Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Bekväma bluetoothhörlurar med mikrofon

GEAR iT7x - Black

  Art.nr: 187211
 • Bluetooth 2.1 + EDR
 • Mikrofon för telefonsamtal
 • Kabelkompabilitet
 • Vikbar
 • Standbytid 70 timmar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Cheewie 2014-08-31

  Stil med dr dre lurarna

  Headsetet är utmärkt till gymmet då det är svin bra. Kvaliten på ljudet är också perfekt för den som vill spela högt och dom sitter utmärkt nackdelen är endast att batteriet är ur dåligt klara kanske 6-7 timmar, sen måste jag ladda dom. Men istället för att köpa dr lurar så rekommenderar jag hellre dom här :)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lin3r 2014-06-12

  Schyssta lurar men mikrofonen är kass.

  Ljudet är alldeles utmärkt för prisklassen, de är ej lika stora och plastiga som de ser ut på bilder. De är lätta att använda och bluetooth fungerar bra. Det enda negativa jag kan säga om produkten är att det inte riktigt fungerar som de ska under samtal. Jag hör personen i fråga väldigt dåligt och de hör ej mig. Använder dem till en iphone 4.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Ja
Frekvensomfång från 20 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans 32 Ohm
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd 1,20 meter
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR, HFP, HSP
Bluetooth-version 2.1
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Lithium Ion
Batterikapacitet 400 mAh
Batteritid 6,00 timmar
Standbytid 70 timmar
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid 3 timmar
Dimensioner
Vikt 682 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Audiokabel (1,2m), usb-laddkabel (1,1 m), förvaringsväska och putsduk
Färg Svart

Produktbeskrivning

GEAR iT7x - Black

Slipp sladdar som fastnar eller trasslar sig med dessa snygga trådlösa bluetooth-hörlurar. IT7x har 2.4 GHz bluetooth-teknik som gör att du kan para ihop dem med din telefon enklare än någonsin och lyssna på din favoritmusik utan sladdar. Med inbyggd musik och kontroller på ena hörlurskåpan kan du styra din musik samt ta emot telefonsamtal utan att behöva plocka upp mobiltelefonen ur fickan!

Brusreducering

För att du ska slippa störas av din omgivning har IT7x bra ljudisolering från störande ljud i din omgivning, vilket är perfekt om du ska ha dem i bullriga miljöer som vid trafikerade vägar eller på resande fot i tåg, flygplan eller bussar. De mjuka vadderade kuddarna sluter tätt över dina öron vilket också förhindrar ljud som tränger in eller läcker ut, samtidigt som de sitter skönt över öronen.

Batteri och laddning

Batteriet i Gear IT7x är ett 400 mAh LithiumIon. Ett fulladdat batteri räcker till kontinuerlig användning i upp till sex timmar, och de har en standbytid på cirka 70 timmar. Det laddas via medföljande USB-kabel i cirka tre timmar. Hörlurarna stängs automatiskt av efter tio minuter när de inte används.

Skulle batteriet ta slut, eller om du vill ansluta hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth kan du använda den medföljande ljudkabeln och lyssna med dem precis som ett par vanliga trådade hörlurar.

Medföljande tillbehör

Tillsammans med IT7x följer det med ljudkabel (1,2 meter), en usb-laddningskabel (1,1 meter), en förvaringsväska och putsduk. Hörlurarna är ihopvikbara för kompakt förvaring, och väskan är utrustad med dragkedja, karbinhake och innerficka.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

GEAR GEAR iT7x - Black iT7x black GEAR iT7x - Black Slipp sladdar som fastnar eller trasslar sig med dessa snygga trådlösa bluetooth-hörlurar. IT7x har 2.4 GHz bluetooth-teknik som gör att du kan para ihop dem med din telefon enklare än någonsin och lyssna på din favoritmusik utan sladdar. Med inbyggd musik och kontroller på ena hörlurskåpan kan du styra din musik samt ta emot telefonsamtal utan att behöva plocka upp mobiltelefonen ur fickan! Brusreducering För att du ska slippa störas av din omgivning har IT7x bra ljudisolering från störande ljud i din omgivning, vilket är perfekt om du ska ha dem i bullriga miljöer som vid trafikerade vägar eller på resande fot i tåg, flygplan eller bussar. De mjuka vadderade kuddarna sluter tätt över dina öron vilket också förhindrar ljud som tränger in eller läcker ut, samtidigt som de sitter skönt över öronen. Batteri och laddning Batteriet i Gear IT7x är ett 400 mAh LithiumIon. Ett fulladdat batteri räcker till kontinuerlig användning i upp till sex timmar, och de har en standbytid på cirka 70 timmar. Det laddas via medföljande USB-kabel i cirka tre timmar. Hörlurarna stängs automatiskt av efter tio minuter när de inte används. Skulle batteriet ta slut, eller om du vill ansluta hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth kan du använda den medföljande ljudkabeln och lyssna med dem precis som ett par vanliga trådade hörlurar. Medföljande tillbehör Tillsammans med IT7x följer det med ljudkabel (1,2 meter), en usb-laddningskabel (1,1 meter), en förvaringsväska och putsduk. Hörlurarna är ihopvikbara för kompakt förvaring, och väskan är utrustad med dragkedja, karbinhake och innerficka. Okategoriserade produkter 4 2 849 SEK 849 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter