Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös multifunktionsskrivare med displayskärm!

Epson WP-4535DWF

  Art.nr: 163645
 • Skriv ut, kopiera, faxa och scanna
 • Trådlös och trådad
 • Automatiskt dubbelsidig utskrifter
 • Displayskärm i färg
 • 4 stycken bläckpatroner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • gladepetter 2013-11-03

  Bra köp

  Enkel att installera och fungerar helt utmärkt för mina behov!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Benso 2013-05-02

  Bra skrivare

  En komplett all in one-skrivare med betydligt lägre utskriftskostnad än laserskrivarna. Trodde aldrig det var möjligt, men massor av plus just för att det förmodligen är en av marknadens mest ekonomiska skrivare räknat per utskriven handling.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • gladepetter 2013-10-16

   Smidig och bra!

   Det är mycket funktionsduglig och jag är mycket nöjd med den med samtliga funktioner.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. C11CB33301
Lanseringsår 2012
Skrivartyp Multifunktion, bläck
Display Ja
Huvudfunktioner
Färgutskrift Ja
Scanner Ja
Automatisk dubbelsidig utskrift Ja
Fax Ja
Anslutningar
USB anslutning Ja
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Ja
Patroner/Toner
Antal patroner/toner 4st
Kapacitet patroner/toner Hög kapacitet/XL
Startpatron/toner Ja, full
Prestanda
Max utskriftshastighet sv/vit 26,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftshastighet färg 24,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftskvalitet i sv/vit 4800 x 1200 dpi
Max utskriftskvalitet färg 4800 x 1200 dpi
Max scannerupplösning Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Tid tills första utskrift Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pappershantering
Största pappersstorlek A4
Max papperstjocklek/vikt A4 256 g/m²
Max kapacitet pappersmagasin 250ark
Antal pappersmagasin 2st
Max pappersstorlek för magasin A4
Största pappersstorlek (scanner) A4
Medföljer
Tillbehör Drivrutins- och hjälpprogram (CD), Enskilda bläckpatroner, Installations- / säkerhetshandbok, Huvudenhet, Strömkabel, Uppställningsanvisning, Bruksanvisning (CD), Garantidokument, Wi-Fi/nätverksguide, Telefonkabel
Programvara Drivrutins- och hjälpprogram
Bruksanvisning Ja, Svenska
Skrivarkabel (USB) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 1 år
Typ av tillverkargaranti Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Tillverkarsupport 0771-40 01 34
Dimensioner
Bredd 460,0 mm
Höjd 341,0 mm
Djup 420,0 mm
Vikt 0,0 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Mac OS 10.4+, Mac OS 10.5+, Mac OS 10.6+, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Server 2003 (32/64bit), Windows Server 2008 (32/64bit), Windows Server 2008 R2, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64
Miljömärkning ENERGY STAR® qualified all-in-one
Webutskrift Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Post script Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Internminne 128 MB
Ljudnivå 48 dB
Minneskortläsare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Maila skrivaren (e-post) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Skrivarspråk Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Epson WF4535DWF - Trådlös multifunktionsskrivare med displayskärm!

WF4535DWF är en trådlös multifunktionskrivare som skriver ut dokument med hög kvalitet. Skär ner på onödiga kostnader för papper och bläck genom att skriva ut dubbelsidigt automatiskt och välj XL-patroner istället för standard-patroner. Med funktioner som scanning, kopiering och fax är Epson WF4535DWF den perfekta hjälpredan på kontoret.
 

Scanner – Gör kopior av dina dokument och foton
Med den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken.
 Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar
Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända bladen manuellt för dubbelsidig utskrift.
 


Trådlös – Slipp extra sladdar
En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.
 


Fax – Ett enkelt sätt att dela dokument
Faxen är en funktion som används av tusentals företag världen över för att skicka dokument mellan en skrivare och en annan. Mottagarens skrivare gör en identisk kopia av det dokumentet sändaren skickade vilket gör att det är ett säkert sätt att till exempel skicka dokument med underskrift.
 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Epson Epson WP-4535DWF C11CB33301 Epson WF4535DWF - Trådlös multifunktionsskrivare med displayskärm! WF4535DWF är en trådlös multifunktionskrivare som skriver ut dokument med hög kvalitet. Skär ner på onödiga kostnader för papper och bläck genom att skriva ut dubbelsidigt automatiskt och välj XL-patroner istället för standard-patroner. Med funktioner som scanning, kopiering och fax är Epson WF4535DWF den perfekta hjälpredan på kontoret.   Scanner – Gör kopior av dina dokument och foton Med den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken.   Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända bladen manuellt för dubbelsidig utskrift.   Trådlös – Slipp extra sladdar En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.   Fax – Ett enkelt sätt att dela dokument Faxen är en funktion som används av tusentals företag världen över för att skicka dokument mellan en skrivare och en annan. Mottagarens skrivare gör en identisk kopia av det dokumentet sändaren skickade vilket gör att det är ett säkert sätt att till exempel skicka dokument med underskrift.   Okategoriserade produkter 4 2 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter