Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lättmonterbar, portabel handsfree med FM-sändare

Jabra Cruiser II

  Art.nr: 156524
 • Brusreducering med dubbla mikrofoner - Noise Blackout
 • Multipoint
 • Inbyggd FM-sändare
 • Taltid upp till 14h
 • Passningstid upp till 480h

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(16 st)

 • ahuj 2014-11-03

  Jabra

  Lättanvänd,ljudet är helt ok,dubbla telefoner samtidigt är kanon.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Benggus 2014-09-17

  Bra handsfree!

  Jabra Cruiser II fungerar utmärkt som handsfree. Inget krångel med att få något att sitta fast i örat och i rätt vinkel mot munnen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Jobas 2014-08-15
  Topp 100 skribent

  Fungerar mycket bra

  Denna produkt fungerar alldeles utmärkt .
  Produkten plockar endast upp din röst och inget annat, vilket gör samtal väldigt enkla i bilen.
  Batteriet är utmärkt och har under tiden som jag haft den inte behövt ladda än . Tricket är att man ska komma ihåg att slå av den då man kliver ur bilen .Enda negativa är att den kan vara lite trög att ansluta till din telefon! Radio anslutningen kan även ha ganska dålig ljudkvalitet upptäckte jag . Rekommenderar denna produkt varmt!!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Sigge55 2014-08-05

  Nöjd köpare.

  Jag är jättenöjdbra ljudkvalitet och lättskött. Tänker inte på att den finns där ,

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mryoung 2014-03-04

  Suverän

  Kanon, enkel, snabb att koppla upp. batteriet håller länge. bara positivt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • johanmodo 2012-11-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Eftersom den sänder ljudet via fm-sändare funkar den till alla bilar som har fm-radio (och därmed även till alla fm-radio-apparater över huvud taget!). När det gäller telefoner antar jag att den funkar till alla som har bluetooth.

   Konsument123 2013-04-18

Teknisk specifikation

Display Nej
Bluetooth v2.1 + EDR & eSCO
Profiler A2DP, HSP, HFP
Röststyrning Nej
Räckvidd Upp till 10 meter
Anslutningar Bluetooth, micro USB 2.0
Taltid Upp till 14 timmar
Passningstid Upp till 480 timmar
Inkluderade tillbehör USB-kabel, billaddare, manual
Vikt 85 g
Mått 124 x 19 x 66 mm

Produktbeskrivning

Jabra Cruiser II är en Bluetooth-handsfree vilket gör det väldigt enkelt för dig att såväl svara som att föra samtal över telefon i bilen. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Cruiser II kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas.

Otrolig brusreducering - Noise Blackout™
Utrustad med Noise Blackout™ tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.

Inbyggd FM-sändare
Nu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.

Multipoint - Upp till 2st mobiltelefoner
Tack vare att Cruiser II är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång.

Jabra Jabra Cruiser II 100-47200000-60 Jabra Cruiser II är en Bluetooth-handsfree vilket gör det väldigt enkelt för dig att såväl svara som att föra samtal över telefon i bilen. När du startar upp den första gången får du enkla instruktioner för hur du går tillväga när du kopplar samman din mobiltelefon med enheten. Sedan kommer Cruiser II kopiera din kontaktlista och därmed kunna säga namnet på dina kontakter när de ringer. Den säger till och med till när batterier behöver laddas.Otrolig brusreducering - Noise Blackout™Utrustad med Noise Blackout™ tillsammans med dubbla mikrofoner får du en ljudkvalitet som alltid låter exakt och filtrerar bort störande bakgrundsljud.Inbyggd FM-sändareNu kan du enkelt spela upp din musik från din mobiltelefon till bilens ljudsystem. I och med att handsfreen är utrustad med en FM-sändare så tar kan du spela din musik via Bluetooth över till en radiokanal på din bilstereo.Multipoint - Upp till 2st mobiltelefonerTack vare att Cruiser II är utrustad med multipoint teknologi kan du ha upp till 2st mobiltelefoner anslutna på en och samma gång. Hörlurar & Headset 4,2 16 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset