Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Mångsidig skrivare med arkivbeständigt bläck!

HP Officejet Pro 8600

  Art.nr: 169879
 • Scanna, kopiera och faxa
 • Arkivbeständigt bläck
 • Ekonomiska utskrifter
 • Trådlöst nätverk
 • Duplex

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • kame 2014-05-03

  Otroliga utskrifter

  Denna skrivare bättre än jag trodde. Ger otroligt klara och fina utskrifter vare sig det gäller dokument med bilder eller fotoutskrift.
  Snabb och säker, används även trådlöst till den bärbara, inga problem

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bearfather 2014-04-10

  Nöjd

  Klara det mesta, t.o.m. utskrift från mina mobiler, surplattor m.m. med hjälp av E-print. Ser ingen skillnad på orginal o kopia när jag skannar. Ett + att man kan få dubbelsidig utskrift.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Emanuel 2014-03-31

  Ett köp du inte ångrar!

  Behöver du en lättanvänd men samtidigt mångsidig skrivare så rekommderas denna. Installationen var jättelätt och det finns många trevliga och användbara funktioner.
  5+

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • boring 2013-10-08

  hp office jet pro 8600

  fick denna maskin i slutet av sep,och kan ännu idag inte säga något negativt om den.
  den jobbar tyst och bra,samt ger bra utskrifter

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Safety1 2013-10-03

  Plastig och problemskapare

  Krånglar ofta, hittar inte datorn fast allt är uppkopplat, ibland får man trycka flera ggr. på "enter" displayen innan den reagerar, mycket plastig, rädd att bryta sönder matarlocket vid lyft, knakar ordenligt. Sitter och väntar ofta innan den kommer till skott!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hur stor är den scan bara ytan? Har hört att den är på 35,5 på längden, stämmer det? Hittar ingen info på internet om detta. Vad betyder "Tre-års nästa dags utbytes garanti*"

  musikon 2012-10-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den skanbara ytan är högst för en A4 papper. Den har lite mer yta, men mer är en A4 papper kommer inte att skannas.

   Ashkan 2014-04-11

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. CM749A
Lanseringsår 2012
Skrivartyp Multifunktion, bläck
Display Ja
Huvudfunktioner
Färgutskrift Ja
Scanner Ja
Automatisk dubbelsidig utskrift Ja
Fax Ja
Anslutningar
USB anslutning Ja
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Ja
Patroner/Toner
Antal patroner/toner 4st
Kapacitet patroner/toner Standard och XL
Startpatron/toner Ja, full
Prestanda
Max utskriftshastighet sv/vit 18,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftshastighet färg 13,0sid/min enligt ISO standard
Max utskriftskvalitet i sv/vit 1200 x 600 dpi
Max utskriftskvalitet färg 4800 x 1200 dpi
Max scannerupplösning 4800 x 4800 dpi
Tid tills första utskrift Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Pappershantering
Största pappersstorlek A4
Max papperstjocklek/vikt A4 105 g/m²
Max kapacitet pappersmagasin 250ark
Antal pappersmagasin 1st
Max pappersstorlek för magasin A4
Största pappersstorlek (scanner) A4
Medföljer
Tillbehör HP Officejet Pro 8600 e-allt-i-ett (N911a); HP automatisk duplexenhet; HP 950 svart Officejet-konfigurationspatron; HP 951 konfigurationspatroner (cyan, magenta, gul); skrivarprogramvara och användarhandbok på CD-ROM; startguide; installationsaffisch; strömkabel
Programvara HPs skrivarprogramvara; Microsoft® Toolbar; HP Uppdatering; Köp tillbehör online
Bruksanvisning Ja, Svenska
Skrivarkabel (USB) Nej
Support och Garanti
Tillverkarens garantitid 1 år
Typ av tillverkargaranti Inskickningsservice / Utbytes nästa dag om skrivaren registrerats
Tillverkarsupport 0771 - 20 47 65 (www.hp.se)
Dimensioner
Bredd 494,0 mm
Höjd 300,0 mm
Djup 413,0 mm
Vikt 12,0 kg
Övrigt
Operativsystem som stöds Microsoft® Windows® 7; Windows Vista®; Windows® XP (SP3) eller senare (endast 32-bitars); Mac OS X v10.5 eller v10.6, Linux (för ytterligare information, gå till http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html)
Miljömärkning ENERGY STAR® qualified all-in-one
Webutskrift Ja
Post script Nej
Internminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudnivå 57 dB
Minneskortläsare Ja
Maila skrivaren (e-post) Ja
Skrivarspråk HP PCL 3 GUI, HP PCL 3 Enhanced

Produktbeskrivning

HP Officejet Pro 8600 - Mångsidig skrivare för småföretagaren!

Officejet Pro 8600 från HP är en smart bläckstråleskrivare för hemmakontoret eller småföretagaren där ekonomi och funktionalitet står i fokus. Utöver vanliga funktioner som scanning och kopiering får du också smarta funktioner som automatiskt dubbelsidiga utskrifter och möjligheten att maila skrivaren det du vill skriva ut. Funktioner som både sparar in tid och pengar. Skrivaren är också utrustad med trådlös nätverksanslutning vilket gör att du kan placera den var du vill inom ditt trådlösa nätverk och låta alla användare inom nätverket att använda skrivaren.
 

Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar
Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända sidan manuellt för dubbelsidig utskrift.
 


Trådlös – Slipp extra sladdar
En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.
 


Epost-utskrift – Skriv ut vart du än är
Epost-utskrift är en bekväm funktion som gör det möjligt för dig att skicka ett epost till skrivaren som skrivaren automatiskt skriver ut. Du kan skicka allt från word- och powerpointdokument till bilder och PDFer. Skrivaren får en unik epostadress så att du alltid vet vart du ska skicka meddelandet för att få det utskrivet.
 


Scanner – Gör kopior av dina dokument och foton
Med den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken.
 


*Tre-års nästa dags utbytes garanti: vid registering på www.hp.se/officejet senast 30 dagar efter köpet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HP HP Officejet Pro 8600 CM749A#BEQ HP Officejet Pro 8600 - Mångsidig skrivare för småföretagaren! Officejet Pro 8600 från HP är en smart bläckstråleskrivare för hemmakontoret eller småföretagaren där ekonomi och funktionalitet står i fokus. Utöver vanliga funktioner som scanning och kopiering får du också smarta funktioner som automatiskt dubbelsidiga utskrifter och möjligheten att maila skrivaren det du vill skriva ut. Funktioner som både sparar in tid och pengar. Skrivaren är också utrustad med trådlös nätverksanslutning vilket gör att du kan placera den var du vill inom ditt trådlösa nätverk och låta alla användare inom nätverket att använda skrivaren.   Automatisk dubbelsidiga utskrifter - Ett enkelt sätt att spara pengar Dubbelsidiga utskrifter är en ekonomisk, miljövänlig och smidig funktion som låter dig skriva ut på papprets båda sidor automatiskt. Färre sidor men med samma innehåll och du sparar även tid i och med att du inte behöver vända sidan manuellt för dubbelsidig utskrift.   Trådlös – Slipp extra sladdar En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.   Epost-utskrift – Skriv ut vart du än är Epost-utskrift är en bekväm funktion som gör det möjligt för dig att skicka ett epost till skrivaren som skrivaren automatiskt skriver ut. Du kan skicka allt från word- och powerpointdokument till bilder och PDFer. Skrivaren får en unik epostadress så att du alltid vet vart du ska skicka meddelandet för att få det utskrivet.   Scanner – Gör kopior av dina dokument och foton Med den inbyggda scannern kan du skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Det är en smart funktion för dig som har många vanliga foton och vill spara ner dem på datorn eller varför inte dela med dig av dem på sociala tjänster som facebook. Det fungerar också bra att göra digitala kopior av dokument och till exempel skicka dem via e-post till kollegor eller spara ner en kopia säkert på hårddisken. Du väljer enkelt om du vill skriva ut flera kopior eller spara ner kopian på hårddisken.   *Tre-års nästa dags utbytes garanti: vid registering på www.hp.se/officejet senast 30 dagar efter köpet. Okategoriserade produkter 4,1 12 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter