Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-vägs 6x9-tums koaxialhögtalare till bilen.

Hertz DCX690.1

  Art.nr: 119573
3-vägs 6x9 tums koaxialhögtalare från Hertz på 180 W uteffekt med brett frekvensomfång på 45 – 22000 Hz som ger en god och detaljrik återgivning med bra tryck i basljudet. Högtalargaller medföljer.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

3-vägs koaxialhögtalare från Hertz på 180 W maximal uteffekt och med ett brett frekvensomfång på 45 – 22000 Hz som ger en god och detaljrik återgivning med bra tryck i basljudet. Uppbyggd av högkvalitativa komponenter med silverpläterade ledare och guldpläterade terminaler för bästa möjliga signalöverföring. Levereras med högtalargaller.

Hertz Dieci-serie erbjuder hög kvalité och riktigt bra ljud till ett attraktivt pris. Perfekt för dig som vill ha bra högtalare utan att spendera en mindre förmögenhet!

Läs mer (.pdf)
Hertz Hertz DCX690.1 3-vägs koaxialhögtalare från Hertz på 180 W maximal uteffekt och med ett brett frekvensomfång på 45 – 22000 Hz som ger en god och detaljrik återgivning med bra tryck i basljudet. Uppbyggd av högkvalitativa komponenter med silverpläterade ledare och guldpläterade terminaler för bästa möjliga signalöverföring. Levereras med högtalargaller.Hertz Dieci-serie erbjuder hög kvalité och riktigt bra ljud till ett attraktivt pris. Perfekt för dig som vill ha bra högtalare utan att spendera en mindre förmögenhet!Läs mer (.pdf) Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter