blacks 4090668 Coloud HeadphonesColoud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige.Coloud The BoomThe Boom är en liten men ändå rejäl hörlur som är redo att leverera din dagliga dos av musik. Dess avskalade design innebär en lätt vikt över huvudet men de är samtidigt byggda för att klara trycket från användning varje dag. Varje par av Colouds hörlurar är ergonomiskt utformade för maximal komfort och slitstyrka. Med hjälp av ett koncept Coloud kallar för 3D-ergonomi, är varje modell utformad för att följa vinklarna det mänskliga huvudet har för en bekväm passform. Yttre buller stannar ute tack vare Booms slutna konstruktion och de mjuka öronkuddarna vilar lätt över öronen. Den smarta funktionen Zound Lasso och en trasselfri kabel ger dig en bekymmersfri transport av dina hörlurar. Precis som på proffsiga hörlurar är det en enkelsidig sladd på The Boom.Zound LassoColoud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den så kallade Zound Lasso som är patentsökt. När du tar hörlurarna av dig och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan.Mikrofon och fjärrkontrollEftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen.1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind On-ear 4,5 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Ljud & Bild
 3. Hörlurar & Headset
 4. On-ear