Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Ergorapido OPI Special Edition - Embarca… Dare Ya!

Electrolux OPI1

  Art.nr: 195301
  • Drifttid: 12 minuter
  • Laddningstid: 4 timmar
  • Dammkapacitet: 0,5l
  • Laddstation
  • Ljudnivå: 79dB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Electrolux OPI 1 Ergorapido

Med vacker och funktionell design så städar inte bara sladdlösa “Embarca… Dare Ya!” Ergorapido effektivt, den ser också bra ut i ditt hem. Med OPI edition får man även med ett nagellack i matchande färg. 

Nya sladdlösa Ergorapido städar snabbt, enkelt och smidigt – och har snygg design. Finns nu tillgänglig i tre höstfärger, en limited edition i samarbete med färgernas mästare, OPI.  Ergorapido OPI edition har ett flexibelt och lättmanövrerat munstycke med Brushrollclean™-teknologi samt ett laddningsbart litiumbatteri som ger ökad kraft och längre batteritid.

Brushrollclean-teknologi

Är du trött på att behöva ta bort hår och damm från din dammsugares borste? Med den unika borstrengöringsteknologin på den nya Ergorapido-dammsugaren så räcker det med en pedaltryckning så är jobbet gjort. Nu behöver du aldrig mer rengöra borsten från hår och damm för hand.

Felxibelt munstycke

Städning handlar om att snabbt och enkelt kunna rengöra på olika ställen i hemmet. Det flexibla golvmunstycket på den nya Ergorapido gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder.

Sladdlös med laddningsbart batteri

Vill du tillbringa mer tid med att göra det du gillar och mindre tid med hushållsbestyr? Gör snabbstädningen enkel och bekväm. Ergorapido står i sin laddningsstation och finns alltid nära till hands när du behöver den.

2-i-1-funktion

Oavsett om det är brödsmulor på eller under bordet – Ergorapido fixar det. För att dammsuga ditt köksbord, din soffa eller bil, tryck bara på en knapp på handtaget för att lossa handdammsugaren. När du är klar, är det bara att sätta tillbaka den och dammsuga golvet snabbt och smidigt.

 

Electrolux Electrolux OPI1 900272357 Electrolux OPI 1 Ergorapido Med vacker och funktionell design så städar inte bara sladdlösa “Embarca… Dare Ya!” Ergorapido effektivt, den ser också bra ut i ditt hem. Med OPI edition får man även med ett nagellack i matchande färg.  Nya sladdlösa Ergorapido städar snabbt, enkelt och smidigt – och har snygg design. Finns nu tillgänglig i tre höstfärger, en limited edition i samarbete med färgernas mästare, OPI.  Ergorapido OPI edition har ett flexibelt och lättmanövrerat munstycke med Brushrollclean™-teknologi samt ett laddningsbart litiumbatteri som ger ökad kraft och längre batteritid. Brushrollclean-teknologi Är du trött på att behöva ta bort hår och damm från din dammsugares borste? Med den unika borstrengöringsteknologin på den nya Ergorapido-dammsugaren så räcker det med en pedaltryckning så är jobbet gjort. Nu behöver du aldrig mer rengöra borsten från hår och damm för hand. Felxibelt munstycke Städning handlar om att snabbt och enkelt kunna rengöra på olika ställen i hemmet. Det flexibla golvmunstycket på den nya Ergorapido gör det enkelt att styra runt möbler och andra hinder. Sladdlös med laddningsbart batteri Vill du tillbringa mer tid med att göra det du gillar och mindre tid med hushållsbestyr? Gör snabbstädningen enkel och bekväm. Ergorapido står i sin laddningsstation och finns alltid nära till hands när du behöver den. 2-i-1-funktion Oavsett om det är brödsmulor på eller under bordet – Ergorapido fixar det. För att dammsuga ditt köksbord, din soffa eller bil, tryck bara på en knapp på handtaget för att lossa handdammsugaren. När du är klar, är det bara att sätta tillbaka den och dammsuga golvet snabbt och smidigt.   Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter