Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Centerhögtalare med högklassig ljudbild och nydanande design

JBL Studio 120CBK

  Art.nr: 161561
  • 2-vägs centerhögtalare
  • Nydanande design
  • Förstklassig tydlighet och realism i ljudet
  • Guldpläterade kontakter
  • Röstmatchad med andra högtalare i Studio 1-serien

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Antal högtalare 1st
Uteffekt (RMS/Nominell) 60 Watt
Uteffekt (Max) 240 Watt
Frekvensomfång från 60 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Impedans 8 Ohm
Känslighet 90 dB
Dimensioner
Bredd 533,0 mm
Höjd 165,0 mm
Djup 251,0 mm
Vikt 8,4 kg
Övrigt
Färg Svart
Medföljande tillbehör Manual
Strömförsörjning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Med dubbla bashögtalare med PolyPlas-koner med hög uteffekt och en CMMD Lite-diskantkupol med upphovsrättsskyddad Bi-Radial-vågguide, är högtalaren JBL Studio 120c centerhögtalare det perfekta valet när du behöver en mittkanalhögtalare i ett flerkanaligt hemmabiosystem. Den levererar den enastående tydlighet, realism och bassvar som krävs av en centerhögtalare.

JBL Studio 120c är dessutom röstmatchad med andra högtalare i JBL Studio 1-serien, och delar samma dynamiska nyindustriella design. Den återger dialog, musik och effekter hos de mest avancerade filmljudspår med självförtroende och klass.

Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter.

Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL Studio 120CBK Med dubbla bashögtalare med PolyPlas-koner med hög uteffekt och en CMMD Lite-diskantkupol med upphovsrättsskyddad Bi-Radial-vågguide, är högtalaren JBL Studio 120c centerhögtalare det perfekta valet när du behöver en mittkanalhögtalare i ett flerkanaligt hemmabiosystem. Den levererar den enastående tydlighet, realism och bassvar som krävs av en centerhögtalare. JBL Studio 120c är dessutom röstmatchad med andra högtalare i JBL Studio 1-serien, och delar samma dynamiska nyindustriella design. Den återger dialog, musik och effekter hos de mest avancerade filmljudspår med självförtroende och klass.Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter.Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör. Okategoriserade produkter 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter