Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flipcover med smygtittsfunktion till Huawei P20 Pro

Huawei Smart View Flip Cover P20 Pro Deep Blue

  Art.nr: 1003591
  • Modellanpassat till Huawei P20 Pro
  • Se tid, batteristatus och aviseringar utan att öppna
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Tillgång till samtliga uttag och knappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Huawei Smart View Flip Cover är ett både smart, snyggt och praktiskt mobilskal till Huawei P20 Pro. Det vikbara fodralet skyddar både bak- och framsidan av mobilen, men ger dig ändå all väsentlig information du behöver från displayen utan att du behöver öppna locket. Tack vare att en del av fodralet är transparent på framsidan och Huaweis always-on-display kan du se tid, datum och aviseringar om missade samtal eller meddelanden utan att lyfta på locket.

Det heltäckande fodralet skyddar telefonen mot repor och stötar på både fram- och baksida men ger självklart fortfarande åtkomst till samtliga kontakter och uttag. Med den smarta smygtittsfunktionen behöver du inte kompromissa mellan bra skydd och normal användning av din telefon.

1003591 Huawei Huawei Smart View Flip Cover P20 Pro Deep Blue 51992368 Huawei Smart View Flip Cover är ett både smart, snyggt och praktiskt mobilskal till Huawei P20 Pro. Det vikbara fodralet skyddar både bak- och framsidan av mobilen, men ger dig ändå all väsentlig information du behöver från displayen utan att du behöver öppna locket. Tack vare att en del av fodralet är transparent på framsidan och Huaweis always-on-display kan du se tid, datum och aviseringar om missade samtal eller meddelanden utan att lyfta på locket. Det heltäckande fodralet skyddar telefonen mot repor och stötar på både fram- och baksida men ger självklart fortfarande åtkomst till samtliga kontakter och uttag. Med den smarta smygtittsfunktionen behöver du inte kompromissa mellan bra skydd och normal användning av din telefon. Okategoriserade produkter 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter