Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

5,2'' Full HD-smartphone med Android 5.0.2 Lollipop

Huawei P8 Champagne gold

  Art.nr: 217857
  • 5,2'' Full HD-skärm
  • 8 processorkärnor
  • Utmärkt ljud för musik och samtal
  • 3 GB Ram
  • Snygg design med aluminium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei P8 Champagne gold är en smartphone som kombinerar ny teknik med en elegant design. Telefonen är bland annat utrustad med en stor 5,2"-skärm samt en kvalitativ kamera med roliga kamerafunktioner. Huawei P8 är 6,4 mm tunn och har ett 2600mAh batteri, förutom detta får du även med ett nytt Kirin 930 Octa core 64-bitars chipset. Med åtta processorkärnor kommer du kunna spela, surfa och navigera i din telefon utan besvär. Huawei kombinerar helt enkelt stil och prestanda, för att du ska få en så bra mobilupplevelse som möjligt.

5,2" Full HD-skärm

Huawei P8 är bland annat utrustad med en 5,2" Full HD-skärm som täcker en väldigt stor del av framsidan. Vilket betyder att du får en stor skärm i en relativt liten telefon. Skärmen är perfekt för att göra allt från att kolla på film till att spela mobilspel och läsa tidningen. Skärmen blir ännu mer imponerande om man tänker på att att Huawei P8 endast är 6,4 mm tjock. 

Ljud och samtal

Huawei P8 har även nya innovativa, och efterlängtade, funktioner för både röst och ljud. I bullriga miljöer kan användare öka volymen upp till 58 över normal nivå. I blåsiga miljöer kan Huawei P8 eliminera 90 procent av vindbruset när ett headset eller hörlurar med en enkel mikrofon används. En funktion för högtalartelefoni möjliggör samtal inom en radie på två meter, samtidigt som en inbyggd och oberoende ljuddekoder möjliggör dubbel musikvolym utan att tumma på den höga ljudkvaliteten.

13 MP-kamera

Med en ny kamera som optimerats för svagt ljus och hög kontrast, kommer du kunna ta mycket snygga bilder med fantastiska färger. Du får även tillgång till en optisk bildstabilisator vilket hjälper dig med att motverka kameraskakningar. Huawei P8 har också givits en fyrfärgs-sensor, som förstärker ljusstyrkan med upp till 32 procent i miljöer med hög ljuskontrast.

8 processorkärnor

Huawei har valt att utrusta P8 med HiSilicon chip Kirin 930 som använder sig av 64-bit teknik, detta tillsammans med 8 st processorkärnor kommer ge dig en mycket snabb telefon. Med mer kraft än tidigare modeller startar både telefonen och appar betydligt snabbare än dess föregångare. Du kan köra flera appar samtidigt, surfa snabbt på nätet och strömma videoklipp utan avbrott.

Huawei Huawei P8 Champagne gold 51094702 Huawei P8 Champagne gold är en smartphone som kombinerar ny teknik med en elegant design. Telefonen är bland annat utrustad med en stor 5,2"-skärm samt en kvalitativ kamera med roliga kamerafunktioner. Huawei P8 är 6,4 mm tunn och har ett 2600mAh batteri, förutom detta får du även med ett nytt Kirin 930 Octa core 64-bitars chipset. Med åtta processorkärnor kommer du kunna spela, surfa och navigera i din telefon utan besvär. Huawei kombinerar helt enkelt stil och prestanda, för att du ska få en så bra mobilupplevelse som möjligt. 5,2" Full HD-skärm Huawei P8 är bland annat utrustad med en 5,2" Full HD-skärm som täcker en väldigt stor del av framsidan. Vilket betyder att du får en stor skärm i en relativt liten telefon. Skärmen är perfekt för att göra allt från att kolla på film till att spela mobilspel och läsa tidningen. Skärmen blir ännu mer imponerande om man tänker på att att Huawei P8 endast är 6,4 mm tjock.  Ljud och samtal Huawei P8 har även nya innovativa, och efterlängtade, funktioner för både röst och ljud. I bullriga miljöer kan användare öka volymen upp till 58 över normal nivå. I blåsiga miljöer kan Huawei P8 eliminera 90 procent av vindbruset när ett headset eller hörlurar med en enkel mikrofon används. En funktion för högtalartelefoni möjliggör samtal inom en radie på två meter, samtidigt som en inbyggd och oberoende ljuddekoder möjliggör dubbel musikvolym utan att tumma på den höga ljudkvaliteten. 13 MP-kamera Med en ny kamera som optimerats för svagt ljus och hög kontrast, kommer du kunna ta mycket snygga bilder med fantastiska färger. Du får även tillgång till en optisk bildstabilisator vilket hjälper dig med att motverka kameraskakningar. Huawei P8 har också givits en fyrfärgs-sensor, som förstärker ljusstyrkan med upp till 32 procent i miljöer med hög ljuskontrast. 8 processorkärnor Huawei har valt att utrusta P8 med HiSilicon chip Kirin 930 som använder sig av 64-bit teknik, detta tillsammans med 8 st processorkärnor kommer ge dig en mycket snabb telefon. Med mer kraft än tidigare modeller startar både telefonen och appar betydligt snabbare än dess föregångare. Du kan köra flera appar samtidigt, surfa snabbt på nätet och strömma videoklipp utan avbrott. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter