Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös hörlur perfekt för sport, träning och fritid

Handic BTH131 - Blue

  Art.nr: 196941
 • Bluetooth
 • Upp till 5 timmar batteritid
 • Inbyggd mikrofon
 • Fjärrkontroll
 • Laddas via USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

König Bluetooth Transmitter
(5 st)
 • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
 • Bra ljudkvalitet med aptX
 • 10 meter räckvidd

449:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • LaPi 2015-02-17

  Smidiga och bra

  Har testat dessa hörlurar ett par veckor i samband med power walk/löpning och är nöjd, SÅ skönt att slippa dessa hopplösa sladdar!!!
  Öronmusslan kunde vara lite mjukare.

  Annars är jag jätte nöjd. OK ljud och lätt att komma åt knapparna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Dogs 2015-01-11

  Värdelösa

  Katastrofalt dåligt ljud, ingen bas överhuvud taget.

  Eller
  Avbryt
 • Mobgun 2014-12-01

  Bra lurar

  Smidiga, lättburna lurar som dessutom är sladdfria, perfekt!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Alfgand 2014-02-22
  Topp 250 skribent

  gick inte att paira

  Har testat flera bluetooth hörlurar på sistone. Dessa var både snygga, lätta och praktiska och om du får dem att funka med din mobil så är de säkert prisvärda.

  Men på min Samsung Galaxy S3 så gick dem bara att paira delvis. Går att ringa med dem men inte att lyssna på media (musik, youtube osv).

  Ljudkvaliten i samtal var inte så bra heller.

  Kanske hade jag otur med mitt exemplar.

  Eller
  Avbryt
 • MellisTheB 2014-01-29

  Den funkar. Om man inte har för stora krav på ett bra ljud.

  Har använt Handic BTH131 i ett par veckor nu, främst i samband med träning. De sitter fast bra på huvudet, dock är öronmusslan lite väl obekväm. Jag tycker också att det är lite väl svårt att trycka rätt för att slå på och av enheten. Skulle jag rekommendera den? Om du inte har allt förstora krav på komfort och bra ljud så köp den.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Trådlös hörlur med Bluetooth, perfekt för sport och träning!

BTH131 är en perfekt hörlur för dig som har en aktiv livsstil. Med ett slitsäkert yttre och portabel design lämpar hörluren sig perfekt på gymmet. Du kan njuta av din musik i stereo utan att behöva störa dig på trasslande kablar och sladdar.

Att ansluta och parkoppla din hörlur med din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone eller Andriod-telefon, är enkelt. Håll bara in parkopplnings-knappen på hörluren och sök efter enheten på din mobil, sedan parkopplar du genom att mata in en fyrsiffrig kod som återfinns i manualen.

När du är ansluten till BTH131 kan du börja lyssna på musik, svara på samtal och använda dig av den inbyggda fjärrkontrollen för att byta spår, höja eller sänka musiken samt pausa och spela upp musiken. 

Komplettera ditt köp

König Bluetooth Transmitter
(5 st)
 • Parkoppla trådlösa hörlurar till TV, dator m.m.
 • Bra ljudkvalitet med aptX
 • 10 meter räckvidd

449:-

Handic Handic BTH131 - Blue 620143 Trådlös hörlur med Bluetooth, perfekt för sport och träning! BTH131 är en perfekt hörlur för dig som har en aktiv livsstil. Med ett slitsäkert yttre och portabel design lämpar hörluren sig perfekt på gymmet. Du kan njuta av din musik i stereo utan att behöva störa dig på trasslande kablar och sladdar. Att ansluta och parkoppla din hörlur med din Bluetooth-enhet, till exempel iPhone eller Andriod-telefon, är enkelt. Håll bara in parkopplnings-knappen på hörluren och sök efter enheten på din mobil, sedan parkopplar du genom att mata in en fyrsiffrig kod som återfinns i manualen. När du är ansluten till BTH131 kan du börja lyssna på musik, svara på samtal och använda dig av den inbyggda fjärrkontrollen för att byta spår, höja eller sänka musiken samt pausa och spela upp musiken.  Okategoriserade produkter 3,2 5 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter