Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Hörlurar för barn med inbyggd volymbegränsning!

JVC HA-KD5PE

  Art.nr: 179589
 • Barnanpassade hörlurar
 • Volymbegränsning på 85 dB
 • Passar mobiler, surfplattor och bärbara spelkonsoler
 • Brett huvudband för egen dekorering

Recensioner

Snittbetyg
(5 st)

 • tevensso 2015-07-06

  Bra för barn

  Tja vad kan man säga, ljudet i dessa är överlägset de "Hello Kitty"-lurar vår 5-åring hade innan. Hon verkar nöjd och att det följde med klistermärken var en fest. Ljudet verkar bra, kvalitén verkar helt OK. Håller de i 2 år som de förra är vi helnöjda.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Charamba 2015-01-07

  Dåligt ljud

  Hörlurarna är lite för stora till 3 åring, ljudet är så lågt till iPad att det nästan inte går att höra när ljudet är på max. vore perfekta om man kunde höja ljudet lite till....

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (1/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Avbryt
 • Ostersund77 2014-12-25

  Bra maxvolym

  Nu behöver vi inte vara rädd för att vårat barn höjer volymen till skadliga nivåer. Robusta och tåliga, dock behöver man lära barnet att ta på dom rätt, måste sitta med yöger lur på högrr öra ocj vice versa annars så sitter dom oskönt. Kul med klistermärken så att barnet själv kan smycka dom.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Likadale 2014-07-11

  Helt ok!

  Köpte ett par till min 3-åriga dotter. Sitter bra på huvudet, super med volymbegränsningen och dottern själv tyckte det var jättekul att kunna fästa klistermärken på dom och göra de personliga :)

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • April 2013-07-09

  Bra för barn!

  Bra passform, och kvalitet för det priset. Rätt prisklass, för man vet aldrig när olyckan är framme när det gäller barn.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Kabellängd 0,80 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 23000 Hz
Känslighet 85 dB
Dimensioner
Vikt 122 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 4 ark klistermärken
Färg Rosa

Produktbeskrivning

JVC HA-KD5PE

Är du orolig över att ditt eller dina barn lyssnar på för hög musik i hörlurar? Här är lösningen med JVC's hörlurar speciellt anpassade för barn, med en volymbegränsning på 85 dB för att skona de små öronen. Huvudbandet är extra brett för att barnet själv ska kunna dekorera med de medföljande eller egna klistermärken. Öronkuddarna är mjuka för bra komfort och långvarig användning. Med två olika färgvarianter så passar de lika bra till pojkar som flickor.

Sladden har en guldpläterad 3,5mm-kontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. JVC's HA-KD5PE passar på barn från ungefär fyra års ålder.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

IFROGZ Little Rockers - Pink Kitten
(1 st)
 • Begränsad volym till 85dB
 • Låg vikt
 • On-ear-konstruktion

149:-

JVC JVC HA-KD5PE JVC HA-KD5PE Är du orolig över att ditt eller dina barn lyssnar på för hög musik i hörlurar? Här är lösningen med JVC's hörlurar speciellt anpassade för barn, med en volymbegränsning på 85 dB för att skona de små öronen. Huvudbandet är extra brett för att barnet själv ska kunna dekorera med de medföljande eller egna klistermärken. Öronkuddarna är mjuka för bra komfort och långvarig användning. Med två olika färgvarianter så passar de lika bra till pojkar som flickor. Sladden har en guldpläterad 3,5mm-kontakt vilket gör att den passar i nästan alla mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. JVC's HA-KD5PE passar på barn från ungefär fyra års ålder. Barnhörlurar 4,2 5 249,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Barnhörlurar