Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smidig, bärbar högtalare med grymt ljud

Jawbone Mini Jambox Graphite facet

  Art.nr: 194405
  • Bluetooth
  • Bärbar design
  • Kraftfullt ljud
  • Upp till 10 timmar batteritid
  • Parkoppla till din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Du kommer att imponeras av storleken, hur lätt den är att ta med sig och hur fantastiskt ljudet är. Mini JAMBOX är en perfekt bärbar högtalare för att spela upp favoritlåtarna i din smartphone eller surfplatta oavsett var du befinner dig. Den ansluts trådlöst till din enhet via Bluetooth eller via 3,5 mm stereokabel om du din enhet inte använder sig av Bluetooth. Mini JAMBOX klarar av att spela musik med riktigt höd ljudkvalitet i hela 10 timmar utan uppehåll. Med den inbyggda mikrofonen kan du också ta emot privata samtal eller använda högtalaren till ett konferanssamtal på kontoret.

Mini Jambox har tre knappar: Play, Volume Up, Volume Down. Med Play-knappen kan du spela, pausa, hoppa framåt eller hoppa bakåt beroende på hur många gånger knappen trycks ned.

Elegant formgivning

Mini JAMBOX har en extra tunn design och tillverkas av ett enda aluminiumstycke. Det innebär att den är lätt och bärbar, så att du kan lyssna på musik, videor eller samtal i dina enheter medan du är i farten. Ett perfekt tillbehör för resor, camping och festivaler.

Gratis app

Mini JAMBOX kommer med en fri Jawbone App för iOS och Android som låter dig anpassa din Mini JAMBOX. Appen tillåter dig även att samla alla dina spellistor från olika källor på ett och samma ställe och du kan sömlöst växla fram och tillbaka mellan tjänster med ett fingersvep.

Jawbone Jawbone Mini Jambox Graphite facet J2013-13-EU1 Du kommer att imponeras av storleken, hur lätt den är att ta med sig och hur fantastiskt ljudet är. Mini JAMBOX är en perfekt bärbar högtalare för att spela upp favoritlåtarna i din smartphone eller surfplatta oavsett var du befinner dig. Den ansluts trådlöst till din enhet via Bluetooth eller via 3,5 mm stereokabel om du din enhet inte använder sig av Bluetooth. Mini JAMBOX klarar av att spela musik med riktigt höd ljudkvalitet i hela 10 timmar utan uppehåll. Med den inbyggda mikrofonen kan du också ta emot privata samtal eller använda högtalaren till ett konferanssamtal på kontoret.Mini Jambox har tre knappar: Play, Volume Up, Volume Down. Med Play-knappen kan du spela, pausa, hoppa framåt eller hoppa bakåt beroende på hur många gånger knappen trycks ned.Elegant formgivningMini JAMBOX har en extra tunn design och tillverkas av ett enda aluminiumstycke. Det innebär att den är lätt och bärbar, så att du kan lyssna på musik, videor eller samtal i dina enheter medan du är i farten. Ett perfekt tillbehör för resor, camping och festivaler.Gratis appMini JAMBOX kommer med en fri Jawbone App för iOS och Android som låter dig anpassa din Mini JAMBOX. Appen tillåter dig även att samla alla dina spellistor från olika källor på ett och samma ställe och du kan sömlöst växla fram och tillbaka mellan tjänster med ett fingersvep. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter