Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull Bluetooth-högtalare med inbyggd mikrofon!

Jawbone Jambox Black

  Art.nr: 188006
 • Bluetooth
 • 3,5 mm ljudingång
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • Nät- eller batteridrift
 • Inbyggd mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(10 st)

 • lavinbjorn 2014-03-31

  bra!

  mycket bättre än jag väntat. lättanvänd och bra batteritid. ljudet förvånar! det trodde jag inte om den lilla...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tall2006 2014-02-16

  Bra ljud!

  Har använt Jamboxen nu ett tag,för att ha ett så litet format så kommer det ut bra ljud ur den, inte så att du får ut ordentligt med bas,men du kan ha den i köket och höra in i vardagsrummet klart o tydligt musiken,nätradion eller vad man nu vill koppla in till jamboxen via mobilen eller läsplattan.Enda minuset är den medföljande väskan som är totalt värdelös!!Rekommenderas annars att köpa!!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • motorsw 2013-11-29

  Bra ljud i liten förpackning

  Trots det lilla formatet så låter Jamboxen väldigt bra. Gott om anslutningsmöjligheter, och bra batteritid. Har lyssnat över 10 timmar utan att behöva ladda den.

  Enda nackdelen är att jag inte har hittat något sätt att sänka volymen på ljuden som uppstår när man ändrar på volymen, startar och stänger av högtalaren och ansluter till en bluetooth enhet. Dessa ljud är ganska höga och irriterande ibland.

  Förutom de irriterande ljuden så är jag mycket nöjd med högtalaren.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • narvas 2013-10-28

  Smidig och enkel

  Mindre än jag hade fått för mig. Men desto smidigare att ta med i väskan.
  Lite skorrande ljud vid högre volym, synd då jag gillar att ösa.
  Men allt som allt, en bra högtalare.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Hilding 2013-09-01

  Kanon!

  En mycket kompetent högtalare, särskilt med tanke på storleken. En kompis frågade var musiken kom från och blev väldigt förvånad när jag visade honom Jawbone Jamboxen. Han trodde det var en mycket större högtalare jag spelade med. Den har till och med en hyfsad bas!
  Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • som rubriken lyder funkar den till iPhone 5s

  baffe92 2014-03-12
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja, det gör den.

   MickeBuffalo 2014-03-26

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt Subwoofer (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalartelefon Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Hörlursutgång Information saknas / Anges ej av tillverkaren
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1 + EDR
Bluetooth-stöd A2DP, HFP, HSP
Dimensioner
Bredd 151,0 mm
Höjd 40,0 mm
Djup 57,0 mm
Vikt 327 gram
Övrigt
Strömförsörjning AC-/Batteri drift
Batteritid 10,00 timmar
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal batterier Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Antal celler Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Väggladdare, väska, 1,5m USB-kabel, 0,3m USB-kabel, 3,5 mm ljudkabel, manual

Produktbeskrivning

Jawbone JAMBOX är en populär liten högtalare som sin storlek till trots levererar ett imponerande bra ljud. Det kompakta utförandet, den låga vikten och en batteritiden på 10 timmar gör den till den perfekta högtalaren att ta med överallt. Den har även Bluetooth för trådlös ljuduppspelning samt en inbyggd mikrofon för möjligheten att ta emot samtal.

Liten högtalare - Stort ljud

Jawbone JAMBOX levererar ett imponerande HiFi-ljud sin storlek till trots. Till skillnad mot vanliga portabla högtalare har JAMBOX utrustats med ett par högsofistikerade akustiska drivers som kan producera extremt höga och låga frekvenser från en enda högtalare. Jambox levererar ett högkvalitativt stereoljud som du kan ta med dig överallt.

Portabel

Med Jawbone JAMBOX kan du ta med dig musiken överallt och njuta av högklassig musikkvalité vart du än befinner dig. Storleken och den låga vikten gör det enkelt att ta med den överallt och med de långa batteritiden kan du spela upp musik i timmar utan problem. 

Inbyggd mikrofon

JAMBOX har en inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt att ta emot samtal via högtalaren. Om du får inkommande samtal under tiden du spelar upp musik är det bara att trycka på en knapp och svara. Eller varför inte använda den som en högtalartelefon vid konferanssamtal? Även mikrofonen håller en hög kvalité för att leverera ett knasterfritt ljud utan brus.

Bluetooth

Philips Full HD 3D Ready Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Jawbone Jawbone Jambox Black JBE03A-EU Jawbone JAMBOX är en populär liten högtalare som sin storlek till trots levererar ett imponerande bra ljud. Det kompakta utförandet, den låga vikten och en batteritiden på 10 timmar gör den till den perfekta högtalaren att ta med överallt. Den har även Bluetooth för trådlös ljuduppspelning samt en inbyggd mikrofon för möjligheten att ta emot samtal. Liten högtalare - Stort ljud Jawbone JAMBOX levererar ett imponerande HiFi-ljud sin storlek till trots. Till skillnad mot vanliga portabla högtalare har JAMBOX utrustats med ett par högsofistikerade akustiska drivers som kan producera extremt höga och låga frekvenser från en enda högtalare. Jambox levererar ett högkvalitativt stereoljud som du kan ta med dig överallt. Portabel Med Jawbone JAMBOX kan du ta med dig musiken överallt och njuta av högklassig musikkvalité vart du än befinner dig. Storleken och den låga vikten gör det enkelt att ta med den överallt och med de långa batteritiden kan du spela upp musik i timmar utan problem.  Inbyggd mikrofon JAMBOX har en inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt att ta emot samtal via högtalaren. Om du får inkommande samtal under tiden du spelar upp musik är det bara att trycka på en knapp och svara. Eller varför inte använda den som en högtalartelefon vid konferanssamtal? Även mikrofonen håller en hög kvalité för att leverera ett knasterfritt ljud utan brus. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. Okategoriserade produkter 4,7 10 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter