Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Rakhyvel med tunnare blad för en bekvämare rakning!

Gillette ProGlide Manual Razor

  Art.nr: 161810
Fusion Proglide introducerar låg skärkraft med tunnare, finare kanter, de tunnaste i Gillettes historia. De här rakbladen har ett ytskikt med Gillettes mest avancerade ytskikt med lågt motstånd!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Gillette ProGlide Manual Crt 4
(25 st)

Nya Gillette Fusion ProGlide har nya tunnare blad som glider problemfritt genom skägget för en mer behaglig rakning.

249:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(25 st)

 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Riktigt bra

  Jag är en Buzzador och provar just nu Gillette ProGlide Power. Den känns riktigt bra i mot huden och den blev inte lika irriterad som den annars kan bli. "Flexball" tekniken gör så att det blir en len och slät rakning, enda minuset som jag kan komma på är att efter en stund när man han använt "vibratorn" så kan handen dona av lite men annars så tycker jag denna rakhyvel är perfekt. Min motprestation gentemot Buzzador är att prova produkten för att sedan skriva en recension baserad på mina intryck.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  rakning

  Kändes helt okej känns att det går framåt i utvecklingen

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Gillette ProGlide Power.

  Jag fick chansen att testa en av gillettes rakhyvlar genom buzzador. Det är inte ofta som jag rakar mig med en rakhyvel, då jag använder för det mesta rakapparat. Jag vart väldigt glatt överraskad av Gillette proglide power, första känslan jag fick var att det fick samma känsla som med en rakapparat, andra var mer att den är väldigt smidig med just att den följer väldigt bra efter rakningen. Just att den vajade sådär så blev rakningen mycket mera händigt om man ska uttrycka sig med dom orden.. Kändes som denna var mera skonsam i mot min hud och huden vart inte lika irriterande av andra rakhyvlar

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  skön känsla

  Jag har fått chansen att testa denna rakhyvel via Buzzador och är mycket nöjd! Skön rakupplevelse, len mot huden och snygg design.
  Resultat blir lent och slätt. Dock lite dyra blad när det behövs nya men det är de värt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2016-03-31
  Recensionen är skriven på

  Helt ok rakhyvel.

  Hej, jag är en buzzador och jag deltar i en kampanj för Gillette rakhyvel. Det innebär att jag får chansen att prova produkten och sen delge mina erfarenheter. Jag tycker hyveln var bra, len länge efteråt nära rakning utan irritation, kan dock inte uttala mig om vibrator-funktionen då den hyveln jag fick prova inte hade detta, inte heller hade den det så kallade flexball-huvudet.
  Summa av allt så var den helt ok.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor


Gillettes mest avancerade rakhyvel genom tiderna. Tunnare, finare blad med en låg motståndskraft glider med lätthet genom håret för mindre ryck och ger en otrolig komfort, även om du rakar varje dag.

Den omgjorda precisionstrimmern har nu ett förbättrat blad och anti-tilltäppning sköljslots, vilket är användbart vid rakning på svåra platser som under näsan.

Det är bara en av många funktioner som du hittar på Gillette Fusion ProGlide!

Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta: • Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer.

 • Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. De ribbade kanalerna på handtaget för bort vattnet för att ge bättre kontroll under våta förhållanden.

 • Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag.

 • Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden.

 • Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka.

 • Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning.

Komplettera ditt köp

Gillette ProGlide Manual Crt 4
(25 st)

Nya Gillette Fusion ProGlide har nya tunnare blad som glider problemfritt genom skägget för en mer behaglig rakning.

249:-

Gillette Gillette ProGlide Manual Razor 010035 Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor Gillettes mest avancerade rakhyvel genom tiderna. Tunnare, finare blad med en låg motståndskraft glider med lätthet genom håret för mindre ryck och ger en otrolig komfort, även om du rakar varje dag. Den omgjorda precisionstrimmern har nu ett förbättrat blad och anti-tilltäppning sköljslots, vilket är användbart vid rakning på svåra platser som under näsan. Det är bara en av många funktioner som du hittar på Gillette Fusion ProGlide! Rakhyveln har utvecklats på nytt och omformats för att ge Gillettes mest komfortabla rakning. Gillette Fusion ProGlide har tunnare, finare blad, med lågresistansbeläggning. Utöver detta: Den nya rakbladsstabilisatorn behåller optimal rakbladsplacering för komfort. Det gör att rakbladen kan justeras till ditt ansiktes konturer. Det omformade ergonomiska handtaget har extra grepp. De ribbade kanalerna på handtaget för bort vattnet för att ge bättre kontroll under våta förhållanden. Den förbättrade Lubrastrip™ är nu större än Fusions, vilket möjliggör ett smidigt drag. Den förbättrade formulan, med mineralolja och smörjande polymer, gör det möjligt för rakhyveln att glida smidigt över huden. Den omformade precisionstrimmern har ett förbättrat rakblad – vilket gör att du kan ta itu med de områden som är svåra att raka. Snowplough komfortskydd för bort överblivna rakprodukter för att behålla rakbladskontakt för en nära, behaglig rakning. Rakhyvel 4,1 25 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Personvård för män
 3. Rakhyvel