Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sluten hörlurar med verklighetstrogen ljudprestanda

Creative Aurvana Live! 2 - Black

  Art.nr: 195644
 • Sluten hörlur
 • Verklighetstroget ljud
 • Vadderade kåpor för optimal komfort
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • 1,2-meters kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Sash 2014-05-29

  Oslagbar prestanda i denna prisklass

  Jag är lite av vad man kallar för en audiophile och hade letat efter nya hörlurar i ca 2 månader. Under den tiden testade jag allting mellan himmel och jord i prisklassen 500- ca 1500 kr. MItt mål var att hitta bekväma over-ear hörlurar, relativt lätta, som skulle låta UTMÄRKT (i min åsikt) över alla register. Och det är precis det som Creative Aurvana Live!2 levererar. Ljudet är FANTASTISKT, så väl bas som mellanregister och diskant, och jag kände verkligen hur min musik, som består av allt från klassiskt till rock, blev "levande". Det fick mig att le varje gång jag satte på mig hörlurarna de första gångerna :)

  Hörlurarna läcker inte, och är bekväma att ha på sig under längre tid. Från början satt de lite hårt mot öronen, men efter att jag stretchade ut dem blev de genast bekväma.
  Förvisso finns det också lättare OE (de här väger 250 g), så som Bose hörlurar, men ljudet i CAL 2 och deras pris gör att jag väljer att vänja mig vid tyngre hörlurar snarare än att köpa lättare och dyrare, dessutom med ljud som jag tycker mindre om. Notera att mina gamla hörlurar var Koss porta Pro, så jag har min egen åsikt om vilka hörluar som är lätta.
  Det enda riktiga problemet som jag har med CAL 2 är att de inte är vikbara, bara kåporna vänds 90 grader, vilket gör att de inte är så hållbara som jag skulle vilja att de var. Personligen tänker jag lösa problemet genom att köpa ett hårt fodral till dem.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Hörlursdesign Over-the-ear
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Nej
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 30000 Hz
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Maximal ineffekt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 255 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 1xAvtagbar platt ljudkabel med inbyggd mikrofon och en fjärrkontroll med en knapp med volymjustering, 2,5 mm-till-3,5 mm guldpläterad 4-pinnars kontakt (1,2 m), 1xResefodral i mjuk mikrofiber
Färg Svart

Produktbeskrivning

Verklighetstrogen ljudprestanda

Creative Aurvana Live!2 är utformad efter sin prisbelönta föregångare och levererar verklighetstrogen akustisk prestanda med stramare bas. Hörlurarna drivs av 40 mm drivenheter med membran av biocellulosa som ger ett oklanderligt ljud. Öronkåporna har memory-foam och skönt konstläder som ger utmärkt tätning mot externt buller. De är otroligt bekväma även under långa sessioner.

Träffsäker ljudprestandaTräffsäker ljudprestanda

Aurvana Live!2 har utformats med träffsäkra 40 mm neodymiumdrivenheter med membran av biocellulosa och är mycket noggrant finjusterad för att leverera ett superautentiskt ljud − precis som om du vore på en live-konsert.

Snabba och praktiska uppspelningar och samtal

Headsetet har en högkvalitativ, trasselfri, platt ljudkabel med en inbyggd mikrofon och enknapps-fjärrkontroll med volymjustering för användning med en smartphone. Kabeln kan tas av för förvaring eller för att bytas ut med en annan kabel som du väljer själv.

Fjärrkontroll

Sofistikerad design

Aurvana Live!2 är estetisk och lättviktig och är förstärkt med en huvudband med metallegering som gör det extra hållbart.

Resklar

Öronkåporna kan vikas platta för ljudövervakning och praktisk förvaring. Ett resefodral i mjuk mikrofiber ingår också för bärbar bekvämlighet.

Oslagbar komfortOslagbar komfort

Kåporna har memory-foam och är vadderade med högkvalitativt konstläder som ger dig oöverträffad komfort även under långa perioder av användning.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Creative Creative Aurvana Live! 2 - Black 51EF0660AA001 Verklighetstrogen ljudprestanda Creative Aurvana Live!2 är utformad efter sin prisbelönta föregångare och levererar verklighetstrogen akustisk prestanda med stramare bas. Hörlurarna drivs av 40 mm drivenheter med membran av biocellulosa som ger ett oklanderligt ljud. Öronkåporna har memory-foam och skönt konstläder som ger utmärkt tätning mot externt buller. De är otroligt bekväma även under långa sessioner. Träffsäker ljudprestanda Aurvana Live!2 har utformats med träffsäkra 40 mm neodymiumdrivenheter med membran av biocellulosa och är mycket noggrant finjusterad för att leverera ett superautentiskt ljud − precis som om du vore på en live-konsert. Snabba och praktiska uppspelningar och samtal Headsetet har en högkvalitativ, trasselfri, platt ljudkabel med en inbyggd mikrofon och enknapps-fjärrkontroll med volymjustering för användning med en smartphone. Kabeln kan tas av för förvaring eller för att bytas ut med en annan kabel som du väljer själv. Sofistikerad design Aurvana Live!2 är estetisk och lättviktig och är förstärkt med en huvudband med metallegering som gör det extra hållbart. Resklar Öronkåporna kan vikas platta för ljudövervakning och praktisk förvaring. Ett resefodral i mjuk mikrofiber ingår också för bärbar bekvämlighet. Oslagbar komfort Kåporna har memory-foam och är vadderade med högkvalitativt konstläder som ger dig oöverträffad komfort även under långa perioder av användning. Okategoriserade produkter 5 1 890 SEK 890 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter