Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Vattentät jaktradio tillsammans med Bluetooth-headset och antenn

Icom F34Bi BT

  Art.nr: 194672
  • Bluetooth
  • Frekvensband 155 MHz
  • Stryktålig
  • Vattentät jaktradio
  • "Smygläge"

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Icom ProHunt F34BTi


Jaktradio med inbyggd Bluetooth för att underlätta kommunikationen när du är på jakt ute i skogen. Du slipper alla kablar och dessutom får du en fantastisk ljudupplevelse. I den nya Bluetooth-versionen har jaktradion en förbättrad ljudkvalité och en förenklad parning med andra Bluetooth-enheter.

Till din jaktradio får du även med en skogsantenn som förlänger både räckvidd och signalstyrka. Förutom detta så får du även med ett Bluetooth headset. Det är ett bluetooth-headset med bland annat Push-to-talk funktion, och är perfekt om man inte vill ha ett bullerdämpande hörselskydd.

Lång batteritid

Jaktradion från Icom har ett batteri på hela 2700 mAh. Med detta batteri får du upp till 35 % bättre drifttid på din radio. Bra att ha i åtanke då det kan vara helt avgörande för dig i slutet av ett långt jaktpass.

Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig.
 

Många funktioner

Jaktradion har ett smygläge som innebär att du kan viska i radion och på andra sidan hör dina kompisar dig i normalt tonläge. Jaktradion från Icom har också en scrambler vilket gör att du ställer in radion så att ingen annan hör vad man säger i radion även om alla andra jaktlag runt om kring använder samma kanal. Smart? Väldigt smart.
 

Stryktålig jaktradio

Icom ProHunt F34 BTi är en jaktradio som har en specialutvecklad jaktprogramvara. Helt formsydd för den nordiska jägaren. Radion är slagtålig, robust och har en mycket hög vattentäthet (IP65). Radion uppfyller kraven för Amerikansk militärklassning (MIL-STD 810).

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Bluetooth
  • Push-to-talk
  • Passar till Icom ProHunt Advanced

499:-

Icom Icom F34Bi BT Icom ProHunt F34BTi Jaktradio med inbyggd Bluetooth för att underlätta kommunikationen när du är på jakt ute i skogen. Du slipper alla kablar och dessutom får du en fantastisk ljudupplevelse. I den nya Bluetooth-versionen har jaktradion en förbättrad ljudkvalité och en förenklad parning med andra Bluetooth-enheter. Till din jaktradio får du även med en skogsantenn som förlänger både räckvidd och signalstyrka. Förutom detta så får du även med ett Bluetooth headset. Det är ett bluetooth-headset med bland annat Push-to-talk funktion, och är perfekt om man inte vill ha ett bullerdämpande hörselskydd. Lång batteritid Jaktradion från Icom har ett batteri på hela 2700 mAh. Med detta batteri får du upp till 35 % bättre drifttid på din radio. Bra att ha i åtanke då det kan vara helt avgörande för dig i slutet av ett långt jaktpass. Denna jaktradio går på frekvensbandet 155 MHz. Detta band är bäst för dig som har tänkt att använda jaktradion i plan terräng. Det eftersom mottagningen anpassar sig för det kala området och ger dig den bäst möjliga mottagningen i det område som du befinner dig.   Många funktioner Jaktradion har ett smygläge som innebär att du kan viska i radion och på andra sidan hör dina kompisar dig i normalt tonläge. Jaktradion från Icom har också en scrambler vilket gör att du ställer in radion så att ingen annan hör vad man säger i radion även om alla andra jaktlag runt om kring använder samma kanal. Smart? Väldigt smart.   Stryktålig jaktradio Icom ProHunt F34 BTi är en jaktradio som har en specialutvecklad jaktprogramvara. Helt formsydd för den nordiska jägaren. Radion är slagtålig, robust och har en mycket hög vattentäthet (IP65). Radion uppfyller kraven för Amerikansk militärklassning (MIL-STD 810). Okategoriserade produkter 3390 SEK 3390 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter