Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Accesspunkt med dual band, perfekt för streaming!

D-Link DAP-1522 - Fyndvara

  Art.nr: X142744
 • 2,4 GHz eller 5 GHz
 • Trafikprioritering (QoS)
 • Web-baserad administration
 • Gigabit över LAN
 • Energisparade funktioner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Lindeborg 2013-05-02

  Bra funktion - lätt installation

  Köpte denna för att använda som accespunkt tillsammans med D-Link DIR-655.

  Buslätt att installera, fungerar alldeles utmärkt.

  Möjligen känns det lite dyrt när accespunkten kostar mer än routern... men bortsett från det - fullt betyg.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Retta 2013-02-08

  brygga

  Funkar bra på 2,4 med fast ip, men för dålig mottagning på 5ghz bandet. Väldigt stabil uppkoppling, bra throughput men som sagt: för dåligt på 5ghz. 80% signal på 2,4 o 20% på 5ghz i ett enplanshus utan stängda dörrar mellan router o brygga. OBS: Ingen riktig dual band per c - kan bara köra ett frekvens band i taget

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Overnet 2012-12-22
  Topp 1000 skribent

  Höll bara 4 månader

  Fungerar bra men det gick sönder efter bara 4 månader. oidentifierat nätverk fick jag efter bara 4 månader. Kass kvalitet och sen service måste man anmäla på D-links hemsida vilket ytterligare förlänger väntetiden för få ny vara.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • jonas78 2012-10-07

  bra som brygga

  haft produkten ett år ungefär.
  fungerar kanon till mina lan-grejer som jag ville koppla trådlöst till min dlink dir-655 på "n"nätet.
  lätt att konfigurera, driftsäker, jag kör med statiska ipadresser i mitt nätverk.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Wireless N Dualband Accesspunkt och trådlös brygga
DAP-1522 gör att du kan förvandla upp till fyra ethernet enheter till trådlösa. Du kan också ansluta den till din befintliga router och då få trådlös 11N i hela hemmet för högsta hastighet.

High Definition med trafikprioritering
DAP-1522 är utrustad med intelligent trafikprioritering, kallad Quality of Service (QoS). Den känner automatisk av om nätverkstrafiken är ljud, video eller spel och ger dem företräde framför mindre känslig trafik, så som nerladdning, mail och surfande. Detta är påslaget från start vilket ger möjlighet att köra HD video utan störningar och lagg.

Expandera ditt trådlösa nät in i den ostörda 5GHz frekvensen
5GHz frekvensen är bredare och inte fullt så belastad som 2,4GHz frekvensen som används av de flesta trådlösa enheter idag, så som trådlösa telefoner, Baby-monitorer och blåtandsenheter. Med upp till 23 icke överlappande frekvenskanaler på 5GHz bandet, i förhållande till endast 3 på 2,4GHz bandet, kommer användaren att uppleva den högsta hastigheten och med intelligent trafikprioritering kan man strömma flera HD videofilmer över nätverket.

Enkelt att göra allt säkert
Den trådlösa bryggan är certifierad för Wi-Fi Protected Setup™, en Wi-Fi Alliance-standard för att enkelt sätta upp säkerhet i ditt trådlösa nätverk genom en enkel knapptryckning. Det finns inte längre något behov att komma ihåg långa och krångliga lösenord, som du behöver knappa in flera gånger. Detta förenklar markant hela installationen av ditt trådlösa nätverk.

Energisparande funktioner
DAP-1522 reagerar när en enhet som är ansluten stängs av genom att sätta den porten i viloläge som kräver nära noll ström. Till detta kan DAP-1522 mäta längden på kablarna som är anslutna och justera effekten så att den bara skickar så mycket ström som behövs. Dessa funktioner ger lägre värmeutveckling vilket betyder längre livslängd på komponenterna och minimalt energislöseri.

Funktioner och egenskaper:


 • Fyra 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN portar
 • Interna antenner
 • Dualband teknologi, up till 300 Mbps i varje frekvensband
 • IEEE 802.11n 300Mbps, Wi-Fi certifierad
 • Valbar 2.4GHz eller 5GHz trådlös 11N funktion
 • Bakåtkompatibel med 802.11a/b/g trådlösa produkter
 • 64/128-bit WEP
 • WPA™- PSK, WPA2 ™- PSK (Wi-Fi Protected Access)
 • Enkel trådlös säkerhet genom att trycka på en knapp (WPS - Wireless Protect Setup)
 • Två arbetslägen; Accesspunkt eller Brygga
 • Web-baserad administration

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

D-Link D-Link DAP-1522 DAP-1522/E Wireless N Dualband Accesspunkt och trådlös brygga DAP-1522 gör att du kan förvandla upp till fyra ethernet enheter till trådlösa. Du kan också ansluta den till din befintliga router och då få trådlös 11N i hela hemmet för högsta hastighet. High Definition med trafikprioritering DAP-1522 är utrustad med intelligent trafikprioritering, kallad Quality of Service (QoS). Den känner automatisk av om nätverkstrafiken är ljud, video eller spel och ger dem företräde framför mindre känslig trafik, så som nerladdning, mail och surfande. Detta är påslaget från start vilket ger möjlighet att köra HD video utan störningar och lagg. Expandera ditt trådlösa nät in i den ostörda 5GHz frekvensen 5GHz frekvensen är bredare och inte fullt så belastad som 2,4GHz frekvensen som används av de flesta trådlösa enheter idag, så som trådlösa telefoner, Baby-monitorer och blåtandsenheter. Med upp till 23 icke överlappande frekvenskanaler på 5GHz bandet, i förhållande till endast 3 på 2,4GHz bandet, kommer användaren att uppleva den högsta hastigheten och med intelligent trafikprioritering kan man strömma flera HD videofilmer över nätverket. Enkelt att göra allt säkert Den trådlösa bryggan är certifierad för Wi-Fi Protected Setup™, en Wi-Fi Alliance-standard för att enkelt sätta upp säkerhet i ditt trådlösa nätverk genom en enkel knapptryckning. Det finns inte längre något behov att komma ihåg långa och krångliga lösenord, som du behöver knappa in flera gånger. Detta förenklar markant hela installationen av ditt trådlösa nätverk. Energisparande funktioner DAP-1522 reagerar när en enhet som är ansluten stängs av genom att sätta den porten i viloläge som kräver nära noll ström. Till detta kan DAP-1522 mäta längden på kablarna som är anslutna och justera effekten så att den bara skickar så mycket ström som behövs. Dessa funktioner ger lägre värmeutveckling vilket betyder längre livslängd på komponenterna och minimalt energislöseri. Funktioner och egenskaper: Fyra 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN portar Interna antenner Dualband teknologi, up till 300 Mbps i varje frekvensband IEEE 802.11n 300Mbps, Wi-Fi certifierad Valbar 2.4GHz eller 5GHz trådlös 11N funktion Bakåtkompatibel med 802.11a/b/g trådlösa produkter 64/128-bit WEP WPA™- PSK, WPA2 ™- PSK (Wi-Fi Protected Access) Enkel trådlös säkerhet genom att trycka på en knapp (WPS - Wireless Protect Setup) Två arbetslägen; Accesspunkt eller Brygga Web-baserad administration Okategoriserade produkter 3,8 4 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter