Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Läcker mini-PC med 9,5 timmars batteritid!

HP Mini 210-1115so

  Art.nr: 136698
  • 10,1-tums LED-skärm
  • Intel Atom-processor
  • 250 GB hårddisk
  • Webcam & mikrofon
  • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med HP Mini 210-1115so får du den frihet och de verktyg du behöver för att göra det du vill, när du vill, oavsett om du är på resande fot eller i hemmets lugna vrå.

Var mobil med klass
Visa att du har stil med den sofistikerade looken och designen hos HP Mini 210. Med sin imprint-finish och svarta design står datorn ut mot klassisk datordesign.

Litet format, stor funktionalitet
Att en så liten PC kan användas på så många olika sätt är HP Mini 210-1115so ett bevis på. Datorn är perfekt för webbsurfning och underhållning oavsett vart du befinner dig, med ett tangetbord som är hela 93% av fullstorlek, och en 10,1 tums LED-skärm plus inbyggt trådlöst nätverk.

Använd den var som helst, när som helst
HP Mini 210-1115so är ett portabelt underhållningscenter. Njut av fantastiska bilder och ljud eller använd den inbyggda webbkameran med digital mikrofon för att kommunicera med dina vänner.

Minimal storlek, maximal mobilitet
Datorn är inte bara kompakt och lätt, inte ens 3 cm tjock, ryms den enkelt i ryggsäckar och portföljer. Och med upp till 8 timmars batteritid för du gott om tid att surfa, spela spel eller kommunicera med dina vänner.
HP HP Mini 210-1115so WR246EA#UUW Med HP Mini 210-1115so får du den frihet och de verktyg du behöver för att göra det du vill, när du vill, oavsett om du är på resande fot eller i hemmets lugna vrå.Var mobil med klassVisa att du har stil med den sofistikerade looken och designen hos HP Mini 210. Med sin imprint-finish och svarta design står datorn ut mot klassisk datordesign.Litet format, stor funktionalitetAtt en så liten PC kan användas på så många olika sätt är HP Mini 210-1115so ett bevis på. Datorn är perfekt för webbsurfning och underhållning oavsett vart du befinner dig, med ett tangetbord som är hela 93% av fullstorlek, och en 10,1 tums LED-skärm plus inbyggt trådlöst nätverk.Använd den var som helst, när som helstHP Mini 210-1115so är ett portabelt underhållningscenter. Njut av fantastiska bilder och ljud eller använd den inbyggda webbkameran med digital mikrofon för att kommunicera med dina vänner.Minimal storlek, maximal mobilitetDatorn är inte bara kompakt och lätt, inte ens 3 cm tjock, ryms den enkelt i ryggsäckar och portföljer. Och med upp till 8 timmars batteritid för du gott om tid att surfa, spela spel eller kommunicera med dina vänner. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter