Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärd in-ear-lur med färgglad design!

Coloud The Pop - Black/Cyan

  Art.nr: 183815
 • Från svenska Coloud
 • Lasso-kontakt
 • 9 mm högtalarmembran
 • Tre storlekar på öronproppar medföljer
 • Platt trasselfri kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • CaptSpacegoat 2015-02-27

  Ganska okej

  Okej ljud, snygga, och icke trasslande sladdar.
  Men knappen reagerar inte alltid, de trillar lätt ur örat (oavsett storlek på kuddarna), och när en går slår sladdarna emot jackan så det dunsar i öronen. Som om någon skulle slå på utsidan av lurarna. Så irriterande så jag fick sätta fast sladdarna med en säkerhetsnål.

  Eller
  Avbryt
 • Gejter 2014-05-03

  Väldigt nöjd

  Mycket bra ljud i lurarna. Bra med den platta sladden och att man kan vira ihop allt och fästa med lasson. Saknar dock volymkontroll på sladden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lasse01 2013-11-27
  Topp 1000 skribent

  Bra helt enkelt

  Bra lurar som sitter bra i öronen.
  Bra med sladdar som inte trasslar sig .

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • abcdemjlko 2013-04-05

  snygga och bra

  snygga o bra hörlurar som inte släpper igenom något ljud utifrån.
  i

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Skaaneman 2013-03-22

  Billigt och bra.

  Dessa lurarna sitter skönt som ett par gula öronproppar, hör aldrig något som läraren säger pga den suveräna ljudisoleringen!!
  Det enda negativa är att det tar sig ett par dagar (iaf för mig) att vänja sig vid att de inte går så långt in i örat som vissa andra in-ear lurar gör.

  Bra ljud med en helt okej basåtergivning.
  Väldigt prisvärda hörlurar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Lee84 2013-05-08

   Fungerar play/pausfunktionen ?

   Fungerar Play/pausfunktionen till en vanlig mp3-spelare? Eller bara om man skulle koppla dem till en telefon?

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag vet inte alla lurar fungerar tillsammans med Sony Ericsson telefoner. Är det så med dem lurarna?

  Plysch 2013-06-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Är vanliga 3,5 hörlurar så det skall nog funka! Men har du en gammal sony ericsson, så behöver du en adapter som omvandlar deras uttag till 3.5 plugg.

   Ekeros 2014-10-08
 • Wiktor 2013-06-19
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Går ej att bläddra bland kanaler. Går bara att svara. Finns bara 1 knapp.

   Ekeros 2014-10-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 9,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 90 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 16 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Öronproppar S/M/L och ett klistermärke
Färg Svart/cyan/rosa/turkos

Produktbeskrivning

Coloud Headphones

Coloud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige.

Coloud The Pop

The Pop från Coloud är en tålig in-ear-hörlur som är perfekt att ta med sig var du än går. Med ett klart ljud och kraftfull bas elimineras störande buller från omgivningen så du kan njuta av din musik ostörd. De vinklade öronsnäckorna är ergonomiskt utformade och levereras med tre olika storlekar på öronproppar för att garantera en bra passform. Tillsammans med platt kabel och Zound Lasso har Coloud lösningen för en trasselfri upplevelse.

Zound Lasso

Coloud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den så kallade Zound Lasso som är patentsökt. När du tar hörlurarna av dig och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan.

Mikrofon och fjärrkontroll

Eftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen.

1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Coloud Coloud The Pop - Black/Cyan 4090636 Coloud Headphones Coloud Headphones grundades 2012 med filosofin att perfektion nås inte när det inte finns någonting kvar att lägga till utan när det inte finns någonting kvar att ta bort. Vissa kallar det för minimalism, en speciell form av design som har sina rötter i Skandinavien. Då är det ingen som blir förvånad över att Coloud startades och är baserat i Stockholm, Sverige. Coloud The Pop The Pop från Coloud är en tålig in-ear-hörlur som är perfekt att ta med sig var du än går. Med ett klart ljud och kraftfull bas elimineras störande buller från omgivningen så du kan njuta av din musik ostörd. De vinklade öronsnäckorna är ergonomiskt utformade och levereras med tre olika storlekar på öronproppar för att garantera en bra passform. Tillsammans med platt kabel och Zound Lasso har Coloud lösningen för en trasselfri upplevelse. Zound Lasso Coloud har tagit ett steg längre när det gäller trasselfria kablar. De stannade inte vid att göra kablarna till sina hörlurar platta, utan adderade även en smart lasso-plug, den så kallade Zound Lasso som är patentsökt. När du tar hörlurarna av dig och lindar ihop kabeln så buntar du enkelt ihop sladden med kontakten som är böjlig i 180° och fäster i sig själv, likt ett lasso! Då håller du ordning på kabeln även när du förvarar lurarna i väskan, utan att de riskerar att fastna eller slitas i onödan. Mikrofon och fjärrkontroll Eftersom de flesta av våra musikspelare idag också är mobiltelefoner, har Coloud byggt in en mikrofon och fjärrkontroll på sladden på samtliga av sina hörlurar. Det innebär att du kan ta emot telefonsamtal med dina hörlurar, samt byta spår med treklicks-fjärrkontrollen. 1 CLICKPlay Pause Answer Hang Up2 CLICKNext/Forward3 CLICKPrevious/Rewind In-ear 4 5 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör & Förbrukning
 2. Ljud & Bild
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear