Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

In-ear med digital aktiv brusreducering och bättre ljud!

Digital Silence DS321D - Black

  Art.nr: 184576
 • Aktiv brusreducering
 • Välbalanserade med bra bas
 • Med mikrofon för telefonsamtal
 • Passar nästan alla smartphones
 • Digitalt chip för ännu bättre ANC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • prismedvetenkonsument 2013-08-16

  OK hörlurar, men inte mer

  Funktionella hörlurar med ganska bra ljud.
  Den utlovade brusreducering är svår att upptäcka, dessutom sitter själva "reduceringslåda" långt ner på sladden (med ca 20 cm avstånd till mobilen) vilket gör att man måste tänka till hur man ska stoppa sladden så att den inte tynger ner och blir obekvämt. Ytterligare minus för avsaknad av reglering för ljudvolym - rätt dåligt med tanke på priset.

  Eller
  Avbryt
 • lasbed 2013-08-05

  Bra ljud men sämre passform

  skulle säga att ljudet är riktigt bra, både för musik samt tal (radio). Jämför med Denon klipsch samt diverse original lurar. Tycker också att ljudet utan brusreducering är bra. Brusreduceringen tar bort mycket ljud har dock inte så mycket att jämföra med så kan inte säga mycket om detta mer än att jag är riktigt nöjd. Det negativa är att passformen inte riktigt passar mina öron vilket gör att de har en tendens att ramla ur när jag går med dessa. Dessutom sitter själva lådan med brusreducering långt ner på sladden vilket jag tycker är en dum placering. Du kan inte sätta fast den i kostymslaget då den drar ut telefonen ur fickan vilket gör att du måste lägga den i fickan med telefonen. Du har då inte någon möjlighet att använda knapparna för att kunna slå av och på brusreducering.
  Summarum en mycket bra och väldigt prisvärd hörlur.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 13,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Känslighet 103 dB
Impedans 32 Ohm
Batteri
Batteri hörlur Uppladdningsbart Lithium-polymer
Antal batterier 1st
Batteritid 14,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid 2 timmar
Laddning via USB Ja
Dimensioner
Vikt 28 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Tre storlekar på öronproppar
Adapter för Samsung, Nokia och SonyEricsson
USB-laddkabel
Bärväska
Manual
Färg Svart

Produktbeskrivning

Digital Silence

Bakom Digital Silence™ står Wolfson Microelectronics som är världsledande leverantör av ljudchip till bland annat många av de stora mobiltelefontillverkarna. Deras patent bakom myZone™ har som fokus att ta bort så mycket oljud som möjligt utan att beröra frekvenserna där musiken spelas.

Digital Silence DS321D - Black

Med DS321D har Digital Silence tagit ett steg upp från DS101A genom att sätta in ett digitalt chip vilket ger ännu bättre brusreducering (ANC) med större omfång (150Hz - 2.0kHz) och större ljudbild för musiken. Det bygger på Feed-forward-principen som fångar upp oljudet innan musiken och applicerar motfrekvenserna under uppspelning.

Batteriet är ett inbyggt och uppladdningsbart lithium-polymer som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln, och fulladdat ger dig upp till femton timmars bullerfri musiklyssning. Även om batteriet skulle ta slut så fungerar uppselningen av musik ändå. Det är med andra ord bara den aktiva brusreduceringen som är beroende av batteriet.

På den 1,2 meter långa kablen finns en enknappsfjärrkontroll med mikrofon så du kan ta emot telefonsamtal. Med knappen kan du besvara/avluta samtal samt styra musiken. Hörlurarna är kompatibla till produkter från Apple, Motorola, HTC, Blackberry med flera. Med i paketet finns även en adapter för enheter från Nokia, Samsung och Sony-Ericsson, så att DS321D passar till i stort sett alla smartphones!

Dags att slippa oljudet med Digital Silence™

Idag är det vanligt att man använder sina hörlurar var man än befinner sig, och framför allt är de ett givet tillbehör när man reser. Det innebär att man vistas i miljöer med mycket bakgrundsljud såsom flygplatser, järnvägsstationer med mera. Vanligtvis isoleras ljudet genom att man kapslar in öronen, men Digital Silence tar jobbet ett steg längre genom en teknik som kallas aktiv brusreducering. Det är en teknik man tidigare mest sett på stora "over-the-head"-hörlurar men som Digital Silence överfört till in-ear-hörlurar!

Genom att använda aktiv brusreducering, eller Active Noise Cancelling (ANC) slipper du störas av omgivningens buller och oväsen. Digital Silence's lösning görs via sin egen patenterade myZone™-teknik där man lyssnar av oljudet med små mikrofoner på utsidan för att sedan beräkna ut den motsatta frekvensen och spela upp den i ditt öra tillsammans med musik och på så vis neutralisera oljudet.

Medföljande tillbehör

 • Adapter för Samsung, Nokia och Sony-Ericsson
 • Tre olika storlekar på öronproppar
 • USB-kabel för laddning av batteriet
 • Fodral
 • Manual

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Digital Silence Digital Silence DS321D - Black DI1103 Digital Silence Bakom Digital Silence™ står Wolfson Microelectronics som är världsledande leverantör av ljudchip till bland annat många av de stora mobiltelefontillverkarna. Deras patent bakom myZone™ har som fokus att ta bort så mycket oljud som möjligt utan att beröra frekvenserna där musiken spelas. Digital Silence DS321D - Black Med DS321D har Digital Silence tagit ett steg upp från DS101A genom att sätta in ett digitalt chip vilket ger ännu bättre brusreducering (ANC) med större omfång (150Hz - 2.0kHz) och större ljudbild för musiken. Det bygger på Feed-forward-principen som fångar upp oljudet innan musiken och applicerar motfrekvenserna under uppspelning. Batteriet är ett inbyggt och uppladdningsbart lithium-polymer som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln, och fulladdat ger dig upp till femton timmars bullerfri musiklyssning. Även om batteriet skulle ta slut så fungerar uppselningen av musik ändå. Det är med andra ord bara den aktiva brusreduceringen som är beroende av batteriet. På den 1,2 meter långa kablen finns en enknappsfjärrkontroll med mikrofon så du kan ta emot telefonsamtal. Med knappen kan du besvara/avluta samtal samt styra musiken. Hörlurarna är kompatibla till produkter från Apple, Motorola, HTC, Blackberry med flera. Med i paketet finns även en adapter för enheter från Nokia, Samsung och Sony-Ericsson, så att DS321D passar till i stort sett alla smartphones! Dags att slippa oljudet med Digital Silence™ Idag är det vanligt att man använder sina hörlurar var man än befinner sig, och framför allt är de ett givet tillbehör när man reser. Det innebär att man vistas i miljöer med mycket bakgrundsljud såsom flygplatser, järnvägsstationer med mera. Vanligtvis isoleras ljudet genom att man kapslar in öronen, men Digital Silence tar jobbet ett steg längre genom en teknik som kallas aktiv brusreducering. Det är en teknik man tidigare mest sett på stora "over-the-head"-hörlurar men som Digital Silence överfört till in-ear-hörlurar! Genom att använda aktiv brusreducering, eller Active Noise Cancelling (ANC) slipper du störas av omgivningens buller och oväsen. Digital Silence's lösning görs via sin egen patenterade myZone™-teknik där man lyssnar av oljudet med små mikrofoner på utsidan för att sedan beräkna ut den motsatta frekvensen och spela upp den i ditt öra tillsammans med musik och på så vis neutralisera oljudet. Medföljande tillbehör Adapter för Samsung, Nokia och Sony-Ericsson Tre olika storlekar på öronproppar USB-kabel för laddning av batteriet Fodral Manual Okategoriserade produkter 3 2 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter