Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

15,6-tums laptop i läcker aluminium-design!

HP Pavillion dv6-3016so

  Art.nr: 136944
  • 15,6-tums LED-skärm
  • Snabb Intel Core i3-processor
  • 4 GB DDR3 RAM
  • 500 GB hårddisk
  • Grafik för spel och underhållning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Redo för spel? HP Pavilion dv6-3016so ger kraftfull prestanda, grafik, ljud, video och HP-programvara för enastående multimedia- och spelupplevelser. Håll stilen på resande fot med kraftfull finish, greppvänliga texturer och material som passar ditt sätt att leva.

Imponerande kraftfull mobil prestanda
Full PC-prestanda som följer med överallt. HP Pavilion dv6-3016so erbjuder hög processorkraft med Intel Core i3-350M samt ett kraftfullt diskret grafikalternativ inklusive 512 MB VRAM.

Bekväma och lättanvända funktioner
HP Pavilion dv6-3016so har utformats för att arbeta på samma sätt som du. Den har en stor styrplatta för flytande kontroller och stöd för de senaste gesterna. Åtgärdstangenter med one-touch-funktion gör det enkelt och roligt att använda datorn.

Säker och rymlig lagring
500GB med ny 12,5 mm intern optisk hårddisk ger dig gott om lagringsutrymme för alla data – och du kan skydda dem med SimplePass fingeravtrycksläsare. Du får också alla anslutningar du behöver: VGA, USB, eSATA och HDMI.

En total multimediaupplevelse
Njut av fullt stöd för en enastående ljud- och bildupplevelse: med avancerat Dolby-ljud, Altec Lansing-högtalare, HD-skärm och DVD±R/RW med stöd för dubbla lager och LightScribe. Fånga in världen omkring dig med HP TrueVision-webbkamera och digitala mikrofoner.

Design som blänker
HP Pavilion dv6-3016so kompletterar din personliga stil, vart du än går. Den har ett smidigt och hållbart aluminumchassi med ingraverad illustration och starka, mättade färger.

Windows 7 Premium
Med Windows 7 har Microsoft använt din feedback för att göra saker och ting ännu bättre. Windows 7 kan användas till allt från att växla mellan olika program till att spela in tv. Det här operativsystemet gör det både enklare att använda datorn—och ger utökade anslutningsmöjligheter.

Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.

Det spelar ingen roll hur många funktioner din dator har om den inte kör så smidigt som du förväntar dig. Så Windows 7 designades så att datorn går i och ur viloläget snabbare. Windows 7 har stöd för den senaste tekniken, exempelvis 64-bitars datorsystem, processorer med flera kärnor och förbättrad minnesanvändning, vilket gör att maskinvaran kan användas så effektivt som möjligt.

När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar.

Komplettera ditt köp

(6 st)

Skydda din elektronik mot tjuvar med detta starka Kensingtonlås. Två nycklar medföljer.

99:-

HP HP Pavillion dv6-3016so XB446EA#UUW Redo för spel? HP Pavilion dv6-3016so ger kraftfull prestanda, grafik, ljud, video och HP-programvara för enastående multimedia- och spelupplevelser. Håll stilen på resande fot med kraftfull finish, greppvänliga texturer och material som passar ditt sätt att leva.Imponerande kraftfull mobil prestandaFull PC-prestanda som följer med överallt. HP Pavilion dv6-3016so erbjuder hög processorkraft med Intel Core i3-350M samt ett kraftfullt diskret grafikalternativ inklusive 512 MB VRAM.Bekväma och lättanvända funktionerHP Pavilion dv6-3016so har utformats för att arbeta på samma sätt som du. Den har en stor styrplatta för flytande kontroller och stöd för de senaste gesterna. Åtgärdstangenter med one-touch-funktion gör det enkelt och roligt att använda datorn.Säker och rymlig lagring500GB med ny 12,5 mm intern optisk hårddisk ger dig gott om lagringsutrymme för alla data – och du kan skydda dem med SimplePass fingeravtrycksläsare. Du får också alla anslutningar du behöver: VGA, USB, eSATA och HDMI.En total multimediaupplevelseNjut av fullt stöd för en enastående ljud- och bildupplevelse: med avancerat Dolby-ljud, Altec Lansing-högtalare, HD-skärm och DVD±R/RW med stöd för dubbla lager och LightScribe. Fånga in världen omkring dig med HP TrueVision-webbkamera och digitala mikrofoner.Design som blänkerHP Pavilion dv6-3016so kompletterar din personliga stil, vart du än går. Den har ett smidigt och hållbart aluminumchassi med ingraverad illustration och starka, mättade färger.Windows 7 PremiumMed Windows 7 har Microsoft använt din feedback för att göra saker och ting ännu bättre. Windows 7 kan användas till allt från att växla mellan olika program till att spela in tv. Det här operativsystemet gör det både enklare att använda datorn—och ger utökade anslutningsmöjligheter.Windows 7 gör grunderna enklare än någonsin. Med HomeGroup blir det enkelt att dela musik, dokument, skrivare och allt annat med andra datorer som kör Windows 7 i ditt hem. Windows Search gör att du slipper söka igenom mappar och undermappar för att hitta dina grejer. Bättre förhandsvisning av aktivitetsfält ger dig god överblick över vad som är öppet och hopplistor visar de senast använda filerna med ett enda högerklick.Det spelar ingen roll hur många funktioner din dator har om den inte kör så smidigt som du förväntar dig. Så Windows 7 designades så att datorn går i och ur viloläget snabbare. Windows 7 har stöd för den senaste tekniken, exempelvis 64-bitars datorsystem, processorer med flera kärnor och förbättrad minnesanvändning, vilket gör att maskinvaran kan användas så effektivt som möjligt.När du väl har fått en enklare, snabbare dator vore det bra med några smarta nya funktioner. Eller vad sägs om: Du kommer att kunna ansluta till nätverk — hemma, på arbetet, ute på stan — med några få klickningar. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter