Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Läcker in-ear-hörlur med det det klassiska JBL-ljudet

JBL J33i - Black

  Art.nr: 185111
 • "Bästa Köp" enligt Ljud&Bild
 • Mikrofon för telefonsamtal
 • Fjärrkontroll för iPrylar
 • Platt trasselfri kabel
 • Unik design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Strobern 2014-03-17

  Ok lurar

  Lurarna sitter inte så bra på mig oavsett hölje. Foam sitter bäst men inte optimalt. Trillar ut lätt om man rycker på huvudet etc...

  Skön bas och mellanregister men skarp diskant om man drar på lite - vilket händer ibland.

  Eller
  Avbryt
 • mryoung 2014-03-04

  Inte prisvärd

  För det här priset kräver jag mycket mer. Som ex kan nämnas:

  - klämman som man sätter fast i klädesplagg el liknande trillar lätt av. Haft tur och hittat min, men den är snart borta.

  - jag vill ha en allroundlur, den här duger inte att springa med t.ex. klumpig och slänger hit och dit. Lite tung i sladd och fjärrkontroll.

  - ljudet är klent, inte mycket volym, som gammal hårdrockare vill jag dra på ibland. Volymen sträcker sig inte mkt högre än vilka lurar som helst. Tycker t.ex. att Koss the plugg har mer ljud i sig för min smak. Klen bas. Men rent och bra ljud men inget tryck och volym.

  - För 700 kr så är det här ett rån, finns lurar som har bättre tryck för runt 200-300 kr, som t.ex. koss the plug.

  Eller
  Avbryt
 • AHaddock 2013-11-13

  Tveksamt köp

  Mina hörlurar gick sönder efter en månads sparsamt användande, vilket kan vara otur. Ljudbilden är måttlig. De måste sitta perfekt för att ljudet ska bli bra, och det är svårt att få lurarna att sitta så bra, i alla fall längre än någon minut.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Högtalarmembran 9,0 mm
Kabellängd 1,30 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 24000 Hz
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans 16 Ohm
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 3 par silikonproppar, 1 par skumgummiproppar, hård bärväska och manual
Färg Svart

Produktbeskrivning

JBL J33i - Black

Tack vare den expertis som förvärvats genom sina exceptionella högtalare, har ingenjörerna på JBL skapat lätta och bekväma hörlurar och samtidigt kunnat behålla det klassiska JBL-ljudet. J33i har försetts med nickelbelagda premiumelement som levererar ännu bredare frekvesomfång än lillebrorsan J22I vilket ger dig en mjukare diskantåtergivning och kraftfull och exakt bas.

Designdetaljer

Precis som din musiksmak speglar en del av din personlighet så ska dina hörlurar passa din personliga stil. J33i från JBL har nattsvarta höljen med infattningar av metallegeringar och präglade JBL-logotyper i metallic på utsidan. Designen på J33i är lika tilltalande som ljudet, och med dessa hörlurar kan du lyssna på musik med stil!

Premiumelement från JBL

Inuti J33i gömmer sig 9,2 mm stora premiumelement som levererar exakt och kraftfullt ljud för en ljudupplevele utöver det vanliga med ett frekvensomfånget på hela 10-24000Hz. Elementen är nickelbelagda för att utöka diskantåtergivningen och ge dig en ren och djup bas. J33i har dragavlastningsförankringar av metall som är integrerade i bakre metallhöljena. Det förbättrar inte bara den långsiktiga tillförlitligheten, utan kan även förbättra den akustiska prestandan genom att minska resonanser som kan överföras från kablarna till dina öron.

Mikrofon och fjärrkontroll

Trassliga sladdar är minst sagt frustrerande men det är ett minne blott med J33i som med platta elastomer-kablar förhindrar knutar och trassel. De har även en flyttbar hållare av gummi som håller ihop kablarna. På den 130 centimeter långa sladden har JBL byggt in en treknappsfjärrkontroll för iPhone och iPod med knappar för volymjusterinng och musikstyrning. På fjärrkontrollen finns även en mikrofon för telefonsamtal så du kan besvara mobilsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Kabeln avslutas med en guldpläterad 3,5 mm-kontakt med en förlängningsring som gör att du kan ansluta lurarna utan problem även om du har en väska eller mobilskal runt din telefon.

Medföljande tillbehör

För att göra din upplevelse med J33i så bra som möjligt följer det med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar den bästa passformen. Du får dessutom med ett par skumgummiproppar om du hellre föredrar det. När du inte har lurarna på dig förvarar du dem i det medföljande hårda fodralet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL J33i - Black J33I BLK JBL J33i - Black Tack vare den expertis som förvärvats genom sina exceptionella högtalare, har ingenjörerna på JBL skapat lätta och bekväma hörlurar och samtidigt kunnat behålla det klassiska JBL-ljudet. J33i har försetts med nickelbelagda premiumelement som levererar ännu bredare frekvesomfång än lillebrorsan J22I vilket ger dig en mjukare diskantåtergivning och kraftfull och exakt bas. Designdetaljer Precis som din musiksmak speglar en del av din personlighet så ska dina hörlurar passa din personliga stil. J33i från JBL har nattsvarta höljen med infattningar av metallegeringar och präglade JBL-logotyper i metallic på utsidan. Designen på J33i är lika tilltalande som ljudet, och med dessa hörlurar kan du lyssna på musik med stil! Premiumelement från JBL Inuti J33i gömmer sig 9,2 mm stora premiumelement som levererar exakt och kraftfullt ljud för en ljudupplevele utöver det vanliga med ett frekvensomfånget på hela 10-24000Hz. Elementen är nickelbelagda för att utöka diskantåtergivningen och ge dig en ren och djup bas. J33i har dragavlastningsförankringar av metall som är integrerade i bakre metallhöljena. Det förbättrar inte bara den långsiktiga tillförlitligheten, utan kan även förbättra den akustiska prestandan genom att minska resonanser som kan överföras från kablarna till dina öron. Mikrofon och fjärrkontroll Trassliga sladdar är minst sagt frustrerande men det är ett minne blott med J33i som med platta elastomer-kablar förhindrar knutar och trassel. De har även en flyttbar hållare av gummi som håller ihop kablarna. På den 130 centimeter långa sladden har JBL byggt in en treknappsfjärrkontroll för iPhone och iPod med knappar för volymjusterinng och musikstyrning. På fjärrkontrollen finns även en mikrofon för telefonsamtal så du kan besvara mobilsamtal utan att behöva ta av dig hörlurarna. Kabeln avslutas med en guldpläterad 3,5 mm-kontakt med en förlängningsring som gör att du kan ansluta lurarna utan problem även om du har en väska eller mobilskal runt din telefon. Medföljande tillbehör För att göra din upplevelse med J33i så bra som möjligt följer det med tre olika storlekar på silikonproppar så du säkert hittar den bästa passformen. Du får dessutom med ett par skumgummiproppar om du hellre föredrar det. När du inte har lurarna på dig förvarar du dem i det medföljande hårda fodralet. Okategoriserade produkter 2,3 3 490 SEK 490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter