Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dator med fyrkärnig Intel i5-processor!

HP Pavilion p6-2063sc

  Art.nr: 166605
  • Intel® Core™ i5-2400
  • 6GB DDR3 RAM
  • 1TB hårddisk
  • GeForce GT530 2GB
  • Minneskortläsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion p6-2063sc är snabb stationär dator med Intel's fyrkärniga i5-processor. Med denna dator kan du göra mängder av saker såsom surfa, arbeta och spela spel. Med klass 2-grafik kan du spela de flesta spelen på marknaden, ofta med höga grafikinställningar.

Intel® Core™ i5 processor

Med 2:e gen Intel® Core™ så får du kraft och förfinade funktioner. Intel Quick Sync Video och Intel HD Graphics är några av dessa. Med fyra kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra många saker samtidigt, ger god prestanda och briljanta multitaskingmöjligheter. Utöver detta är den utrustad med en turbofunktion, som automatiskt ger extra kraft när det behövs.

Utrustad med Klass 2-grafikkort

Grafikkort i klass 2 klarar liksom kort i klass 1 de flesta nya spel, men inte alltid med högsta detaljrikedomen och upplösningarna. De tyngsta spelen kan kräva medium till låga detaljinställningar.

Snabbt trådlöst nätverk

Datorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.

Förberedd med Microsoft Office Starter

Köp till produktnyckel för Microsoft Office.Datorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.

Windows 7 Home Premium

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska.

Komplettera ditt köp

(6 st)
  • Sladdlängd: 1,4 meter
  • Petsäkra kontakter
  • Strömbrytare

49:-

HP HP Pavilion p6-2063sc H1H15EA#UUW HP Pavilion p6-2063sc är snabb stationär dator med Intel's fyrkärniga i5-processor. Med denna dator kan du göra mängder av saker såsom surfa, arbeta och spela spel. Med klass 2-grafik kan du spela de flesta spelen på marknaden, ofta med höga grafikinställningar. Intel® Core™ i5 processorMed 2:e gen Intel® Core™ så får du kraft och förfinade funktioner. Intel Quick Sync Video och Intel HD Graphics är några av dessa. Med fyra kärnor och fyrtrådsteknik får du en processor som kan utföra många saker samtidigt, ger god prestanda och briljanta multitaskingmöjligheter. Utöver detta är den utrustad med en turbofunktion, som automatiskt ger extra kraft när det behövs.Utrustad med Klass 2-grafikkortGrafikkort i klass 2 klarar liksom kort i klass 1 de flesta nya spel, men inte alltid med högsta detaljrikedomen och upplösningarna. De tyngsta spelen kan kräva medium till låga detaljinställningar.Snabbt trådlöst nätverkDatorn är utrustad med den snabbaste standarden tillgängligt idag - 802.11bgn. Detta ger en snabb och stabil dataöverföring i högsta möjliga hastighet.Förberedd med Microsoft Office StarterDatorn är utrustad med Office 2010 Starter, som är en funktionsbegränsad, reklamfinansierad gratisversion av Word och Excel. Den innehåller reklam och är förberedd för att uppgraderas till fullversion. Önskar du göra detta - få tillgång till alla funktioner och få den digitala anteckningsboken OneNote, uppgraderar du enkelt med hjälp av en produktnyckel.Windows 7 Home PremiumWindows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Vid första uppstart väljer du vilket språk du vill ha på Windows. Du kan välja mellan svenska, norska, danska, finska och engelska. Okategoriserade produkter 4,7 3 5990 SEK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter