Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Få insikt i ditt vardagsliv med det unika UP-armbandet!

Jawbone UP Medium Onyx Black

  Art.nr: 193586
 • Håll koll på dina matvanor, din sömn och din träning/förbränning
 • Få en bättre översikt över vardagslivet
 • Vattentålig och stötsäker
 • Väger endast 22g
 • Larm funktioner

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • ABEN 2014-07-06

  Totalkoll

  Fungerar perfekt för mig. Jag har koll på min sömn, kaloriintag/ förbrukning. Diskret och snygg för att vara ett "sportband". Rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Huppesnuppe 2014-06-15

  Jawbone

  Sitter bra på armen, glömmer att man har de iom att det är vattentätt. Sitter där från löpturen till duschen.
  Väldigt bra att de synkar med Runkeeper, står stegen i just den löpturen/promenaden.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mangla 2014-05-20

  Tjänar sitt syfte

  Köpte detta för att få en överblick över min sömn. Detta klarade up galant. Om man är intresserad om hur mycket man rör sig och kaloriräkning så erbjuder den det oxå.
  Jag hade mitt armband på mig 24-7 i lite mer än 3 månader sedan gick tyvärr mitt armband sönder tack vare att jag har ett fysiskt jobb där armbandet fick mera stryk än ett normalt användande. Därav 3:an på kvalitén, inga problem att byta till ett nytt dock.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • LillaMy77 2014-03-28

  Smidig aktivoiteysmätare

  Har haft mitt armband i fyra månader. Fungerar utomordentligt med min Samsung s3. Väcker mig då jag är som piggast, automatisk överföring av data från Runkeeper, påminner mig om jag blir för inaktiv, mm, mm. Enda minus är att den inte är kompatibel till dator. Endast telefon. Rekommenderas varmt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • FlyingSnow 2013-12-11

  Ej kompatibel med min Samsung

  Har tyvärr inte kunnat använda denna produkt då den inte är kompatibel med min Samsungtelefon.

  Eller
  Avbryt
  • MrGadget 2014-02-17

   OBS! Fungerar endast med iOS

   Var precis på väg att köpa denna produkt när jag läste ovanstående recension och kontrollerade på www.jawbone.com. Slutsats: fungerar ENDAST med iOS :-(

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hixen87 2014-05-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Jawbones app är kompatibel med Android 4.3 eller senare. //Robin

   RobinJ 2014-09-08
 • HK79 2013-12-17
  Eller
  Avbryt

Produktbeskrivning

Jawbone UP Medium Onyx Black är ett hjälpmedel för dig som söker en hälsosammare livsstil. Armbandet spårar bland annat dina rörelser- och sovmönster utan att du märker det, sedan när du vill kan du se dina resultat och jämföra dem med tidigare prestationer. UP-armbandet kommer hjälpa dig med att fokusera och hålla motivationen uppe, samt att du kommer få en bättre översikt om hur dina vanor ser ut och därefter kommer du kunna koncentrera dig på vad som är viktigt för just dig. 

Tåligt och lätt

Armbandet är gjort för att klara av allt som kan dyka upp i ditt vardagliga liv. UP-armbandet är bland annat vattentåligt och stötsäkert, detta betyder att du inte behöver ta av dig armbandet vare sig när du tränar eller när du duschar efteråt. 

Förutom dess uthålighet så är armbandet även mycket lätt (22g) och sitter bekvämt runt armen. Du kommer kunna sova och röra dig med armbandet på, utan att känna obehag.

Funktioner

UP-armbandet har många olika sorters funktioner som kommer ge dig insikt i ditt vardagsliv. Du kan bland annat hålla koll på dina matvanor, din sömn och din träning/förbränning varje dag. Sedan finns det även funktioner som larmar vid det exakta tillfället att vakna vid t.ex. "powernaps". Ett annat exempel är att du kan välja att det ska larma  om du har suttit still under en lång tid och det är bra om du sträcker lite på dig.

Storleken på detta armband är:

63mm W x 40mm H (inre)
76mm W x 54mm H (yttre)
Perimeteravstånd: 167mm (inre), 220mm (yttre)
Vikt: 22g

För att mäta om armbandet passar kan du vira ett snöre hårt runt handleden. Märk sedan snöret där de två ändarna korsar varandra, mät därefter snöret.

Armbandet passar om längden är mellan 15,5-18 cm.

Jawbone Jawbone UP Medium Onyx Black JBR52A-MD-EU Jawbone UP Medium Onyx Black är ett hjälpmedel för dig som söker en hälsosammare livsstil. Armbandet spårar bland annat dina rörelser- och sovmönster utan att du märker det, sedan när du vill kan du se dina resultat och jämföra dem med tidigare prestationer. UP-armbandet kommer hjälpa dig med att fokusera och hålla motivationen uppe, samt att du kommer få en bättre översikt om hur dina vanor ser ut och därefter kommer du kunna koncentrera dig på vad som är viktigt för just dig. Tåligt och lättArmbandet är gjort för att klara av allt som kan dyka upp i ditt vardagliga liv. UP-armbandet är bland annat vattentåligt och stötsäkert, detta betyder att du inte behöver ta av dig armbandet vare sig när du tränar eller när du duschar efteråt. Förutom dess uthålighet så är armbandet även mycket lätt (22g) och sitter bekvämt runt armen. Du kommer kunna sova och röra dig med armbandet på, utan att känna obehag.FunktionerUP-armbandet har många olika sorters funktioner som kommer ge dig insikt i ditt vardagsliv. Du kan bland annat hålla koll på dina matvanor, din sömn och din träning/förbränning varje dag. Sedan finns det även funktioner som larmar vid det exakta tillfället att vakna vid t.ex. "powernaps". Ett annat exempel är att du kan välja att det ska larma  om du har suttit still under en lång tid och det är bra om du sträcker lite på dig.Storleken på detta armband är:63mm W x 40mm H (inre)76mm W x 54mm H (yttre)Perimeteravstånd: 167mm (inre), 220mm (yttre)Vikt: 22gFör att mäta om armbandet passar kan du vira ett snöre hårt runt handleden. Märk sedan snöret där de två ändarna korsar varandra, mät därefter snöret.Armbandet passar om längden är mellan 15,5-18 cm. Okategoriserade produkter 4 5 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter