Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högkvalitativa hörlurar med fantastiskt ljud och mikrofon!

JAYS t-Jays Four

  Art.nr: 165232
 • Kevlar-förstärkta kablar!
 • 15 - 25 000 Hz
 • Fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod
 • Röststyrning
 • Reducerar yttre ljud med 40 dB
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • eb82 2014-11-03

  Bra köp

  Gillar de här lurarna. Jag köpte dem som ersättning för ett par a-jays four som hade fått glapp. Ville ha ett dämpat headset (med mic) som också funkar att träna med. Kollade på många lurar i olika prisklasser men hittade inget annat vettigt alternativ. Skillnaden mot a-jays är som synes att t-jays har vanlig sladd, vilket innebär att de trasslar mer men du får samtidigt inga missljud från sladden. De passar därmed till löpning. Snäckorna sitter dessutom väldigt bra, särskilt om man trär sladden över öronen. Mkt positivt överraskad över att de sitter kvar ordentligt. Den korta delen av sladden är bra om uppspelningsenheten ligger i bröstfickan eller liknande. En oväntad fördel med tvådelad sladd är att man kan snurra den rak utan att behöva dra ur den eller ta av sig snäckorna. En detalj, men ändå. Lurarna funkar bra som headset och dämpningen är bra ute bland folk. Ljudkvalitén är bra. Det medföljande fodralet är lite för trångt invändigt och fyller egentligen ingen funktion, tycker jag (har kanske inte fattat grejen). I övrigt känns produkten mycket genomtänkt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Engelbrekt 2013-04-16

  Bästa in-ear hörlurar någonsin

  Detta är ett par lurar du måste köpa om du letar efter bekväma lurar med otroligt ljud. Investera också 22kr i JAYS app så får du ett ännu klarare ljud. Dessa lurar klämmer inte som andra in-ear lurar men sitter stadigt kvar i örat när du rör dig. Sladden är rund så du slipper det skrapande ljud som du kan få från lurar med platt sladd. Dessa lurar kommer du använda massor med timmar!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hej! kan man använda JAYS t-Jays Four iPhone Art.nr: 165232 för Android mobiler också?

  yaser 2012-01-08
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 0,60 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 25000 Hz
Känslighet 98 dB
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt 10 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Förlängningskabel (70 cm), fem olika silikonhöljen, Kabel-clip, bärväska.
Färg Svart

Produktbeskrivning

t-Jays Four iPhone

JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. Jays t-Jays Four kommer med en högkvalitativ mikrofon och fjärrkontroll med tre knappar vilken är fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod. Till skillnad från många andra mikrofonlösningar på marknaden så kan du med t-JAYS Four även styra uppspelning av musik och video, inspelning av röstmemos, volymjustering, svars- och adressbokshantering via röststyrning samt många andra funktioner.

Två sätt att bära dem

t-Jays Four har en vinklad ljudport och platt hörlursform som ger perfekt passform var du än befinner dig och vad du än gör. Det finns dessutom två sätt att bära dem på, antingen med sladden rakt ner eller runt bakom örat. Med Jays Curves (se nedan) kan du enkelt byta höger och vänster ljudkanal så du får ljudet som du vill ha det.
Med en praktisk förlängningskabel kan du variera kabellängden från 60 till 130 cm efter användningsbehov.

Komfortabla

Tillsammans med t-Jays Four följer det med hela fem olika storlekar på silikonproppar, så att de ska passa alla. Silikonhöljena ser till att blockera ut ljud från omgivningen med upp till 40 dB för en renare musikupplevelse. Hörlurarna har utrustats med en 10 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 15 Hz - 25 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur. Med den ergonomiska designen gör det inget ifall man använder hörlurarna länge eller skulle råka somna med hörlurarna kvar i öronen.

Jays Professional

t-JAYS Four ingår i serien Professional hos Jays, och erbjuder användaren en ergonomisk och musikalisk upplevelse, komplett med t-JAYS 10mm TCD neodymium-högtalare som levererar bästa möjliga ljud. Mikrofonen har dessutom 360 grader ljudupptagning med brusreducering. Den runda kablen förhindrar störande skrapljud som kan uppstå när sladden hänger mot kläderna.

Jays Curves

Curves är en app från Jays till iPhone. Det är en musikspelare som är speciellt anpassad för t-Jays Four iPhone, men det är mycket mer än så. Curves ger också optimerad ljudkvalitet tack vare den patenterade Dirac HD Sound®-tekniken. Teknologin är baserad på många års spetsforskning från det svenska ljudforskningföretaget Dirac Research, och används i bland annat biografer, musikstudios och bland biltillverkare såsom BMW, Bentley och Rolls Royce. Denna app gör din iPhone och t-JAYS Four perfekt kalibrerade för den renaste möjliga ljudåtergivningen.

Några av funktionerna i Curves

Medföljande tillbehör

1. Förlängningskabel 70 cm med sladdklämma
2. Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L
3. Bärväska i hållbar hårdplast

 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

beyerdynamic MMX 102 IE - White
(7 st)
 • Mikrofon och fjärrkontroll för mobilsamtal
 • Högkvalitativ konstruktion
 • Skype-/VoIP-adapter ingår

499:-

JAYS JAYS t-Jays Four T00079 t-Jays Four iPhone JAYS är en prisad hörlurstillverkare som levererar mycket hög prestanda för pengarna. Hörlurarna är väl genomtänka och håller en hög klass. Jays t-Jays Four kommer med en högkvalitativ mikrofon och fjärrkontroll med tre knappar vilken är fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod. Till skillnad från många andra mikrofonlösningar på marknaden så kan du med t-JAYS Four även styra uppspelning av musik och video, inspelning av röstmemos, volymjustering, svars- och adressbokshantering via röststyrning samt många andra funktioner. Två sätt att bära dem t-Jays Four har en vinklad ljudport och platt hörlursform som ger perfekt passform var du än befinner dig och vad du än gör. Det finns dessutom två sätt att bära dem på, antingen med sladden rakt ner eller runt bakom örat. Med Jays Curves (se nedan) kan du enkelt byta höger och vänster ljudkanal så du får ljudet som du vill ha det. Med en praktisk förlängningskabel kan du variera kabellängden från 60 till 130 cm efter användningsbehov. Komfortabla Tillsammans med t-Jays Four följer det med hela fem olika storlekar på silikonproppar, så att de ska passa alla. Silikonhöljena ser till att blockera ut ljud från omgivningen med upp till 40 dB för en renare musikupplevelse. Hörlurarna har utrustats med en 10 mm dynamisk högtalare och har ett frekvensomfång på 15 Hz - 25 000 Hz, vilket ger ett otroligt ljud för en så liten hörlur. Med den ergonomiska designen gör det inget ifall man använder hörlurarna länge eller skulle råka somna med hörlurarna kvar i öronen. Jays Professional t-JAYS Four ingår i serien Professional hos Jays, och erbjuder användaren en ergonomisk och musikalisk upplevelse, komplett med t-JAYS 10mm TCD neodymium-högtalare som levererar bästa möjliga ljud. Mikrofonen har dessutom 360 grader ljudupptagning med brusreducering. Den runda kablen förhindrar störande skrapljud som kan uppstå när sladden hänger mot kläderna. Jays Curves Curves är en app från Jays till iPhone. Det är en musikspelare som är speciellt anpassad för t-Jays Four iPhone, men det är mycket mer än så. Curves ger också optimerad ljudkvalitet tack vare den patenterade Dirac HD Sound®-tekniken. Teknologin är baserad på många års spetsforskning från det svenska ljudforskningföretaget Dirac Research, och används i bland annat biografer, musikstudios och bland biltillverkare såsom BMW, Bentley och Rolls Royce. Denna app gör din iPhone och t-JAYS Four perfekt kalibrerade för den renaste möjliga ljudåtergivningen. Några av funktionerna i Curves Medföljande tillbehör 1. Förlängningskabel 70 cm med sladdklämma 2. Siliconproppar - XXS, XS, S, M, L 3. Bärväska i hållbar hårdplast   In-ear 5 2 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. In-ear