Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Digital-TV-mottagare med USB-inspelning

Denver DVBT-43

  Art.nr: 207851
  • DVB-T (MPEG2)
  • Stöd för uppspelning av MP3 och JPEG via USB
  • Elektronisk programguide
  • Scartutgång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denver DVBT-43 är en digital-TV-mottagare som kan ta emot de fria kanalerna som sänds i standardupplösning i marknätet tack vare inbyggd DVB-T/MPEG2-mottagare.

USB-porten på framsidan av mottagaren har stöd för inspelning till USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning) samt kan används för att spela upp MP3-filer och JPEG-bilder på sin TV direkt via boxen.

Denver DVB-42 digital-TV-mottagare inbyggd elektronisk programguide, kan lagra upp till 1000 kanaler och har stöd för undertexter.

Digital-TV-mottagaren är utrustad med en klassisk scartutgång vilket gör att den kan kopplas in i princip alla TV på marknaden.

Denver Denver DVBT-43 DVBT-43 Denver DVBT-43 är en digital-TV-mottagare som kan ta emot de fria kanalerna som sänds i standardupplösning i marknätet tack vare inbyggd DVB-T/MPEG2-mottagare.USB-porten på framsidan av mottagaren har stöd för inspelning till USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning) samt kan används för att spela upp MP3-filer och JPEG-bilder på sin TV direkt via boxen.Denver DVB-42 digital-TV-mottagare inbyggd elektronisk programguide, kan lagra upp till 1000 kanaler och har stöd för undertexter.Digital-TV-mottagaren är utrustad med en klassisk scartutgång vilket gör att den kan kopplas in i princip alla TV på marknaden. Okategoriserade produkter 4,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter