Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Centerhögtalare med högklassig ljudbild och nydanande design

JBL Studio 120CBK

  Art.nr: 161561
  • 2-vägs centerhögtalare
  • Nydanande design
  • Förstklassig tydlighet och realism i ljudet
  • Guldpläterade kontakter
  • Röstmatchad med andra högtalare i Studio 1-serien

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med dubbla bashögtalare med PolyPlas-koner med hög uteffekt och en CMMD Lite-diskantkupol med upphovsrättsskyddad Bi-Radial-vågguide, är högtalaren JBL Studio 120c centerhögtalare det perfekta valet när du behöver en mittkanalhögtalare i ett flerkanaligt hemmabiosystem. Den levererar den enastående tydlighet, realism och bassvar som krävs av en centerhögtalare.

JBL Studio 120c är dessutom röstmatchad med andra högtalare i JBL Studio 1-serien, och delar samma dynamiska nyindustriella design. Den återger dialog, musik och effekter hos de mest avancerade filmljudspår med självförtroende och klass.

Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter.

Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

JBL JBL Studio 120CBK Med dubbla bashögtalare med PolyPlas-koner med hög uteffekt och en CMMD Lite-diskantkupol med upphovsrättsskyddad Bi-Radial-vågguide, är högtalaren JBL Studio 120c centerhögtalare det perfekta valet när du behöver en mittkanalhögtalare i ett flerkanaligt hemmabiosystem. Den levererar den enastående tydlighet, realism och bassvar som krävs av en centerhögtalare. JBL Studio 120c är dessutom röstmatchad med andra högtalare i JBL Studio 1-serien, och delar samma dynamiska nyindustriella design. Den återger dialog, musik och effekter hos de mest avancerade filmljudspår med självförtroende och klass.Guldpläterade kontakter med möjlighet till både skruvanslutning och anslutning med banankontakt ger flexibla anslutningsmöjligheter.Högtalarkabel medföljer ej utan säljs som tillbehör. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter