Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel, färgglad högtalare med Bluetooth

DMTECH BTi20W

  Art.nr: 192460
 • Bluetooth
 • Upp till 8 timmars batteritid
 • Smidig och lätt att bära med sig
 • Uppladdningsbart batteri

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Kontrollrummet 2014-07-21
  Topp 500 skribent

  Rena skräpet

  Man får väl vad man betalar för, men den bör ju helst funka ändå.

  I mitt fall är det i princip bara vänstra högtalaren som hörs, den högra medsvänger lite på sin höjd. Ingen skillnad om man kör med BT eller direktkopplar med bifogad sladd.

  Har prövat med olika källor som surfplattor och telefoner, så är inte dessa det är fel på utan troligtvis ena högtalarelementet.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 2 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 2 Watt
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer Nej
Högtalartelefon Nej
Övriga funktioner Bluetooth för uppkoppling mot telefon
Anslutningar
Antal USB-portar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Typ av USB-anslutning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
3,5 mm ljudingång Nej
Hörlursutgång 0 st
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Batteritid 8,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal batterier 1st
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Portabel, färgglad högtalare med Bluetooth

Dmtech BTi20 är en portabel högtalare som finns i flera olika härliga färger. Trots den kompakta och smidiga storleken överraskar ljudet. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren via Bluetooth - perfekt om du använder dig av till exempel Spotify.

BTi20 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 8 timmar så att att festen håller igång hela kvällen. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddare.

Njut av trådlös frihet

Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalarna och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet med Bluetooth.

Ta med dig musiken överallt

BTi20 är tålig och slitstark. Du kan bära med dig den i väska eller under armen när du ska till stranden eller ta med den ut på balkonen eller altanen utan att oroa dig. Du kommer aldrig vilja lämna din högtalare hemma, den smarta portabla desigen gör det enkelt att ta med sig sin favoritmusik överallt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

DMTECH DMTECH BTi20W BTi20W Portabel, färgglad högtalare med Bluetooth Dmtech BTi20 är en portabel högtalare som finns i flera olika härliga färger. Trots den kompakta och smidiga storleken överraskar ljudet. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren via Bluetooth - perfekt om du använder dig av till exempel Spotify. BTi20 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 8 timmar så att att festen håller igång hela kvällen. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddare. Njut av trådlös frihet Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalarna och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet med Bluetooth. Ta med dig musiken överallt BTi20 är tålig och slitstark. Du kan bära med dig den i väska eller under armen när du ska till stranden eller ta med den ut på balkonen eller altanen utan att oroa dig. Du kommer aldrig vilja lämna din högtalare hemma, den smarta portabla desigen gör det enkelt att ta med sig sin favoritmusik överallt. Okategoriserade produkter 2 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter