Videokamera med 40x optisk zoom och bildstabilisator!

JVC GZ-HM30

  Art.nr: 155889
  • HD videokamera
  • 40x optisk zoom
  • Bildstabilisator
  • Stöd för SDXC-minneskort
  • HDMI-utgång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Videokamera med SDXC-kortplats för högupplöst video av hög kvalitet, perfekt för att dela klipp på YouTube™ och Facebook. Har även 40x optisk zoom, avancerad bildstabiliseringsteknik, uppkonvertering för 1920 x 1080 pixel och Intelligent AUTO för bästa möjliga bildkvalitet, oavsett scen.

40 x optisk zoom
Med hela 40 x optisk zoom kan du försäkra dig om att du kommer riktigt nära motivet. Dessutom hjälper bildstabilisatorn dig att behålla bildens kvalitet.

HDMI-utgång
GZ-HM430 ger dig möjlighet att dela med dig av dina bilder eller filmer. Med en HDMI-kabel kan du enkelt visa dina minnen på en TV och låta dina nära och kära ta del av det du filmat.

SD / SDHC / SDXC-kortplats
Med SDXC-, SDHC-eller SD-kort för inspelning av medier är den kompakta GZ-HM30 perfekt för daglig användning.

2,7-tums LCD skärm
JVC GZ-HM30 har en 2,7 tum LCD skärm som gör att du enkelt kan titta på dina filmer direkt efter du spelat in dem. Dela med dig av de lyckade filmerna eller radera de misslyckade direkt i videokameran, det sparar både tid och lagringsutrymme.
155889 JVC JVC GZ-HM30 GZ-HM30BEU Videokamera med SDXC-kortplats för högupplöst video av hög kvalitet, perfekt för att dela klipp på YouTube™ och Facebook. Har även 40x optisk zoom, avancerad bildstabiliseringsteknik, uppkonvertering för 1920 x 1080 pixel och Intelligent AUTO för bästa möjliga bildkvalitet, oavsett scen. 40 x optisk zoomMed hela 40 x optisk zoom kan du försäkra dig om att du kommer riktigt nära motivet. Dessutom hjälper bildstabilisatorn dig att behålla bildens kvalitet.HDMI-utgångGZ-HM430 ger dig möjlighet att dela med dig av dina bilder eller filmer. Med en HDMI-kabel kan du enkelt visa dina minnen på en TV och låta dina nära och kära ta del av det du filmat.SD / SDHC / SDXC-kortplatsMed SDXC-, SDHC-eller SD-kort för inspelning av medier är den kompakta GZ-HM30 perfekt för daglig användning.2,7-tums LCD skärmJVC GZ-HM30 har en 2,7 tum LCD skärm som gör att du enkelt kan titta på dina filmer direkt efter du spelat in dem. Dela med dig av de lyckade filmerna eller radera de misslyckade direkt i videokameran, det sparar både tid och lagringsutrymme. Okategoriserade produkter 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter