Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

HÖGTALARFÄSTE, MAX. 15 KG

HQ Speaker mount 15kg

  Art.nr: 160893
Montera fast dina högtalare med detta multi-fäste. Du kan välja att montera högtalaren på väggen eller i taket. Fästena levereras i kartong om 2 st.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Bonzo96 2015-02-10

  Felaktig Max vikt uppgiven.

  Netonnet uppger att Max vikt är 15kg men högtalarfästet tål bara Max 10kg som är uppgivet på produkten inne i kartongen. Vilseledande pga. felaktig uppgiven Informaton.

  Eller
  Avbryt
 • M0j0 2013-05-04

  Man får vad man betalar för

  Kulleden på en av de två jag köpte pallar inte vikten av 7,3 kg högtalare. Jag stadgade upp den med ett extrastöd så det fungerar hjälpligt .

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Precis som föregående fråga, men utan svar. Vad är avståndet mellan skruvhålen? Jag har ett par yamaha Ns-333 högtalare som har avståndet 5cm mellan skruvhålen, kommer det passa?

  Noname123 2012-10-29
  Eller
  Avbryt
 • Har ett par sateliter i storlek XL som jag skulle vilja hänga på väggen istället. De har fyra skruvfästen på baksidan i ett kvadratmönster på 10 cm mellan varje. Det skulle vara kul att veta hur långt det är mellan hålen på dessa, om de skulle passa dvs. Fast det kanske är universal-mått så frågan kanske är dum, jag vet inte. Det vore bra om det framgick oavsett vad.

  Sille 2012-10-15
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Montera fast dina högtalare med detta multi-fäste. Du kan välja att montera högtalaren på väggen eller i taket. Den flexibla kontakten gör att du kan justera högtalarens position. Lämplig för hemmabiosystem.
Fästena levereras i kartong om 2 st.

 • Max. kapacitet: 15 kg
 • Montering: Vägg/Tak
 • Avstånd till vägg/tak: 145 mm
 • Justerbar
 • Fästena levereras i kartong om 2 st.

 

HQ HQ Speaker mount 15kg TVS-HQ-SPK01B Montera fast dina högtalare med detta multi-fäste. Du kan välja att montera högtalaren på väggen eller i taket. Den flexibla kontakten gör att du kan justera högtalarens position. Lämplig för hemmabiosystem. Fästena levereras i kartong om 2 st. Max. kapacitet: 15 kg Montering: Vägg/Tak Avstånd till vägg/tak: 145 mm Justerbar Fästena levereras i kartong om 2 st.   Okategoriserade produkter 3 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter