Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6-tums laptop med AMD-processor

HP Pavilion dv6-3151eo Entertainment

  Art.nr: 142549
  • 15,6-tums LED-skärm
  • AMD Phenom II N620
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 640 GB hårddisk
  • ATI HD5650 1 GB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion dv6-3151so är en laptop fullspäckad med funktioner och en bra prestanda som gör att datorn klarar av allt från videoredigering till spel. En Phenom II Dual Core N620 processor från AMD gör datorn snabb när du jobbar, och snabba DDR3-minnen på 4 GB gör att datorn inte blir seg och långsam när du har flera processer igång samtidigt.

Multimedialösning - Film i Full-HD kvalitet!
HDMI-utgång för överföring av filmer i Full HD-kvalitet gör datorn till en bra mediaspelare som spelar upp filmer i högsta kvalitet utan hack och andra avbrott. Avancerat Dolby-ljud förbättrar filmupplevelsen, och för dig som kollar film på resan har den Altec Lancing-högtalare som levererar ett förstklassigt ljud i förhållande till storleken.

Gott om plats
Med en hårddisk på 640 GB får du plats med allt från stora spel, till långfilmer i högsta digitala kvalitet. När du är på resan är det bra att ha plats för digitalbilder och annat material som du vill kunna spara och ha portabelt i din dator. Behöver du lagra mer finns det gott om USB-portar vilket gör det möjligt att ansluta externa enheter såsom ytterligare hårddiskar för extra lagring.

Designen som blänker
HPs läckra design gör datorn till mer än bara en dator. Chassit är av aluminium och har en ingraverad illustration vilket gör datorn mer personlig och hållbar. Smidigheten gör att du enkelt bär med dig den vart du än går, och den lyxiga designen gör att du inte tvekar på att använda den i alla lägen.

Komplettera ditt köp

(6 st)

Skydda din elektronik mot tjuvar med detta starka Kensingtonlås. Två nycklar medföljer.

99:-

HP HP Pavilion dv6-3151eo Entertainment XD483EA#UUW HP Pavilion dv6-3151so är en laptop fullspäckad med funktioner och en bra prestanda som gör att datorn klarar av allt från videoredigering till spel. En Phenom II Dual Core N620 processor från AMD gör datorn snabb när du jobbar, och snabba DDR3-minnen på 4 GB gör att datorn inte blir seg och långsam när du har flera processer igång samtidigt. Multimedialösning - Film i Full-HD kvalitet!HDMI-utgång för överföring av filmer i Full HD-kvalitet gör datorn till en bra mediaspelare som spelar upp filmer i högsta kvalitet utan hack och andra avbrott. Avancerat Dolby-ljud förbättrar filmupplevelsen, och för dig som kollar film på resan har den Altec Lancing-högtalare som levererar ett förstklassigt ljud i förhållande till storleken.Gott om platsMed en hårddisk på 640 GB får du plats med allt från stora spel, till långfilmer i högsta digitala kvalitet. När du är på resan är det bra att ha plats för digitalbilder och annat material som du vill kunna spara och ha portabelt i din dator. Behöver du lagra mer finns det gott om USB-portar vilket gör det möjligt att ansluta externa enheter såsom ytterligare hårddiskar för extra lagring.Designen som blänkerHPs läckra design gör datorn till mer än bara en dator. Chassit är av aluminium och har en ingraverad illustration vilket gör datorn mer personlig och hållbar. Smidigheten gör att du enkelt bär med dig den vart du än går, och den lyxiga designen gör att du inte tvekar på att använda den i alla lägen. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter