Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät digitalkamera!

Fujifilm Finepix Z33WP Rosa

  Art.nr: 122283
 • 10 megapixlar
 • 3x optisk zoom
 • 2,7 tums LCD-display
 • Bildstabilisator
 • Ansiktsigenkänning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten, cool, vattentät och klar för nya äventyr!
FinePix Z33 WP är en kul, vattentät kamera som du längtar efter att ta med dig på upplevelser där adrenalinet kokar. FinePix Z33 WP är designad för dig som älskar att vara ute, antingen när du rullar i snön, åker skidor, cyklar i regnet eller snorklar runt i ett azurblått hav. Det här är kameran som alltid följer med på äventyr, både över och under vatten (ned till 3 meter).

Kameran är bara 2 cm tjock, 6 cm hög och 9 cm bred, så att du alltid tar den med dig. Dessutom har den gummerade knappar och ett bra grepp så att den inte glider ur din hand. För att ge dig de bästa bilderna i alla situationer, är FinePix Z33 WP utrustad med bildstabilisatorteknologi (PS), ansiktsigenkänning (FD) och motivavkänning (SR AUTO) – så det är lätt att njuta av äventyret och låta kameran göra jobbet själv.

FinePix Z33 WP har två nya inställningar för självutlösare, grupp- eller parbild. Tala om för kameran hur många som ska vara med på bilden och bilden blir tagen först när antalet stämmer. Detta är en enkel inställning för dig också själv vill vara med på bilden. Men vad ska du med många roliga bilder utan att dela dem med dina vänner? FinePix Z33 WP har bloggläge där bilder automatiskt konverteras till webbupplösning för enkel uppladdning på nätet.

 • Vattentät ned till 3 meter
 • 10 Megapixlar
 • 3x zoom objektiv (35-105 mm, F 3,7 – F8)
 • Fujifilm Fujifilm Finepix Z33WP Rosa FX-Z33WPP Liten, cool, vattentät och klar för nya äventyr!FinePix Z33 WP är en kul, vattentät kamera som du längtar efter att ta med dig på upplevelser där adrenalinet kokar. FinePix Z33 WP är designad för dig som älskar att vara ute, antingen när du rullar i snön, åker skidor, cyklar i regnet eller snorklar runt i ett azurblått hav. Det här är kameran som alltid följer med på äventyr, både över och under vatten (ned till 3 meter). Kameran är bara 2 cm tjock, 6 cm hög och 9 cm bred, så att du alltid tar den med dig. Dessutom har den gummerade knappar och ett bra grepp så att den inte glider ur din hand. För att ge dig de bästa bilderna i alla situationer, är FinePix Z33 WP utrustad med bildstabilisatorteknologi (PS), ansiktsigenkänning (FD) och motivavkänning (SR AUTO) – så det är lätt att njuta av äventyret och låta kameran göra jobbet själv. FinePix Z33 WP har två nya inställningar för självutlösare, grupp- eller parbild. Tala om för kameran hur många som ska vara med på bilden och bilden blir tagen först när antalet stämmer. Detta är en enkel inställning för dig också själv vill vara med på bilden. Men vad ska du med många roliga bilder utan att dela dem med dina vänner? FinePix Z33 WP har bloggläge där bilder automatiskt konverteras till webbupplösning för enkel uppladdning på nätet. Vattentät ned till 3 meter 10 Megapixlar 3x zoom objektiv (35-105 mm, F 3,7 – F8) Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter