Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bakmaskin med varmluftsfläkt

Electrolux EBM8000N

  Art.nr: 194738
 • Effekt: 680 W
 • Bakprogram: 16 st
 • VIktprogram: 1000g, 500g, 750g
 • Varmluftsfläkt
 • Non-stickbeläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • JonasAm 2014-03-11

  Fungerar bra och snygg design

  Vi har inte använt bakmaskin tidigare men hittills har den fungerat bra (använt den cirka 5-6 ggr). Brödet blir gott och efter förväntan. Lättdiskad och enkel att använda. Vi kikade rätt mycket på webben efter en snygg maskin som kunde stå framme utan att skämmas. Tyvärr är alla maskiner ganska stora klumpar så även om Electrolux har lyckas relativt bra så är den fortfarande för stor att ha framme i köket - då har vi ändå ett relativt stort villakök.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 680,0 Watt
Kapacitet 500g / 750g / 1000g
Non-stickyta Ja
Bakprogram 16st
Display Ja
Timer Ja
Varmhållningsfunktion Nej
Övriga funktioner -
Dimensioner
Bredd 272,0 mm
Höjd 307,0 mm
Djup 385,0 mm
Vikt 9,0 kg
Övrigt
Färg Silver/Svart
Medföljande tillbehör Receptbok
Manualer och dokumentation
Manual

Produktbeskrivning

Electrolux EBM8000N

Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen.

Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra. 

Varmluftsfläkt

För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med.

Degblad

EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur. 

Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt!

Electrolux Electrolux EBM8000N 910012085 Electrolux EBM8000N Bakmaskin med 15 olika program varav tre speciella kakprogram och tre olika gräddningslägen samt tre olika viktinställningar på brödet/kakan. Extra kakform och ny receptbok medföljer samt att produkten har en 12 timmars timer så att man kan få nybakt bröd på morgonen. Bakmaskinen är helautomatisk, lägg bara i ingredienserna tryck på knappen och bakmaskinen fixar resten. Bakformarna har en non-stickbeläggning så att brödet och kakorna inte fastnar under tillagning samt att de blir mycket lätta att rengöra.  Varmluftsfläkt För att få ett otroligt proffsigt resultat på din bakning och dessutom med en härlig krispig yta har bakmaskinen utrustats med en varmluftsfläkt att sköta bakningen med. Degblad EBM8000N gör det superenkelt för dig att plocka ut formen när bakningen är klar. Den fäller automatiskt ned degbladet så att formen enkelt lyfts ur.  Sätt igång och baka nybakt bröd till hela familjen med så lite jobb som möjligt! Okategoriserade produkter 4 1 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter