Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fjäderlätt e-bokläsare - Endast 207gr!

iRiver Story HD WiFi Bibliotek

  Art.nr: 172819
 • 6-tums skärm
 • 768x1024 upplösning
 • 800MHz Cortex-processor
 • 2GB inbyggt minne
 • 6 veckors drifttid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • Boklasare 2014-05-21

  Utmärkt e-bokläsare

  Haft denna i drygt ett år och är väldigt nöjd. Läsupplevelsen är rolig. Gillar formen/designen och naturligtvis e-bläckskärmen som vinner i längden framför datorliknande skärmar. Lånar bara böcker på bibliotek. Använder då oftast sladd till dator och kopierar låneböcker som jag hämtat hem genom programmet Digital Editions i datorn. Saknar inte pekskärm. Testade flera modeller innan jag bestämde mig.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Annika80 2013-01-09

  Bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig

  Som inbiten bokälskare har jag varit mycket skeptisk till läsplattor men nu efter att ha köpt en så älskar jag den. Läskänslan är precis som en bok. Tack vare att det inte är touch screen så blir det inga fingeravtryck som stör heller.

  Negativt är att den är känslig, gick sönder efter några dagar när en bebis satte handen på skärmen och tryckte till. Saknar en sifferrad bland tangenterna, nu måste man gå på symboler för att skriva siffror. Bläddringen när man ska låna böcker på bibliotek blir också krånglig eftersom att sidan där är anpassad att man ska kunna klicka med mus, så det blir mycket tryckande innan man kommer till rätt ställe. Men det är ju ändå enklare än att åka till biblioteket eller affären så det har jag överseende med.

  Det viktigaste för mig är läskänslan och den är fantastisk, nästan så att jag måste känna på skärmen för att förstå att det inte är papper.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hank2 2012-07-16

  Utmärkt läsplatta

  För den som endast är intresserad av bokläsning och ointresserad av allt annat slags bjäfs på läsplattan är Iriver Story HD ett alldeles utmärkt val.

  - Mycket fin upplösning med E-Ink
  - Lång batteritid.
  - Väger lätt och snygg design
  - Wifi-funktion för direktlån från biblioteket
  - Minns var du slutade läsa text/bok

  Men trots de övervägande goda kvaliteterna hos Iriver Story HD finns saker som hade kunnat göras bättre.

  - En tryckskärm hade inte varit dumt
  - Ska du låna böcker direkt till plattan via Wifi rekommenderas god syn och viss tålamod
  - Du kan inte ändra typsnitt, bara dess storlek
  - Med den fina skärmupplösningen önskar man att den hade kunnat vara bättre på att visa tecknade serier. Nu blir kvaliteten kanon, men storleken på skärmen är för liten.

  Summa summarum: detta är inte den ultimata läsplattan med E-ink, men så här långt är den bland de bästa på marknaden. Prisvärd och trevlig produkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • den4 2012-06-20

  Konstig och jobbig inloggning till biblioteket

  Mycket bra display och att jag kan synka in även pdf , excel och MS Wordfiler från min dator lätt. MEN frågan är om det är värt att ha bibloteksvarianten. Om det går att spara inloggningen till sitt bibliotek så att det ligger kvar verkar inte gå, är i varje fall inte dokumenterat. Att logga in varje gång genom detta omständliga travande till stad, bibliotek och slutligen fylla i lånenummer och pin-kod är fruktansvärd. Är det sättet att begränsa låneviljan?? I mitt Aldiko i min android"telefon" ligger uppgifterna kvar så man kommer direkt till biblioteket med sparade inloggningsuppgifter. Dåligt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

iRiver Story HD WiFi Bibliotek är nästa generations Story-läsare för knivskarp läsning, nu med möjlighet att låna böcker över nätet!
 

Köp och ladda ner böcker från soffan!

Med en direkt koppling till en eboksshop behöver du inte längre koppla din story HD till datorn för att köpa och hämta böcker, du kan göra det direkt från plattan!

Den efterlängtade andra generationens läsplatta är här för att revolutionera e-boksläsningen.

iRiver har med Story HD WiFi Bibliotek har man fokuserat på användarvänlighet och gjort plattan så simpel som möjligt att använda, men samtidigt integrerat smarta funktioner, t.ex. som 8 olika storlekar på texten.

Med den 6 tum stora HD-upplösta displayen med 16-stegs gråskala är det inga problem att läsa även de mest detaljerade faktaböcker eller serier, med den 800Mhz snabba iMX-processorn blir sidbytena snabbare än vid vanlig bokläsning, även på de tyngsta PDF filerna.

Inbyggt i plattan sitter 2GB, men skulle inte det räcka finns möjligheten att utöka lagringskapaciteten med upp till 32GB SD-minne.

Ingår i förpackningen:

 • Story HD WiFi Bibliotek
 • USB-kabel
 • Quick Guide på svenska i pappersform*


* Fullständig manual på svenska finns inlagd på läsplattan

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

iRiver iRiver Story HD WiFi Bibliotek 2220WB iRiver Story HD WiFi Bibliotek är nästa generations Story-läsare för knivskarp läsning, nu med möjlighet att låna böcker över nätet!   Köp och ladda ner böcker från soffan! Med en direkt koppling till en eboksshop behöver du inte längre koppla din story HD till datorn för att köpa och hämta böcker, du kan göra det direkt från plattan! Den efterlängtade andra generationens läsplatta är här för att revolutionera e-boksläsningen. iRiver har med Story HD WiFi Bibliotek har man fokuserat på användarvänlighet och gjort plattan så simpel som möjligt att använda, men samtidigt integrerat smarta funktioner, t.ex. som 8 olika storlekar på texten. Med den 6 tum stora HD-upplösta displayen med 16-stegs gråskala är det inga problem att läsa även de mest detaljerade faktaböcker eller serier, med den 800Mhz snabba iMX-processorn blir sidbytena snabbare än vid vanlig bokläsning, även på de tyngsta PDF filerna. Inbyggt i plattan sitter 2GB, men skulle inte det räcka finns möjligheten att utöka lagringskapaciteten med upp till 32GB SD-minne. Ingår i förpackningen: Story HD WiFi Bibliotek USB-kabel Quick Guide på svenska i pappersform* * Fullständig manual på svenska finns inlagd på läsplattan Okategoriserade produkter 4,5 4 790 SEK 790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter