Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös hörlur perfekt för sport, träning och fritid

Handic BTH131 - Blue

  Art.nr: 196941
  • Bluetooth
  • Upp till 5 timmar batteritid
  • Inbyggd mikrofon
  • Fjärrkontroll
  • Laddas via USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Trådlös hörlur med Bluetooth, perfekt för sport och träning!

BTH131 är en perfekt hörlur för dig som har en aktiv livsstil. Med ett slitsäkert yttre och portabel design lämpar hörluren sig perfekt på gymmet. Du kan njuta av din musik i stereo utan att behöva störa dig på trasslande kablar och sladdar.

Att ansluta och parkoppla din hörlur med din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone eller Andriod-telefon, är enkelt. Håll bara in parkopplnings-knappen på hörluren och sök efter enheten på din mobil, sedan parkopplar du genom att mata in en fyrsiffrig kod som återfinns i manualen.

När du är ansluten till BTH131 kan du börja lyssna på musik, svara på samtal och använda dig av den inbyggda fjärrkontrollen för att byta spår, höja eller sänka musiken samt pausa och spela upp musiken. 

Komplettera ditt köp

(7 st)
  • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
  • Bra ljudkvalitet med aptX
  • 10 meter räckvidd

449:-

Handic Handic BTH131 - Blue 620143 Trådlös hörlur med Bluetooth, perfekt för sport och träning! BTH131 är en perfekt hörlur för dig som har en aktiv livsstil. Med ett slitsäkert yttre och portabel design lämpar hörluren sig perfekt på gymmet. Du kan njuta av din musik i stereo utan att behöva störa dig på trasslande kablar och sladdar. Att ansluta och parkoppla din hörlur med din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone eller Andriod-telefon, är enkelt. Håll bara in parkopplnings-knappen på hörluren och sök efter enheten på din mobil, sedan parkopplar du genom att mata in en fyrsiffrig kod som återfinns i manualen. När du är ansluten till BTH131 kan du börja lyssna på musik, svara på samtal och använda dig av den inbyggda fjärrkontrollen för att byta spår, höja eller sänka musiken samt pausa och spela upp musiken.  Okategoriserade produkter 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter