Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sätt färg på tillvaron med The Knock!

Coloud The Knock - Oranges

  Art.nr: 183809
  • Från svenska Coloud
  • Trasselfri sladd med lasso-kontakt
  • Superlåg vikt
  • Passar även för barn
  • Mikrofon och fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Coloud Headphones

Coloud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige.

Coloud The Knock

The Knock är ergonomiskt utformade med robust och strömlinjeformad design. Tillsammans med sin superlätta vikt ger de dig komfort non-stop, och pallar samtidigt trycket från användning varje dag. Med hjälp av ett koncept Coloud kallar för 3D-ergonomi, är varje modell utformad för att följa vinklarna det mänskliga huvudet har för en bekväm passform. Den låga vikten och justerbara storleken gör att The Knock passar nästan alla huvudet och även lämpar sig som barnhörlur. De mjuka skumgummikuddarna förhindrar att det blir för varmt mot öronen som andra hörlurar kan bli.

The Knock har en inbyggd mikrofon och lämpar sig lika bra för musik som för telefonsamtal. Hörlurarna har en öppen konstruktion för visst ljudgenomsläpp vilket ger dig ett öppet och klart ljud, vilket är särskilt bra vid headsetanvändning. Den smarta funktionen Zound Lasso och en trasselfri kabel ger dig en bekymmersfri transport av dina hörlurar.

Zound Lasso

Coloud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den patentsökta så kallade Zound Lasso. När du tar av dig hörlurarna och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan.

Mikrofon och fjärrkontroll

Eftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen.

1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind


Tips!
Tack vare sin justerbara huvudbygel kan The Knock bli väldigt liten i storlek vilket gör att den även lämpar sig som barnhörlur!

 

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

Coloud Coloud The Knock - Oranges 4090661 Coloud Headphones Coloud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige. Coloud The Knock The Knock är ergonomiskt utformade med robust och strömlinjeformad design. Tillsammans med sin superlätta vikt ger de dig komfort non-stop, och pallar samtidigt trycket från användning varje dag. Med hjälp av ett koncept Coloud kallar för 3D-ergonomi, är varje modell utformad för att följa vinklarna det mänskliga huvudet har för en bekväm passform. Den låga vikten och justerbara storleken gör att The Knock passar nästan alla huvudet och även lämpar sig som barnhörlur. De mjuka skumgummikuddarna förhindrar att det blir för varmt mot öronen som andra hörlurar kan bli. The Knock har en inbyggd mikrofon och lämpar sig lika bra för musik som för telefonsamtal. Hörlurarna har en öppen konstruktion för visst ljudgenomsläpp vilket ger dig ett öppet och klart ljud, vilket är särskilt bra vid headsetanvändning. Den smarta funktionen Zound Lasso och en trasselfri kabel ger dig en bekymmersfri transport av dina hörlurar. Zound Lasso Coloud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den patentsökta så kallade Zound Lasso. När du tar av dig hörlurarna och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan. Mikrofon och fjärrkontroll Eftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen. 1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind Tips! Tack vare sin justerbara huvudbygel kan The Knock bli väldigt liten i storlek vilket gör att den även lämpar sig som barnhörlur!   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter