Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät träningsklocka som håller koll på ditt resultat!

Garmin Forerunner 110

  Art.nr: 170876
 • Olika träningsprogram
 • Vattentät
 • Håller koll på kaloriförbrukningen
 • Garmin Connect
 • Mäter puls

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Nickefisk 2013-09-22

  Bästa följeslagaren i löpspåret

  Ångrar inte en sekund att jag köpte denna klocka. Lätt att ställa in, lätt att föra över till Garmin Connect. Läste en del recensioner innan där den fick kritik för batteritiden men detta är numera löst med ny SW där klockan själv går in i standby efter några minuter när den inte används.
  Lätt värt pengarna för att om inte annat boosta en själv när man springer =D

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-08-19

  Bra GPS-klocka

  Prisvärd GPS-klocka för nybörjare runners. Jag har använt denna produkt en månad utan något problem. Enkelt att använda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • MartinJ 2013-07-16

  Produkt omdöme

  En bra produkt funkar bra att lägga uppgifter på datorn. Kul att se hur långt man sprungit och all annan fakta är ett plus.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • JonnyC 2013-06-19

  Fullt tillräcklig för motionär.

  Garmin Forerunner 110 har börjat klättra lite i pris under juni. Kanske beror den på att den blivit populär. Den är dock fortfarande relativt billig och prisvärd, men jag tycker personligen att den inte bör kosta mer än 1199:-. Pulsmätarfunktionen fungerar klanderfritt. GPS-funktionen är också bra. Vi (jag och flickvännen) som springer delar av våra löppass på Södermalm i Stockholm har märkt att det ibland blir krångel med radioskuggor på de smala gatorna mellan de höga husen och då kan man få positionsangivelser som är lite missvisande. Till exempel visade datasetet att min flickvän vid ett tillfälle under vårt gemensamma löppass hade haft en toppfart på 93km/h. Det är problem som kan uppstå i hög och tät bebyggelse, men jag upplever inte det som något konstigt eller ens besvärande att det blir något enstaka mätpunktsfel mitt i betongdjungeln. I övrigt tycker jag att det är en lagom lättanvänd, diskret, funktionell och prisvärd apparat. Manualen är lätt att förstå för en normalbegåvad vuxen. :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Gubbamicke 2012-05-17

  Utmärkt produkt utan krångel

  Perfekt för mig som endast är intresserad av tid, puls, sträcka och tempo vid löpning och cykling. Lätt att använda. Minus för batteritid.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Prestanda
Bildskärm 2,5 x 2,5 cm
Bildskärmsupplösning 52 x 30 pixlar
Internminne Nej
Batteritid Uppladdningsbart litihumbatteri
Funktioner
Hanterar koordinater Ja
Mediaspelare Nej
Röstguidning Nej
Röststyrning Nej
Anslutningar
Bluetooth Nej
Minneskort Nej
Övrigt
Användargränssnittets språk Skandinaviska
Kartor Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inkluderade tillbehör Forerunner 110 (röd herr), batteriladdare och manual.
Mått 4,5 x 6,9 x 1,4 cm
Vikt 52 g

Produktbeskrivning

Garmin Forerunner 110


Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider.

Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.
 

Garmin Connect

Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning.

Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade.

Garmin Garmin Forerunner 110 Garmin Forerunner 110 Perfekt klocka från Garmin som optimerar din träning och förbättrar dina resultat. Klockan är användarvänlig och behändig för dig som är ute i skogen eller springer på löpbandet på gymmet. Klockan är också vattentät vilket gör att du inte behöver oroa dig när det regnar ute. Forerunner 110 håller koll på alla sprungna meter och förbättrar träningen med sina olika funktioner så som träningstider, medelhastighet och varvtider. Klockan är utrustad med en digital pulsmätare som berättar för dig hur mycket du anstränger dig. Perfekt för dig som vill förbättra din kondition.   Garmin Connect Vare sig du tränar för en tävling eller börjar ett mer hälsosamt liv, kommer du att älska den motivation du får av att granska din träning online. Att följa upp dina data är enkelt med Garmin Connect™, vår webbplats för kostnadsfri dataanalys och delning. Överför enkelt till Garmin Connect från en PC- eller Mac-dator, visa sedan den rutt du har färdats på en karta, visa en sammanfattning av dina träningsdata, skapa målsättningar med mera. För inomhusaktiviteter när GPS inte används visas inte kartor på Garmin Connect, men dina träningsdata är ändå registrerade. Träning & Pulsklocka 4,4 5 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. GPS & Navigation
 3. Träning & Pulsklocka