Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten, bärbar Bluetooth-högtalare med stort ljud!

JBL Micro Wireless Red

  Art.nr: 190130
  • Bärbar högtalare
  • Bluetooth
  • Inbyggd basport
  • 3,5 mm ljudanslutning
  • Seriekoppla flera högtalare med AUX-kabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JBL Micro Wireless är en oerhört kompakt högtalare, som levererar ett kraftfullt ljud trots sin storlek. Den har ett uppladdningsbart batteri som varar i upp till 5 timmar, Bluetooth och 3,5 mm ljudanslutning för trådlös eller traditionell anslutning av olika ljudenheter samt en inbyggd basport för ett kraftfullt ljud. Man kan även kedjekoppla flera högtalare med varandra för att få ett ännu bättre ljud. Möjligheterna är många med JBL Micro Wireless.

Bluetooth

Philips Full HD 3D Ready Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth.

Inbyggd basport

Tack vare en inbyggd basport kan högtalaren generera en överlägsen bas jämfört med liknande produkter på marknaden idag. JBL Micro Wireless levererar ett kraftfullt ljud, sin storlek till trots.

Bärbar högtalare

Högtalaren har en kompakt design som gör att den får plats i fickor och väskor för att man enkelt ska kunna ta den med sig överallt. Det uppladdningsbara batteriet håller i upp till fem timmar, och eftersom den laddas via en USB-kabel så kan man ladda batteriet nästan oavsett var man befinner sig. I bilen eller i hemmet, på hotellet eller via datorn. 
- Adaptrar för laddning i bil eller vägguttag finns att köpa till.

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • 1,5 m
  • 3,5mm hane-3,5mm hane
  • Guldpläterad

49:-

JBL JBL Micro Wireless Red JBLMICROWRED JBL Micro Wireless är en oerhört kompakt högtalare, som levererar ett kraftfullt ljud trots sin storlek. Den har ett uppladdningsbart batteri som varar i upp till 5 timmar, Bluetooth och 3,5 mm ljudanslutning för trådlös eller traditionell anslutning av olika ljudenheter samt en inbyggd basport för ett kraftfullt ljud. Man kan även kedjekoppla flera högtalare med varandra för att få ett ännu bättre ljud. Möjligheterna är många med JBL Micro Wireless. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet genom uppspelning via Bluetooth. Inbyggd basport Tack vare en inbyggd basport kan högtalaren generera en överlägsen bas jämfört med liknande produkter på marknaden idag. JBL Micro Wireless levererar ett kraftfullt ljud, sin storlek till trots. Bärbar högtalare Högtalaren har en kompakt design som gör att den får plats i fickor och väskor för att man enkelt ska kunna ta den med sig överallt. Det uppladdningsbara batteriet håller i upp till fem timmar, och eftersom den laddas via en USB-kabel så kan man ladda batteriet nästan oavsett var man befinner sig. I bilen eller i hemmet, på hotellet eller via datorn.  - Adaptrar för laddning i bil eller vägguttag finns att köpa till. Okategoriserade produkter 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter