Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

In-ear-hörlurar med smarta funktioner för Android-enheter

JAYS a-Jays Five Android - Black

  Art.nr: 202164
 • Slitstark och funktionell
 • a-JAYS välkända trasselfria kabel
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Perfekt passform med fem olika silikonhöljen
 • Anpassad för Android-enheter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Oloff 2016-02-08

  Bra ljud, men sitter kasst

  Bra ljud, men det känns nedtonat, som det är en bit bort. Men främst sitter snäckorna helt värdelöst, de medkommande silikonkuddarna är antingen för små eller för stora, och båda åker ur örat utan att man ens behöver röra på sig. Sladden är också otroligt stel och drar ofta ur snäckorna med sin vikt, och eftersom den är så bred flyger den iväg som ett segel i vinden.

  Eller
  Avbryt
 • 2015-08-12

  Helt ok

  Även jag har lite problem med att få ljudet att "nå ända fram". Lurarna vill inte riktigt sitta på plats och jag får peta in dem titt som tätt. Efter byte av silikonhölje blev det lite bättre. Jag tror inte det är mina öron som felar då tidigare in-ears alltid suttit på plats.

  ...men när de sitter ordentligt på plats så upplever jag ljudet som mycket bra.

  Eller
  Avbryt
 • Svard 2015-07-28

  Bra ljud och trasselfri sladd

  Riktigt bra ljud, och sladd är mycket riktigt trasselfri. Dock är sladden ganska tung, så om man springer t.ex. känns det som att de ska trilla ut. Knapparna fungerar inte som volymknappar för mig, utan för att byta låt (det gör inte mig något). Ljudet är mycket bra och man får många olika storlekar på "plopparna"! Helt klart prisvärda!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rodd 2015-02-20

  Stel kabel

  Bra ljud & fjärrkontrollen funkar som den ska.
  Det dåliga med lurarna är den trasselfria sladden,
  den är bred och kan därmed bara böja sig i två led.
  Vrider man på huvudet vrids även "snäckan" i
  hörselgången vilket med för att"snäckan" lätt trillar ut
  efter några huvudvridningar.
  Problemet varierar säkert mellan olika personer men
  jag får inte lurarna att att sitta kvar någon längre
  stund mina öron.
  Blir lurar med runda (mjuka) "trasselkablar" i
  fortsättningen.

  Eller
  Avbryt
 • H2SO4 2014-03-28

  Mycket bra headset

  Grymt bra ljud, bra byggkvalité och bra passform. Den platta kabeln gör att den inte trasslar ihop i fickan men medför också att missljud kan uppstå om man "slår" för mycket med kabeln. Det medföljer en clip som hjälper mot detta men jag föredrar att ha kabeln innanför jacka eller tröja om jag är ute och springer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag undrar om dessa funkar till Iphone? och om de gör det, kommer något vara annorlunda? t.ex. finns de funktioner som inte kommer fungera och vilka är då dessa? Jag vet att det finns en version för iOS också men anledningen till att jag frågar är att jag ska få dessa av en kompis som inte vill ha dem längre. Och han råkar ha Android versionen.

  aaaafgef 2014-09-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Jays har specialanpassade hörlurar för just iPhone/iPad och för Android. Knapparna på iPhonehörlurarna fungerar inte på Androidhörlurarna, vilket gör att man inte kan svara på samtal eller byta låt med hjälp av dessa. Användare säger att produkten fungerar på iPhone, dock lämnar inte företaget något garanti för produkten om det inte skulle fungera för iPhone.

   SebastianNetOnNet 2014-10-06
  • Hej, Dessa ska fungera för iPhone. Dock kan det uppstå problem med att svara på samtal med hjälp av knappen som finns på hörslingan eller byta låt. Därför rekommenderas det att köpa hörlurar specialanpassade för just iPhone/iPad.

   SebastianNetOnNet 2014-10-06

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 18 Hz
Frekvensomfång till 23000 Hz
Känslighet 96 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 5 olika storlekar av silikonhöljen, reseetui, kabelfäste
Färg Svart

Produktbeskrivning

In-ear-hörlurar med smarta funktioner och grym ljudkvalitet

Efter alla framgångarna med a-JAYS serien kommer nu helt nya a-JAYS Five. JAYS höjer verkligen ribban ytterligare och sätter en ny standard för in-ear-hörlurar genom att ta fram något ännu bättre. Designad och konstruerad för att sömlöst fungerar tillsammans din Android-enhet kommer denna hörlur bli din nya favoritpryl.

Både slitstark och funktionell

Genom att bygga om hela hörluren från grunden så kunde JAYS kombinera högkvalitativa material med smarta egenskapar för att skapa en oerhört slitstark och funktionell hörlur. Med aluminium detaljer, flexibel termoplats som gör dom mjuka och flexibla men fortfarande hållbara har du en hörlur som kommer hålla länge framöver. Kombinationen ger också grymma akustiska egenskaper i ett kompakt format, perfekt för små in-ear-hörlurar som a-JAYS Five.

Den välkända, trasselfria kabeln

a-JAYS älskade och berömda trasselfria kablar återfinns också, självklart, på a-JAYS Five. Dessa trasselfria kablar har varit en hit sedan lanseringen 2010 och erhållit en mängd olika utmärkelser och recensioner under åren. Men JAYS är aldrig nöjda, nu har dom lyckats förbättra kabeln ytterligare. Med längre livslängd passerar nu kabeln deras tuffaste tillförlitlighetstest någonsin.

Du kommer att älska den platta kabeln varje gånger du plockar ur dina hörlurar ur fickan, väskan eller lådan. Aldrig mer något krångligt trassel!

Nya, högkvalitativa högtalare

Hörlurarna kommer nu med en helt ny högtalare. Dom har karaktären av dom otroligt populära och multi-nominerade a-JAYS Four högtalarna fast denna gången ännu kraftfullare och med en mycket mer precis basåtgervivning, så att hela kroppen gungar när du lyssnar på din favoritmusik!

Med förbättrade hög- och lågregister passar a-JAYS Five perfekt till att typ av musik - dans, rock, soul eller hip hop ljudet är perfekt oavsett.

a-JAYS Five fungerar utmärkt med Android!

a-JAYS Five är framtagna för att sömlöst arbeta tillsammans dina Android-enheter. Du kan njuta av att använda den inbyggda fjärrkontrollen, högkvalitativa mikrofonen och alla smarta kortkommandon du har tillgång till för problemfri hantering av musik och samtal.

Med tre olika knappar kan du styra din telefon så att inget stör dig när du lyssnar på musik. Du kan svara eller avsluta samtal, spela upp eller pausa musiken du lyssnar på, smidigt hoppa över låtar eller höja och sänka volymen.

Gratis applikation till Android

Dina nya a-JAYS Five kan användas tillsammans med JAYS fantastiska applikation "JAYS Headset Control". Med denna applikation kommer du åt massa olika inställningar för att förbättra ljudupplevelsen ett steg till. Du kan också konfiguera knapparna och skräddarsy fjärrkontrollen precis så som du vill ha den.

Perfekt passform, säker förvaring och smart kabelfästning

Med fem olika silikonhöljen kan du enkelt anpassa storleken för att hitta perfekt passform för just dig. Det medföljer ocskå ett reseetui så att du säkert kan bära med dig hörlurarna i till exempel resväskan. Och för att hörlurarna ska sitta säkert får du också med en smart kabelfästning så att kabeln sitter där den ska hela tiden. Perfekt när du är ute och springer.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Marshall Mode - Black
(2 st)
 • Grym ljudbild
 • Perfekt passform
 • 4 olika storlekar av öronproppar

349:-

JAYS JAYS a-Jays Five Android - Black T00093 In-ear-hörlurar med smarta funktioner och grym ljudkvalitetEfter alla framgångarna med a-JAYS serien kommer nu helt nya a-JAYS Five. JAYS höjer verkligen ribban ytterligare och sätter en ny standard för in-ear-hörlurar genom att ta fram något ännu bättre. Designad och konstruerad för att sömlöst fungerar tillsammans din Android-enhet kommer denna hörlur bli din nya favoritpryl.Både slitstark och funktionellGenom att bygga om hela hörluren från grunden så kunde JAYS kombinera högkvalitativa material med smarta egenskapar för att skapa en oerhört slitstark och funktionell hörlur. Med aluminium detaljer, flexibel termoplats som gör dom mjuka och flexibla men fortfarande hållbara har du en hörlur som kommer hålla länge framöver. Kombinationen ger också grymma akustiska egenskaper i ett kompakt format, perfekt för små in-ear-hörlurar som a-JAYS Five.Den välkända, trasselfria kabelna-JAYS älskade och berömda trasselfria kablar återfinns också, självklart, på a-JAYS Five. Dessa trasselfria kablar har varit en hit sedan lanseringen 2010 och erhållit en mängd olika utmärkelser och recensioner under åren. Men JAYS är aldrig nöjda, nu har dom lyckats förbättra kabeln ytterligare. Med längre livslängd passerar nu kabeln deras tuffaste tillförlitlighetstest någonsin.Du kommer att älska den platta kabeln varje gånger du plockar ur dina hörlurar ur fickan, väskan eller lådan. Aldrig mer något krångligt trassel!Nya, högkvalitativa högtalareHörlurarna kommer nu med en helt ny högtalare. Dom har karaktären av dom otroligt populära och multi-nominerade a-JAYS Four högtalarna fast denna gången ännu kraftfullare och med en mycket mer precis basåtgervivning, så att hela kroppen gungar när du lyssnar på din favoritmusik!Med förbättrade hög- och lågregister passar a-JAYS Five perfekt till att typ av musik - dans, rock, soul eller hip hop ljudet är perfekt oavsett.a-JAYS Five fungerar utmärkt med Android!a-JAYS Five är framtagna för att sömlöst arbeta tillsammans dina Android-enheter. Du kan njuta av att använda den inbyggda fjärrkontrollen, högkvalitativa mikrofonen och alla smarta kortkommandon du har tillgång till för problemfri hantering av musik och samtal.Med tre olika knappar kan du styra din telefon så att inget stör dig när du lyssnar på musik. Du kan svara eller avsluta samtal, spela upp eller pausa musiken du lyssnar på, smidigt hoppa över låtar eller höja och sänka volymen.Gratis applikation till AndroidDina nya a-JAYS Five kan användas tillsammans med JAYS fantastiska applikation "JAYS Headset Control". Med denna applikation kommer du åt massa olika inställningar för att förbättra ljudupplevelsen ett steg till. Du kan också konfiguera knapparna och skräddarsy fjärrkontrollen precis så som du vill ha den.Perfekt passform, säker förvaring och smart kabelfästningMed fem olika silikonhöljen kan du enkelt anpassa storleken för att hitta perfekt passform för just dig. Det medföljer ocskå ett reseetui så att du säkert kan bära med dig hörlurarna i till exempel resväskan. Och för att hörlurarna ska sitta säkert får du också med en smart kabelfästning så att kabeln sitter där den ska hela tiden. Perfekt när du är ute och springer. In-ear 3,4 5 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Hörlurar & Headset
 4. In-ear