Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Närbildslins +4 HMC 58mm

Hoya Närbildslins +4 HMC 58mm

  Art.nr: 059699
HMC-behandlad närbildslins från Hoya med +4 dioptriner.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

En närbildslins fungerar som ett förstoringsglas, som man skruvar i filtergängan på objektivet. Fördelen med en närbildslins jämfört med en mellanring är att närbildslinsen inte stjäl ljusstyrka, samt att en mellanring i regel är mycket dyrare.

Närbildslinser är mycket användbara för att förkorta närgränsen och skärpedjupet vilket kan ge väldigt uttrycksfulla makrobilder, att ha en närbildslins till din vanliga standardzoom gör att du enkelt kan göra om det till ett makroobjektiv när du vill ta en närbild.
Hoya Hoya Närbildslins +4 HMC 58mm En närbildslins fungerar som ett förstoringsglas, som man skruvar i filtergängan på objektivet. Fördelen med en närbildslins jämfört med en mellanring är att närbildslinsen inte stjäl ljusstyrka, samt att en mellanring i regel är mycket dyrare. Närbildslinser är mycket användbara för att förkorta närgränsen och skärpedjupet vilket kan ge väldigt uttrycksfulla makrobilder, att ha en närbildslins till din vanliga standardzoom gör att du enkelt kan göra om det till ett makroobjektiv när du vill ta en närbild. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter