Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Njut av förstklassigt ljud med Big Jambox

Jawbone Big Jambox Graphite

  Art.nr: 188014
 • Bluetooth
 • Bärbar design
 • Kraftfullt ljud
 • Uppladdningsbart batteri
 • Parkoppla till din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(23 st)

 • Einax 2015-07-25

  Bra ljud

  Har haft jambox en ett tag nu och är helnöjd. Riktigt bra ljud med tanke på dess storlek. Används flitigt som köksradio, ute på resor och utefester. Spelar bra vid såväl låga som vid högre volymer. Är väldigt nöjd med batteritiden. Inom mina användningsområden har jag inget negativt att säga om big jambox.

  Eller
  Avbryt
 • Smurfenfan 2015-05-05

  Suveränt ljud

  För att vara så liten är det ett suveränt ljud, ska köpa en till

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • mackan76 2015-04-13

  Bra bärbart ljud

  Bra ljud ur en relativt liten låda. Basen kan uppfattas som något slank ibland, beroende på musik. Funkar bra med Rammstein dock :) Basen är inte i närheten av en subwoofer i djup, men för en så här liten enhet med 2-tums högtalare så låter det bra och tydligt, även vid låg volym. Placering vid vägg/hörna förstärker basen. Har man EQ-app i mobilen/plattan så kan man förstås anpassa ljudet. Förvånansvärt klart, öppet och rent ljud med fin diskant. Bra separation och ljudet är livligt och med bra kick, balanserat och fint. Jag ska "spela in" enheten i några timmar för att få membranen i högtalarna att "lossna" och förhoppningsvis ge ännu bättre ljud.

  Stabil konstruktion och samtidigt stilren. Mycket bra knappfunktioner, man behöver inte pilla på mobilen/plattan för att t ex byta låt eller pausa. Koppling med Bluetooth funkar perfekt med bra räckvidd mot min Samsung-platta, testat med 20 meter utan att tappa koppling.

  Tips för att inaktivera de högljudda ljuden vid knapptryckningar/start/stopp samt röstinfo:
  1. Installera Jawbone Updater från Jawbones hemsida.
  2. Koppla in avstängd enhet till datorn med USB-kabeln (OBS! Tryck in kontakten ordentligt i enheten!) 3. Uppdatera till senaste firmware.
  4. Under "My devices", gå till "Voices" och ställ till "Off".
  5. För att inaktivera start/nedstängningsljuden: Håll ner knapparna "Talk" och minus-knappen samtidigt på avstängd enhet, dra igång med strömknappen. Enjoy Silent Mode!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • pegen67 2015-01-21

  Jätte nöjd.

  Ljudet bra.
  Batteri tiden kanon bra.
  Rekommenderas

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • fbohlin 2015-01-07

  Helt OK

  Lite meckig att använda när det är flera olika användare under dagen som ska använda denna men i övrigt fungerar den helt OK med bra batteritid.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Kommer använda den för musik med bluetooth kan vill gärna kunna att även koppla in den med min tv. Min tv har så det går att koppla in en ljudkabel.

  JosTil 2015-02-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Grundat på bilden, så är det endast ingångar. Det är med andra ord signaler som din teve kan ta in för att presentera på bildskärmen. Teven sänder inte ljud ut ur dessa anslutningar. Om din teve har hörlursutgång (3.5mm) så kan du koppla dessa till Jamboxen.

   SebastianNetOnNet 2015-03-04
  • Yes, om din TV har en 3.5mm ljudkontakt ut så kan du koppla in TVn med medföljande 3,5mm ljudkabel (standardkabel som även kan köpas i handeln) så funkar det perfekt!

   mackan76 2015-04-13
 • Har slarvat bort laddkabeln och undrar om man kan köpa en ny via er? Mvh Milos

  Tronguy 2014-12-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Dessvärre har vi inga reservdelar till denna produkt. Jag får be dig kontakta tillverkaren och be dem om rådgivning om en laddare till denna.

   SebastianNetOnNet 2015-01-11
 • Diddelidde 2014-06-08
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Detta kommer troligtvis inte fungera. Vi rekommenderar istället artikel: 182712 //Robin

   RobinJ 2014-09-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer Nej
Stöd för NFC Nej
Övriga funktioner -
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro USB
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Nej
Inbyggd mikrofon Ja
Övriga anslutningar Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 256,0 mm
Höjd 93,0 mm
Djup 80,0 mm
Vikt 1230 gram
Övrigt
Färg Svart
Inbyggt batteri Ja
Batteritid 15,00 timmar
Batterityp Li-ion
Antal batterier 1st
Fjärrkontroll Nej
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör -

Produktbeskrivning

Njut av förstklassigt ljud med Big Jambox!

Uppföljaren för Jawbone Jambox är här. Nu ännu större och med bättre ljud. Och med ett annat namn - BIG Jambox.

Med denna högtalare kan du spela upp musik med fantastisk ljudkvalité. Den kraftfulla basen ger ett fylligt och bra volym på ljudet. Med denna högtalare kan du helt trådlöst strömma ljudet till dina andra enheter. Det tack vare Bluetooth. Det är smidigt att använda knapparna på toppen av högtalaren för att pausa, spela och hoppa över låtar. Med det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan du spela musik upp till 15 timmar. Ingen risk att festen dör ut då kan hålla ett party hela natten lång. Var som helst!

Upplev musik som aldrig tidigare med BIG Jambox. Precis som om att du satt på första raden och hörde din favoritlåt live. Dela med dig av telefonsamtal och videochatta via Skype, GoogleTalk, FaceTime och mer med Jawbone BIG Jambox.

Unik design

Big Jambox ser ut och känns lika fantastiskt som den låter. Dess konstruktion i rostfritt stål och gjutna gummihölje i industriell kvalitet innebär dock att den inte bara är ett snyggt paket – den är en robust, bärbar och minutiöst utformad maskin som är byggd för varaktighet.

Med den unika designen på Big Jambox ger det dig en grym känsla. Denna portabla högtalare är perfekt att ta med sig. Till exempel kan du ta med dig BIG Jambox från och till rummet och dela ljud var som helst. På stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen.

Utmärkt ljud - vart du än är!

Jawbone BIG Jambox ger dig en unik ljudupplevelse, vart du än är. Den väl utvecklade tekniken 'LiveAudio' återskapar ett rikt och fylligt ljud som aldrig slutar överraska. Slå på din Jambox och musiken kommer till liv.

Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla enheter som använder sig av Bluetooth. Vill du ha ett kraftfullare, bättre ljud när du kollar på film på din bärbara dator? Parkoppla bara datorn, surfplattan eller telefonen med högtalaren och på några klick har du ett otroligt levande och kraftfullt ljud.

Din Jambox är alltid uppdaterad

Denna SmartSpeaker utvecklas och blir bättre för varje gång du kopplar in den. Genom att synkronisera Big Jambox med Jawbones onlineplattform MyTALK kan du enkelt anpassa den och hämta appar, programuppdateringar och exklusivt material.

Missa inga viktiga samtal

Med den inbyggda mikrofonen kan du ringa handsfreesamtal och videosamtal med FaceTime, Skype och andra program. Oavsett om du befinner dig i ett konferensrum eller lagar mat i köket hörs samtalet klart och tydligt.

Titta även på

JBL Charge2+ Black
(6 st)
 • Otroliga 12 timmars speltid
 • Stänksäker design
 • Kraftfull bas

1 490:-

Jawbone Jawbone Big Jambox Graphite J2011-03-EU Njut av förstklassigt ljud med Big Jambox!Uppföljaren för Jawbone Jambox är här. Nu ännu större och med bättre ljud. Och med ett annat namn - BIG Jambox.Med denna högtalare kan du spela upp musik med fantastisk ljudkvalité. Den kraftfulla basen ger ett fylligt och bra volym på ljudet. Med denna högtalare kan du helt trådlöst strömma ljudet till dina andra enheter. Det tack vare Bluetooth. Det är smidigt att använda knapparna på toppen av högtalaren för att pausa, spela och hoppa över låtar. Med det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan du spela musik upp till 15 timmar. Ingen risk att festen dör ut då kan hålla ett party hela natten lång. Var som helst!Upplev musik som aldrig tidigare med BIG Jambox. Precis som om att du satt på första raden och hörde din favoritlåt live. Dela med dig av telefonsamtal och videochatta via Skype, GoogleTalk, FaceTime och mer med Jawbone BIG Jambox.Unik designBig Jambox ser ut och känns lika fantastiskt som den låter. Dess konstruktion i rostfritt stål och gjutna gummihölje i industriell kvalitet innebär dock att den inte bara är ett snyggt paket – den är en robust, bärbar och minutiöst utformad maskin som är byggd för varaktighet.Med den unika designen på Big Jambox ger det dig en grym känsla. Denna portabla högtalare är perfekt att ta med sig. Till exempel kan du ta med dig BIG Jambox från och till rummet och dela ljud var som helst. På stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen.Utmärkt ljud - vart du än är!Jawbone BIG Jambox ger dig en unik ljudupplevelse, vart du än är. Den väl utvecklade tekniken 'LiveAudio' återskapar ett rikt och fylligt ljud som aldrig slutar överraska. Slå på din Jambox och musiken kommer till liv.Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla enheter som använder sig av Bluetooth. Vill du ha ett kraftfullare, bättre ljud när du kollar på film på din bärbara dator? Parkoppla bara datorn, surfplattan eller telefonen med högtalaren och på några klick har du ett otroligt levande och kraftfullt ljud.Din Jambox är alltid uppdateradDenna SmartSpeaker utvecklas och blir bättre för varje gång du kopplar in den. Genom att synkronisera Big Jambox med Jawbones onlineplattform MyTALK kan du enkelt anpassa den och hämta appar, programuppdateringar och exklusivt material.Missa inga viktiga samtalMed den inbyggda mikrofonen kan du ringa handsfreesamtal och videosamtal med FaceTime, Skype och andra program. Oavsett om du befinner dig i ett konferensrum eller lagar mat i köket hörs samtalet klart och tydligt. Okategoriserade produkter 4,8 23 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter