Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

A3-skrivare med fantastiska fotoutskrifter!

Epson Stylus Photo R3000

  Art.nr: 172246
  • 9st separata bläckpatroner
  • 5.760 x 1.440 DPI utskriftskvalitet
  • Skriver ut i upp till A3-format
  • 6,3cm display
  • Skriv ut direkt från kameran utan dator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Epson R3000 - A3-skrivare med fantastiska fotoutskrifter!

R3000 från Epson är skrivaren för dig som vill ha den absolut bästa fotokvalitet. Med sina 9st separata patroner kan R3000 skapa en perfekt balans i både gråskala och i färg. Med den här skrivaren är du inte begränsad till att skriva ut dina foton i endast A4-format, nu kan du skriva ut dina foton i det betydligt större A3-formatet (297 mm bred × 420 mm hög) utan att kompromissa på kvalitén. Förutom superba fotoutskrifter har Epson R3000 några andra smarta funktioner. Den kopplas enkelt in till ditt trådlösa nätverk så att alla kopplat till det kan använda skrivaren. Du kan också koppla in din digitalkamera direkt till Epson R3000 för att på skrivarens 6,3 cm display förhandsgranska bilderna innan du skriver ut dem direkt från kameran, utan dator. Den här fotoskrivaren är perfekt till dig som vill satsa på dina fotoutskrifter!

Direktutskrift från kameran
Den här funktionen möjliggör direktutskrifter från kameran. Du slipper helt enkelt krångel med att föra över bilderna till datorn för att sedan skriva ut. Anslut bara kameran med skrivarens USB-port och skriv ut direkt från kameran, enkelt och smidigt.

Skärm – Navigera enkelt i menysystemet
Men en skärm på skrivaren kan du enkelt navigera i skrivarens menyer och komma åt funktioner på ett smidigt sätt. Skärmen kan också komma till användning om skrivaren stödjer direktutskrifter från digitalkameror då du kan se bilden innan utskrift på skärmen.
 

Trådlös – Slipp extra sladdar
En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.
Epson Epson Stylus Photo R3000 C11CA86301 Epson R3000 - A3-skrivare med fantastiska fotoutskrifter!R3000 från Epson är skrivaren för dig som vill ha den absolut bästa fotokvalitet. Med sina 9st separata patroner kan R3000 skapa en perfekt balans i både gråskala och i färg. Med den här skrivaren är du inte begränsad till att skriva ut dina foton i endast A4-format, nu kan du skriva ut dina foton i det betydligt större A3-formatet (297 mm bred × 420 mm hög) utan att kompromissa på kvalitén. Förutom superba fotoutskrifter har Epson R3000 några andra smarta funktioner. Den kopplas enkelt in till ditt trådlösa nätverk så att alla kopplat till det kan använda skrivaren. Du kan också koppla in din digitalkamera direkt till Epson R3000 för att på skrivarens 6,3 cm display förhandsgranska bilderna innan du skriver ut dem direkt från kameran, utan dator. Den här fotoskrivaren är perfekt till dig som vill satsa på dina fotoutskrifter!Direktutskrift från kameranDen här funktionen möjliggör direktutskrifter från kameran. Du slipper helt enkelt krångel med att föra över bilderna till datorn för att sedan skriva ut. Anslut bara kameran med skrivarens USB-port och skriv ut direkt från kameran, enkelt och smidigt.Skärm – Navigera enkelt i menysystemetMen en skärm på skrivaren kan du enkelt navigera i skrivarens menyer och komma åt funktioner på ett smidigt sätt. Skärmen kan också komma till användning om skrivaren stödjer direktutskrifter från digitalkameror då du kan se bilden innan utskrift på skärmen.  Trådlös – Slipp extra sladdar En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter